Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyiyim cok sukur .Cok gecmis olsun tekrar aliniyor degilmi bi dusundum ama sonra zor geldi yapamam diye vazgectim diyetisyene gidecegim senin kabizlik Apadan sonrami oldu
Tekrar dikkat etmezsen her koşulda alınıyor canım
Benim kabızlık her diyet sürecinde oldu, hastalıktan sonra daha fazlalaştı.
Hareket azaldı, göğüsten aşağısı olunca organların çalışması da azaldı galiba
His kaybı da olunca çözmek için abartamadım, nerde ne zaman geleceği belli olmadı, gelir gelmez wc ye gitmem gerekti, tutma şansım yoktu
Nispeten daha iyi olsamda hala diken üstündeyim, kullandığım takviyeleri ertesi gün evde olacaksam almaya çalışıyorum
Rabbim herkese sağlık,, huzur versin

Bende de 3 eski komşu var, üçü de istisnasız her bayram -sizde bize gelince bişey yemiyorsunuz diye söylüyor
Hep alttan alırdım, bu bayram
Ama filancaya gidince yiyorsun dedi biri
Ben pasta seviyorum, baklava sevmiyorum, onda pasta vardı, tercihimi ondan yana kullandım dedim, sustu
Bazen bu lafları duymamak için gidesim gelmiyor
Birdahaki bayram da aynısı olursa çikolataya not yazıp kapılarına bırakacağım, zile basıp kaçacağım

bizde de 7 tane cevizli kalburabastı kaldı. bugün tuppera koyup derindondurucuya kaldırdım. gözümün önünde olunca yiyorum saçma sapan bir şekilde. böyle iyi oldu.

Valla helal olsun

Ellerine sağlık kaptanım
Önce yazmıştım yine yazayım.
Bu Cumartesi tartı resimlerinizle bekliyorum hepinizi. Kaldığımız yerden başlayacağız
İnşallah valla. Az önceki tabloda tam ucundan 70ler ligindeyim ama hala orda miyim hiç emin değilim yine toparlariz ama di mi
Canim menülerin bence gayet iyi. Ama beni artık etiketlemek zorunda değilsin geçen haftanın kaptaniydim. Her hafta Ellssa ve Boncuk2307 Kaptanlarimiza ek olarak yeni iki kaptan seçiliyor. Biri kırmızı takıma diğeri mavi. Ama bu hafta zaten bayram molası. Cumartesi tartilinca yeniden takımlar kurulacak
artık yavaştan menülerimizi normalleştirmemiz lazım. yoksa ibre yukarıyı gösterecek
Ayneennn gerçekten de öyle. Az buz saçmalamadim bu günlerde. Olmadık şeyler yiyorum ve aç oldugumdan da değil. Ne olduysa bana

çok tatlı yedim am ayarından itibaren menülerimi ayarlayacağım inşallah. yoksa iyi olmaz

Ben de 70 i göğüslüyorum azıcık silkelensem 60 lardayım işte 60 lar hayalmi gerçek mi çıkacak Cumartesi

Hellllooooooo
Ben geldiiiim. Evime döndüm çok şükür bilgisayarıma kavuştum. Annemde de köyde de internet çekmiyor yoğunluktan da başımızı kaldıramadık.
Ama bu cumartesi tam gaz görevimi devralıyorum Allahın izniyle. Ben de başlıyorum tekrar bakalım. Hepimiz için hayırlı olsun bu başlangıç
Canım kaptanım Ellssa

Günaydın herkes hoş gelmiş
Dün +2 kiloydum bu sabah +3.3
Dün de canımın istediklerini yemeye devam ettim
Bir kabak tatlım kaldı , bayramdan önce diyet molasinda yerim diye aldığım annem de kabak tatlısı yapmış onu da bitirdim oysa
Şimdi kendime içinde kabak tatlısı olan bir yeme planı dusenmem lazım

34 sene ne demek ablacım helal olsun valla ama artık insan patlar o kadar zamandan sonra
Hosgeldinnn boncugum özledik seni
Sus sus sorma bende öyle ama hallederiz yaa biraz mola iyi gelecek bence bize

bizde de 7 tane cevizli kalburabastı kaldı. bugün tuppera koyup derindondurucuya kaldırdım. gözümün önünde olunca yiyorum saçma sapan bir şekilde. böyle iyi oldu.
Evet yaa, en iyisi ortadan kalksın. Dün börek pişirip yedim, bugünden itibaren bende daha temiz beslenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…