- 8 Şubat 2024
- 3.284
- 17.391
- 128
Ben de değilim neyse kiYaa demee benim de çekti şu an itibariyle. Allah'tan b grubu değil kan grubum. Onlara dokunuyormuş mercimek.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de değilim neyse kiYaa demee benim de çekti şu an itibariyle. Allah'tan b grubu değil kan grubum. Onlara dokunuyormuş mercimek.
Umut fakirin ekmeğiDeniyorum en azından![]()
Evet canım öyle yapıyorsun ama istersen önce buraya da atabilirsinKaptan olunca salı tartısı resmini sana gönderiyoruz di miBoncuk2307 kaptanim
Geçmiş olsun canım. İyi misin?Iyi akşamlar kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyordum oruç tutamadım malesef
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz bal
Ogle
1 küçük ev yapımı tam buğday pogaca
1 kase yoğurt
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 tane tavuk köfte biraz yağsız patates
Haşlanmış brokoli salatası ve normal salata
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
FitFiliz
Sagol canım daha iyiyim çocuklar dan bana geçti hastalık kolumu kaldıramadım dün boğazım filan kötüydü doktora gittim ilac içiyorum da iyi geldi şükürİyi misin canım, neyin vardı, Şu an nasılsın.
Aynen canım çocuklardan bana da geçti sonunda olacağı buydu bunca zaman hasta olmadığıma şükür yani o derece çok sagol canım
Çok sagol canim daha iyiyim şükürGeçmiş olsun canım. İyi misin?
16 da oluyordu sanirimCanım ben 15.00 e yetişemem, okulda olacağım, sınavlar var. Saat 4 gibi evde olurum büyük ihtimalle. Sabah da 7.30da evden çıkacağım çok erken olur tartılmak için. Bir saat geç bildirsem sorun olur mu?
Uykusuz mu kaldın yoksa havanın ağırlığı falan mı canım. Ben sadece 3 saat uyumuşum.
Yok daha istemem canım. Günüm tamamen gidiyor. Önceki gibi kısa da sürmedi. Süreleri de bayağı uzatmislar. Gereği yok zamanı öldürmeyeaaa ciddi misin, ben hiç bakmadım yeni kurallara. Bayağıdır görev almıyorum. Bundan sonra istemezsin belki. Güncel sınav ücretlerini de araştırmadım hiç.
İyi olmana sevindim canım, inşallah hastalık atmadan toparlanirsin.Sagol canım daha iyiyim çocuklar dan bana geçti hastalık kolumu kaldıramadım dün boğazım filan kötüydü doktora gittim ilac içiyorum da iyi geldi şükür
Aynen canım çocuklardan bana da geçti sonunda olacağı buydu bunca zaman hasta olmadığıma şükür yani o derece çok sagol canım
Çok sagol canim daha iyiyim şükür