Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cansın sen öyle kararsızım ki aslında, burada olmazsam tekrar yukarı çıkar diye de korkuyorum ama biraz rahatlasam mı da diyorum. Yok ya ben sana karşı koyamiycam gelicem tekrar ama kaptanlık zinhar istemem. Ne zaman kaptan olsam kilom gitmiyor

Boncuk kaptanım ellerine sağlık

FitFiliz canim hem spor birinciliğini hem de bu haftaki yarisimiizi kazandığın için çok tebrik ederim

P Purple58 kaptanim seni ve takımını çok tebrik ediyorum

Kendi takım üyelerime de çabaları için teşekkür ederim ama bugün bildirim yapmayanlara da bir parça kırıldım, bu kadar eksik olmasına çok şaşırdım.

Canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Umarım sizi bu kadar üzen insanları hayatınızdan uzak tutmanın bir yolunu bulursunuz.

Geçen hafta 73.70
Bugun: 72.40
Fark: -1300 gr

Ellssa Boncuk2307 arke
Tebrikler canım harika bir eksiyle gelmişsin
Kilo bildirimi
Geçen hafta 72.7
Bu hafta: 71.9
Fark: -800 gr
Yüzde: 1.100

Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Tebrikler canım harikasın
Selamlar,

Sabah evden çıkmadan tartıldım.

18.03 91.2
22.03 90.9

Fark : -300 gram

Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım bu hafta ikimiz de azıcık vermiş olduk ama haftaya yeni lige merhaba diyelim
Tebrik ederim ciceeemm
Tebrikler kaptanım
Çok güzel canım tebrik ederim
Kızlar geç mi kaldim Ellssa Boncuk2307
Geçen hafta 80,5
Bu hafta 79,2
Harikasın canım
Kilo bildirimi
Geçen cumartesi 76.95
Bugün 76.75
Fark -200 gram regl e rağmen eksi gelmek bence iyi oldu.
Ellssa Boncuk2307
Kesinlikle bu durumda çok iyi canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım

Ayyy çok mutluyum. Kendimi podutumda gibi hissettim sayende boncuk kaptanım
Kaptan olabilirim bu hafta çok yoğun geçmez zaten. Vakit ayiririm.
Mavi kaptan olarak belmayne düşündüm. Kabul edersen canim
Canım tebrik ederim öncelikle. Elimi taşın altına da koymak isterim ama ben baya bi dağılmış durumdayım ramazanda. Düzenli takip edebilir miyim bilmiyorum. Ne yapacağımı da tam bilmiyorum gerçi kaptan olarak Gönüllü birisi varsa o yapsın ama yoksa elbette yaparım

Yaparsın ya, çok zor bişey değil. Yapabildigin kadar. Ben ikinci haftamda kaptannomnustum. Senin gibi yapamamfilan dedim ama ramazan herkes aynı durumda zaten

Ellerine sağlık boncuğum ben yeni girebildim hemen bildirim yapıp listelerde olmak istiyorum
FitFiliz tebrik ederim

Canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Umarım sizi bu kadar üzen insanları hayatınızdan uzak tutmanın bir yolunu bulursunuz.

Kuzum şehir değiştirdik aslında ama telefondan da yapacaklarını yapiyorlar. Şimdilik eşim hepsini engelledi. Eşim sen takma kafana diyor sürekli bana ,hatta kızıyor bana neden onlar yüzünden üzülüyorsun,hasta oluyorsun diye .ama elimde değilki huzursuzluk hiç sevmiyorum. Nebiliyim benimde erkek kardeşim var evli çocuğu var. Gelinimiz hep çok şanslıyım bir ablam oldu der. Asla hicbirseylerine karışmam, davet etmezlerse gitmem ,ararlarsa konuşurum , anlatırlarsa dinlerim , özel alanlarına girmem, hep dua ederim Rabbım evlerine huzur versin bol kazanç verdin diye. Bende 3 görümce 1 kaynana hepsi şeytan eşim tek erkek çocuk evli olmasını kendi hayatı olmasını kaldıramıyorlar

Fitfiliz güzel giriş yaptı devamı da gelsin inşallah ben pasif bir hafta geçirdim maalesef bu hafta

Yaşasın. Arada kaptanlık da lazım

Çok üzüldüm ablacım seninle de ilgili değilmiş ama anlayabiliyorum nasıl etkilendiğini. Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sizi sıkıntıya sokan insanlardan arınırsınız
Ayyy çok mutluyum. Kendimi podutumda gibi hissettim sayende boncuk kaptanım
Kaptan olabilirim bu hafta çok yoğun geçmez zaten. Vakit ayiririm.
Mavi kaptan olarak belmayne düşündüm. Kabul edersen canim
Hakettin kaptanım uzun zaman sonra bluegreeneyes ve P Purple58 ablanın dışında biri kazandı ve arke kaptanımda kazanabilirdi 300 puan kadar bir fark vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…