Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyiyim cok sukur .Cok gecmis olsun tekrar aliniyor degilmi bi dusundum ama sonra zor geldi yapamam diye vazgectim diyetisyene gidecegim senin kabizlik Apadan sonrami oldu
Tekrar dikkat etmezsen her koşulda alınıyor canım
Benim kabızlık her diyet sürecinde oldu, hastalıktan sonra daha fazlalaştı.
Hareket azaldı, göğüsten aşağısı olunca organların çalışması da azaldı galiba
His kaybı da olunca çözmek için abartamadım, nerde ne zaman geleceği belli olmadı, gelir gelmez wc ye gitmem gerekti, tutma şansım yoktu
Nispeten daha iyi olsamda hala diken üstündeyim, kullandığım takviyeleri ertesi gün evde olacaksam almaya çalışıyorum
Rabbim herkese sağlık,, huzur versin 🤲🏼🤲🏼

Günaydın kızlar hayırlı bayramlar🍭🍬. Ben sağlık sorunları olunca annemlere gectim. 1 haftadır burdayım. Pazar günü döneceğiz. Tabi benim 1 haftadır rejim diyet yalan oldu 🙄. Artık pazar günü eve dönünce tartilip kaldığım yerden devam edicem. Burda diyet yapmak jmkansiz. babamlar 7 kardeş tüm sülale burda, her evde baklavalar ,börekler, keşkekler ,dolmalar içli köfteler ve her evde yemek zorundasın yoksa hemen küsüyorlar . Herkes bizde ye başka yerde yemezsin diyor. Valla bir haftada yüzüm gözüm balon gibi oldu. 😁
Bende de 3 eski komşu var, üçü de istisnasız her bayram -sizde bize gelince bişey yemiyorsunuz diye söylüyor 😂
Hep alttan alırdım, bu bayram 🤣🤣🤣
Ama filancaya gidince yiyorsun dedi biri
Ben pasta seviyorum, baklava sevmiyorum, onda pasta vardı, tercihimi ondan yana kullandım dedim, sustu 😂😂
Bazen bu lafları duymamak için gidesim gelmiyor
Birdahaki bayram da aynısı olursa çikolataya not yazıp kapılarına bırakacağım, zile basıp kaçacağım 🤣🤣🤣

Tüm yazılanları okuyamadan günümüze gelmiş bulunmaktayım
Son kalan tatlıdan şöbiyeti döktüm, brovniyi arkadaşa verdim, canım börek istiyor, onu da yersem bende artık dikkat etmeye başlamalıyım
bizde de 7 tane cevizli kalburabastı kaldı. bugün tuppera koyup derindondurucuya kaldırdım. gözümün önünde olunca yiyorum saçma sapan bir şekilde. böyle iyi oldu.

Bugün yediklerim
Sabah
Tavada yumurta
Bolca roka yeşil soğan salatalık ve domates
1 Kk peynır
Çeyrek simit
1 dilim ekmek

Akşam 17.00 de
1 tabak pırasa yemeğı
2 köfte
2 kaşık yoğurt

Ara 1 kase fırın sütlaç
FitFiliz FitFiliz Ellssa Ellssa
Valla helal olsun 🤗🤗

LİG SIRALAMASI

TOPARLANMAMIZA KATKIDA OLUR BELKİ :KK66: :KK36:

60'LAR LİGİ :KK37:KİLO70'LER LİGİ :super:KİLO
@bluegreeneyes60.95 Ellssa Ellssa 70
@bnnu64.90@belmayne71
@Azmet525565.60 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 74.20
@Thinkerwoman66.80@sibel_8476.75
FitFiliz FitFiliz 79,50
80' LER LİGİ :KK6:KİLO
@arke81.40
60kiloyum 60kiloyum 82.10
90'LAR LİGİ HoppaKİLO
ALTIN LİG :KK50:KİLO
P Purple58 100.40

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin canlarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (29.03.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:
Ellerine sağlık kaptanım 🙏
Önce yazmıştım yine yazayım.
Bu Cumartesi tartı resimlerinizle bekliyorum hepinizi. Kaldığımız yerden başlayacağız 🤩
İnşallah valla. Az önceki tabloda tam ucundan 70ler ligindeyim ama hala orda miyim hiç emin değilim ☺️ yine toparlariz ama di mi 🙏🤍
Dün yediklerim
Sabah
1 tavada yumurta
Biraz peynir
Köz biber
Çeyrek simit
1 dılım ekmek
Bol bol salatalık domates
Zeytin
Ortada olanlardan yedim ama çok yemeyeyim diye salata tarzı şeylere yuklendım

