Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Beth18 hoşgeldin canım bu grubun dar gelen pantolonları bollaştırma etkisi var yani doğru yerdesin
Ben filiz. İngilizce öğretmeniyim. Senin brans be peki?
Yaşım 43 olucak nisanda. Dedim ki bu yaşta bu kilo hiç iyi degil. Şimdi sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Çok kilo aldım son iki yılda abur cubur yüzünden. Bu arada grupta çok öğretmen var. Zayıflama zümresi bile diyebiliriz adimiza

68 lerdeyim bebişimm amaa inemiyoreeeee gecen hafta 1 öğün yaptım 69 u kopardım sonunda yaaa ama buhafta 2 öğün ettim durdu sıçemm yavvv
Aralıklı oruç gibi mi yapıyorsun peki? Ben akşam yediğin saate dikkat ediyorum akşam 7den sonra bır şey yememeye gayret ediyorum.

Aslında akşam hiç yemesem daha iyi de dayanamıyorum maalesef bazen de tek öğün iyi oluyor
Meslekçiyim canım ben. Evet geçen senelerde çok kilo vermiştim hatta pantolonlarım öyle bollaşmıştı kı ben bunu nasıl almışım dedim kendi kendime. Şimdi hem aralıklı oruç hem de burası baya kilo veririm herhalde

Bende zor dayandım çocuklar uyurken keyif yapamamak koydu bana aralıklı degilde yani aksam 4 5 şe kadar durabiliyodum birşeyler icip istedigimi yiyip defteri kapatıyodum gece yatmadan yoğurt kürü yiyordum

Afiyet olsunn canım akşam ki magnolia olmasaymış iyiymiş

Afiyet olsun canım

Oo harikasın Afiyet olsun canım

Super kaptanim Afiyet olsun bakla yi baklava olarak okumam yok mu
Ne kadar canımız tatlı çekiyorsa
Benimde son 9 kg
Benim de son 15 kg
Evet aslında bildiğin çılbır ama birqz daha Jan janli hale gelmiş oluyor

Yatmadan sütlü ekmek canım. Denemediysen tartıdan önce bu akşam dene. Yarına süper eksi getir
Kahkaha attım yeminle herkesler baktı. Sen alemsin ya hu

Dalga geciyon sandım kızz nasıl sütlü ekmek ciddimisin ya yoksa kiloş alayim diyemi diyon
İcine bal ve tereyaği unutmuş o yüzden kafan karışmış 1 avuç bebe piskeviti ile de yapılıyor çocukluğumuzdan gelenn o müthüş lezzet hmmm yiyin yidirinnn

Herkes iyi mi. Bu hafta çok yogundum. Bütün projeleri teslim ettim. Artık kendime vakit ayiracagim. Benim için zor bir hafta oldu. Hem bedenen hem ruhen. Ama hayatımdan çıkarmam gereken insanlar vardı. Hepsini çıkardım. Artık kafam rahat. İki gündür acayip hzurluyum. Şimdi tam anlamıyla kendimi diyete vereceğim.

Merhaba 20 Mart öğünüm

Sahur yapmadım gece atistirip yattım.

Iftar: 1 Mercimek çorbası, yarım porsiyon el yapımı peynirli erişte, yarım porsiyon ıspanaklı, kıymalı gnocchi.

Yarım dilim baklava.

Dalga geciyon sandım kızz nasıl sütlü ekmek ciddimisin ya yoksa kiloş alayim diyemi diyon
Ciddiyim ayol. Herkes beni bu grupta ciddiyetimle tanır
Doğru yoldasın FitFiliz aynen devamm

İcine bal ve tereyaği unutmuş o yüzden kafan karışmış 1 avuç bebe piskeviti ile de yapılıyor çocukluğumuzdan gelenn o müthüş lezzet hmmm yiyin yidirinnn
Ay ben de bu mesaja kadar tutuyordum en son bastım kahkahayı (yolda yürürkene)
Hadi geçmiş olsun o zaman canim. Benim de öyleydi gerçekten çok yoğundu. Hayatımdan çıkarmak istediklerim hala hayatimda ama olsun en azından bu hafta bitti
Retro filan mı vardı böyle acaba yaa

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 15.30 en geç 16.30' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak

Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii

Yanlışlık varsa kusura bakmayın canımlar

Masterfit 151.Etap

KIRMIZI TAKIM15.03.202522.03.2025FARKORAN
@arke Kırmızı Takım Kaptanı80.40
@bluegreeneyes61.80
@Azmet525565.05
Jou 68.70
@Lavinia_9862.40
Paranoya_6616 73.70
@Lotus123499.80
sibel_84 76.95
TOPLAM ORAN
MAVİ TAKIM
@Purple58 Mavi Takım Kaptanı-101.60
Cicekbocekkaktus 74.80
@belmayne72.70
FitFiliz 80.50
@Thinkerwoman67.10
@gibibiseydi91.45
Ellssa 70.70
TOPLAM ORAN
HAZIRLIK
@60kiloyum81.80
@bnnu64.90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…