ben de 88 den indimAslında hazirandan buyana 25 kilo verdim 85 kilodan indim
Turşu olmayaymis iyiymiş kaptanım yarına ödem yapabilir inşallah yapmazSahur
3 hurma su
İftar
1 kase ıspanak çorba
Kısır
Turşu bol marul
30 dk esneme hareketleri
40 dk yürüyüş
Boncuk2307 P Purple58
Tamam anladıkCiddiyim ayol. Herkes beni bu grupta ciddiyetimle tanır
Ay ben de bu mesaja kadar tutuyordum en son bastım kahkahayı(yolda yürürkene)
Hadi geçmiş olsun o zaman canim. Benim de öyleydi gerçekten çok yoğundu. Hayatımdan çıkarmak istediklerim hala hayatimda ama olsun en azından bu hafta bitti
Retro filan mı vardı böyle acaba yaa
Süper menü canımMenume gelecek olursak
Sahur
Yulafli omlet
Peynir domates salatalık
İftar
1 kase yoğurt çorbası
Firinda Köfteli bezelye
Salata
Su 2.5lt
Ellssa Boncuk2307 arke Kaptanim iyi misin hic sesin çıkmıyor canım merak ettim
Tamam anladıkyeter dalga geçtiğiniz
Yeşil zeytin konusunda 13 te seni durduran neydi arke'cim merak ettimİyi geceler kızlar. İki günlük menü yazayım hemen.
20 Mart perşembe menüsü
14.00 kahvaltı
3 yer kirazı kurusu, 3 ceviz.
17.00 akşam
1 yuvarlak kepekli lavaş, 1 dilim süzme peynir, 13 yeşil zeytin. Hemen sonrasında haşlanmış bir tavuk baget (suyuyla birlikte çorba gibi içtim)
Su 2 lt
21 mart cuma menüsü
Tüm gün dışarda koşturdum, tek öğün yapabildim.
17.00 akşam
1 tabak ciğer kavurma, birkaç dilim ekmek, soğan salatası, 2 kaşık atom.
Su 2 lt
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Tamamdır inşallah sen bari koruyabilirsinBeni hazırlığa alabilirsin kaptanım bu önümüzdeki hafta son haftam benim için çok zor gidiyor kalan kilolar koruma gibi bişeye geçtim diyebilirim
Anlaşıldı birtanem, her hafta düzenli giriş yapanları hazırlığa almıyorum gireceği belli olmayanları alıyorum bir de tartı atınca direkt takımlara alıyorum endişelenme senKızlar sitede mi sorun var yoksa benim internette mi anlamadım giremiyorum siteye girince de zar zor mesaj yazıyorum error veriyor sinir bozucu oldu iyice... Menüleri yazdım inşallah yarın da girip bildirim yapabilirim gitmezsem de ilk girebildiğim zaman bildirim fotosu atarım beni unutmayin yarın liste dışı kalmayayım
Ellssa Boncuk2307 arke unutmadan kaptanlarımı da bilgilendirmiş olayım
Ben bu hafta nerdeyse hep tek öğün yaptım arkedaşım ama niyeyse tartı yüzüme gülmedi bir türlüarke bu haftaki challenge arkadaşım napiyosun bakalım? Şöyle kalorili bir şeyler yeseydin güne başlamadan önce eğer erken yenirse bişey olmaz. Enerji verir gün içinde
Ben bugün yine dişciye gidicem. İnşallah parlak dişlerim olcak sonrasında. Bişeyler yemeye kiyamayabilirim o yüzdenyoksa yerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?