Ablam tatlı yapmış sadece 2 çatal aldım

Akşam
Dışarı cıktık
Bol salata ve 1 etli ekmek

FitFiliz FitFiliz Ellssa Ellssa
Canim menülerin bence gayet iyi. Ama beni artık etiketlemek zorunda değilsin geçen haftanın kaptaniydim. Her hafta Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 Kaptanlarimiza ek olarak yeni iki kaptan seçiliyor. Biri kırmızı takıma diğeri mavi. Ama bu hafta zaten bayram molası. Cumartesi tartilinca yeniden takımlar kurulacak
artık yavaştan menülerimizi normalleştirmemiz lazım. yoksa ibre yukarıyı gösterecek :işsiz:
Ayneennn gerçekten de öyle. Az buz saçmalamadim bu günlerde. Olmadık şeyler yiyorum ve aç oldugumdan da değil. Ne olduysa bana

İnşallah valla. Az önceki tabloda tam ucundan 70ler ligindeyim ama hala orda miyim hiç emin değilim ☺️ yine toparlariz ama di mi 🙏🤍

Canim menülerin bence gayet iyi. Ama beni artık etiketlemek zorunda değilsin geçen haftanın kaptaniydim. Her hafta Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 Kaptanlarimiza ek olarak yeni iki kaptan seçiliyor. Biri kırmızı takıma diğeri mavi. Ama bu hafta zaten bayram molası. Cumartesi tartilinca yeniden takımlar kurulacak

Ayneennn gerçekten de öyle. Az buz saçmalamadim bu günlerde. Olmadık şeyler yiyorum ve aç oldugumdan da değil. Ne olduysa bana
çok tatlı yedim 😬 am ayarından itibaren menülerimi ayarlayacağım inşallah. yoksa iyi olmaz :KK43:

Ben de 70 i göğüslüyorum azıcık silkelensem 60 lardayım işte 60 lar hayalmi gerçek mi çıkacak Cumartesi 😎😎

Hellllooooooo :KK71::KK71::KK71:
Ben geldiiiim. Evime döndüm çok şükür bilgisayarıma kavuştum. Annemde de köyde de internet çekmiyor yoğunluktan da başımızı kaldıramadık.
Ama bu cumartesi tam gaz görevimi devralıyorum Allahın izniyle. Ben de başlıyorum tekrar bakalım. Hepimiz için hayırlı olsun bu başlangıç :KK36:
Canım kaptanım Ellssa Ellssa :KK36:

Günaydın herkes hoş gelmiş ❤️
Dün +2 kiloydum bu sabah +3.3
Dün de canımın istediklerini yemeye devam ettim😅
Bir kabak tatlım kaldı , bayramdan önce diyet molasinda yerim diye aldığım 😀 annem de kabak tatlısı yapmış onu da bitirdim oysa😋
Şimdi kendime içinde kabak tatlısı olan bir yeme planı dusenmem lazım 🙈

34 sene sustum, kimse kırılmasın diye her yapılanı yuttum. Artık görümcem bile çıkar sesini diyor, eşim kafana takma diyor ama takmadan olmuyor işte, ne gerek vardı huysuzluğa 😔
Karar verdim dananın kuyruğu kopsun, ondan sonra kim haklı kim suçlu umrunda olmasın
34 sene ne demek ablacım helal olsun valla ama artık insan patlar o kadar zamandan sonra
Hellllooooooo :KK71::KK71::KK71:
Ben geldiiiim. Evime döndüm çok şükür bilgisayarıma kavuştum. Annemde de köyde de internet çekmiyor yoğunluktan da başımızı kaldıramadık.
Ama bu cumartesi tam gaz görevimi devralıyorum Allahın izniyle. Ben de başlıyorum tekrar bakalım. Hepimiz için hayırlı olsun bu başlangıç :KK36:
Canım kaptanım Ellssa Ellssa :KK36:
Hosgeldinnn boncugum özledik seni
Günaydın herkes hoş gelmiş ❤️
Dün +2 kiloydum bu sabah +3.3
Dün de canımın istediklerini yemeye devam ettim😅
Bir kabak tatlım kaldı , bayramdan önce diyet molasinda yerim diye aldığım 😀 annem de kabak tatlısı yapmış onu da bitirdim oysa😋
Şimdi kendime içinde kabak tatlısı olan bir yeme planı dusenmem lazım 🙈
Sus sus sorma bende öyle 😂 ama hallederiz yaa biraz mola iyi gelecek bence bize

bizde de 7 tane cevizli kalburabastı kaldı. bugün tuppera koyup derindondurucuya kaldırdım. gözümün önünde olunca yiyorum saçma sapan bir şekilde. böyle iyi oldu.
Evet yaa, en iyisi ortadan kalksın. Dün börek pişirip yedim, bugünden itibaren bende daha temiz beslenmek istiyorum

Back
X