Dalga geciyon sandım kızz nasıl sütlü ekmekEvet aslında bildiğin çılbır ama birqz daha Jan janli hale gelmiş oluyor
Yatmadan sütlü ekmek canım. Denemediysen tartıdan önce bu akşam dene. Yarına süper eksi getir
Aralıklı oruç gibi mi yapıyorsun peki? Ben akşam yediğin saate dikkat ediyorum akşam 7den sonra bır şey yememeye gayret ediyorum.68 lerdeyim bebişimm amaa inemiyoreeeee gecen hafta 1 öğün yaptım 69 u kopardım sonunda yaaa ama buhafta 2 öğün ettim durdu sıçemm yavvv
Meslekçiyim canım ben. Evet geçen senelerde çok kilo vermiştim hatta pantolonlarım öyle bollaşmıştı kı ben bunu nasıl almışım dedim kendi kendime. Şimdi hem aralıklı oruç hem de burası baya kilo veririm herhaldeBeth18 hoşgeldin canım bu grubun dar gelen pantolonları bollaştırma etkisi var yani doğru yerdesin
Ben filiz. İngilizce öğretmeniyim. Senin brans be peki?
Yaşım 43 olucak nisanda. Dedim ki bu yaşta bu kilo hiç iyi degil. Şimdi sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Çok kilo aldım son iki yılda abur cubur yüzünden. Bu arada grupta çok öğretmen var. Zayıflama zümresi bile diyebiliriz adimiza
Bende zor dayandımAralıklı oruç gibi mi yapıyorsun peki? Ben akşam yediğin saate dikkat ediyorum akşam 7den sonra bır şey yememeye gayret ediyorum.
Aslında akşam hiç yemesem daha iyi de dayanamıyorum maalesef bazen de tek öğün iyi oluyor
Meslekçiyim canım ben. Evet geçen senelerde çok kilo vermiştim hatta pantolonlarım öyle bollaşmıştı kı ben bunu nasıl almışım dedim kendi kendime. Şimdi hem aralıklı oruç hem de burası baya kilo veririm herhalde
Ne kadar canımız tatlı çekiyorsaAfiyet olsunn canım akşam ki magnolia olmasaymış iyiymiş
Afiyet olsun canım
Oo harikasın Afiyet olsun canım
Super kaptanim Afiyet olsun bakla yi baklava olarak okumam yok mu
Benim de son 15 kgBenimde son 9 kg
Kahkaha attım yeminle herkesler baktı. Sen alemsin ya huEvet aslında bildiğin çılbır ama birqz daha Jan janli hale gelmiş oluyor
Yatmadan sütlü ekmek canım. Denemediysen tartıdan önce bu akşam dene. Yarına süper eksi getir
Dalga geciyon sandım kızz nasıl sütlü ekmekciddimisin ya yoksa kiloş alayim diyemi diyon
Sus lenn kafam zaten bulanıkkk nasılda döktürüyonuzzz amaa sevmemmİcine bal ve tereyaği unutmuş o yüzden kafan karışmış 1 avuç bebe piskeviti ile de yapılıyor çocukluğumuzdan gelenn o müthüş lezzet hmmm yiyin yidirinnn
Aslında hazirandan buyana 25 kilo verdim 85 kilodan indimNe kadar canımız tatlı çekiyorsa
Benim de son 15 kg
Kahkaha attım yeminle herkesler baktı. Sen alemsin ya hu
Yavv bi uzayın yav bende diyorum nediyo bunlarr
Cumartesi günleri tartı günümüz, yani yarın bir daha isteyeceğiz canımın içi hoşgeldin tekrarKızlar ne gün foto ekleniyor bilmiyorum ama ben bugün cektım
72 kg ile başladığım yolculuğa
69 ile devam etmekteyim
Son 9 kg :)Ellssa
Ciddiyim ayol. Herkes beni bu grupta ciddiyetimle tanırDalga geciyon sandım kızz nasıl sütlü ekmekciddimisin ya yoksa kiloş alayim diyemi diyon
Ay ben de bu mesaja kadar tutuyordum en son bastım kahkahayıİcine bal ve tereyaği unutmuş o yüzden kafan karışmış 1 avuç bebe piskeviti ile de yapılıyor çocukluğumuzdan gelenn o müthüş lezzet hmmm yiyin yidirinnn
Hadi geçmiş olsun o zaman canim. Benim de öyleydi gerçekten çok yoğundu. Hayatımdan çıkarmak istediklerim hala hayatimda ama olsun en azından bu hafta bittiHerkes iyi mi. Bu hafta çok yogundum. Bütün projeleri teslim ettim. Artık kendime vakit ayiracagim. Benim için zor bir hafta oldu. Hem bedenen hem ruhen. Ama hayatımdan çıkarmam gereken insanlar vardı. Hepsini çıkardım. Artık kafam rahat. İki gündür acayip hzurluyum. Şimdi tam anlamıyla kendimi diyete vereceğim.
60 kilo oldun muAslında hazirandan buyana 25 kilo verdim 85 kilodan indim
Masterfit 151.Etap |
KIRMIZI TAKIM | 15.03.2025 | 22.03.2025 | FARK | ORAN |
@arke Kırmızı Takım Kaptanı | 80.40 | |||
@bluegreeneyes | 61.80 | |||
@Azmet5255 | 65.05 | |||
| 68.70 | |||
@Lavinia_98 | 62.40 | |||
| 73.70 | |||
@Lotus1234 | 99.80 | |||
| 76.95 | |||
TOPLAM ORAN | ||||
MAVİ TAKIM | ||||
@Purple58 Mavi Takım Kaptanı- | 101.60 | |||
| 74.80 | |||
@belmayne | 72.70 | |||
| 80.50 | |||
@Thinkerwoman | 67.10 | |||
@gibibiseydi | 91.45 | |||
| 70.70 | |||
TOPLAM ORAN | ||||
HAZIRLIK | ||||
@60kiloyum | 81.80 | |||
@bnnu | 64.90 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?