• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor bildirimi
Adımlar
1000011528.webp

İp atlama
1000011527.webp

40 dk yüzme

Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

24 Mart Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

10:30 iki yumurta
13:00 çavdar dilimi arasında biberli peynir
16:30 Cia tohumlu iki kuru kayısılı süt. Domates çorbası ve bir avuç fındık ve birkaç çekirdek

Çok az yemişim galiba ya ama fırsatım yoktu

Spor 13 dk fitness + yürüyüş

Eklentiler

• 1000175675.webp
    1000175675.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 1
Iyi akşamlar kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyordum oruç tutamadım malesef 😔

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz bal

Ogle
1 küçük ev yapımı tam buğday pogaca
1 kase yoğurt

Ara
1 avuç fıstık

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 tane tavuk köfte biraz yağsız patates
Haşlanmış brokoli salatası ve normal salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
Geçmiş olsun canım. İyi misin?

İyi misin canım, neyin vardı, Şu an nasılsın.
Sagol canım daha iyiyim çocuklar dan bana geçti hastalık kolumu kaldıramadım dün boğazım filan kötüydü doktora gittim ilac içiyorum da iyi geldi şükür
P Purple58 canım online kursum vardı o arada okudum. Çok geçmiş olsun neyin var? Salgın seni de mi buldu 😔
Bol su iciyorsun di mi, inşallah hemencecik toparlarlarsın canim
Aynen canım çocuklardan bana da geçti sonunda olacağı buydu bunca zaman hasta olmadığıma şükür yani o derece çok sagol canım
Geçmiş olsun canım. İyi misin?
Çok sagol canim daha iyiyim şükür

Canım ben 15.00 e yetişemem, okulda olacağım, sınavlar var. Saat 4 gibi evde olurum büyük ihtimalle. Sabah da 7.30da evden çıkacağım çok erken olur tartılmak için. Bir saat geç bildirsem sorun olur mu?
16 da oluyordu sanirim Boncuk2307 Boncuk2307

Günaydın kızlar 🌼 gelemedim bir türlü ama sanırım siteye girememe sorununu buldum hattımı değiştirmiştim bu hat da çok iyi değil çekim gücü olarak eve geldikçe uğramaya çalışırım yine ev internetim nispeten daha iyi FitFiliz FitFiliz kaptanım spor ödevlerini gördüm şimdi 🥰 bu gün yapmaya çalışırım mutlaka🌼 şimdi 3 günlük menümü yazayım unutmadan 😘😘😘

22 mart cumartesi menü
Sahur
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık yeşillik, 2 dilim ekmek 1 bardak süt
İftar
1 kase çorba, 3 incik ızgara, köz salata, ayran
Ara
Karışık meyve tabağı 1 porsiyon olacak şekilde dengeledim
3 litre su 10.000 adım

23 mart pazar menü
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, turp yeşillik, 5 zeytin, 1tk fıstık ezmesi, 2 dilim ekmek, 1 bardak süt
İftar
1 kase çorba, fırında karışık sebze, 4 kaşık yoğurt, 4 kaşık makarna, salata
Ara
3 tane yulaflı büsküvi
2.5 litre su 5.500 adım

24 mart pazartesi menü
Sahur
3 hurma, 1 bardak süt
İftar
1 kase çorba, 6-7 kaşık yoğurtlu salata, 2.5 dilim kıymalı börek, salata.
Ara, 3 hurma
3 litre su 11.000adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
1000021308.webp

Uykusuz mu kaldın yoksa havanın ağırlığı falan mı canım. Ben sadece 3 saat uyumuşum.

Sanırım havalardan canım çünkü herkes aynı şeyi söylüyor ne yaz ne kış . Birde sanırım çay kahve etkiliyor. Bir süre çay kahve azaltacagim .

aaa ciddi misin, ben hiç bakmadım yeni kurallara. Bayağıdır görev almıyorum. Bundan sonra istemezsin belki. Güncel sınav ücretlerini de araştırmadım hiç.
Yok daha istemem canım. Günüm tamamen gidiyor. Önceki gibi kısa da sürmedi. Süreleri de bayağı uzatmislar. Gereği yok zamanı öldürmeye

Sagol canım daha iyiyim çocuklar dan bana geçti hastalık kolumu kaldıramadım dün boğazım filan kötüydü doktora gittim ilac içiyorum da iyi geldi şükür

Aynen canım çocuklardan bana da geçti sonunda olacağı buydu bunca zaman hasta olmadığıma şükür yani o derece çok sagol canım

Çok sagol canim daha iyiyim şükür
İyi olmana sevindim canım, inşallah hastalık atmadan toparlanirsin.

Back
X