Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda tartı yoktuCanım kilo resmini atmamışsın
ve bu hafta bayram arası verdik zaten
hayırlı bayramlar elifcim. nasılsın, nerelerdesin?Hayırlı bayramlar![]()
Teşekkür ederim iyiym sen nasılsın.Yogun bir çalışma temposu içindeydim işten ayrıldım,yeniden ders çalışmays başlayacağımhayırlı bayramlar elifcim. nasılsın, nerelerdesin?
Ooooo zipzip kaptanım hoşgeldinHayırlı bayramlar![]()
çok şükür ben de iyiyim canım. hadi inşallah bu sefer tutturursun bir yerTeşekkür ederim iyiym sen nasılsın.Yogun bir çalışma temposu içindeydim işten ayrıldım,yeniden ders çalışmays başlayacağım![]()
Hepimize Hayırlı Bayramlar![]()
Hayirli bayramlar canlarım![]()
Hayırlı bayramlar kızlarSevdiklerinizle nice mutlu bayramlara
![]()
Hayırlı bayramlar![]()
Hayırlı bayramlar kızlar, bu bayram güzel günlerin başlangıcı olsun inşallah![]()
Hepinize tek tek hayırlı bayramlar güzellıklerarkadaşlar Ramazan bayramınız mübarek olsun![]()
Hoşbuldum canım hayırlı bayramlarOoooo zipzip kaptanım hoşgeldinhayırlı bayramlar
![]()
Çok uzun zaman oldu kaptanım karşılaşmayalı bir ara ben yoktum ben geldim o zman da sen hedefe ulaşmışsın tebrik ederimHoşbuldum canım hayırlı bayramlar![]()
Ben miÇok uzun zaman oldu kaptanım karşılaşmayalı bir ara ben yoktum ben geldim o zman da sen hedefe ulaşmışsın tebrik ederim![]()