Ben bu hafta nerdeyse hep tek öğün yaptım arkedaşım ama niyeyse tartı yüzüme gülmedi bir türlü dişlerin hayırlı olsun, inşallah kutlamak için bol kalorili bir şeyler yemissindir
Tam 40dk sürdü temizlemesi kirlenmesin diye yemiyorum valla. Ay bi de diş hekimi bana ne dese begenirsin, karbonhidratı biraz sınırla dedi. Diş etlerim yüzünden
Bu hafta çok güzel yürüyüş bildirimleri geldi geçen haftalardaki gibi değil bakalım kim kazanacak spor yarışını arke @bluegreeneyes FitFiliz gibibiseydi
Durumlar kızışmış halde ben diyeyim siz anlayın artık
Tam 40dk sürdü temizlemesi kirlenmesin diye yemiyorum valla. Ay bi de diş hekimi bana ne dese begenirsin, karbonhidratı biraz sınırla dedi. Diş etlerim yüzünden
Ay ne güzel haber boncukcum. Ne güzel gaza getirmişiz birbirimizi daha fazla adım için
Bu hafta çok güzel yürüyüş bildirimleri geldi geçen haftalardaki gibi değil bakalım kim kazanacak spor yarışını arke @bluegreeneyes FitFiliz gibibiseydi
Durumlar kızışmış halde ben diyeyim siz anlayın artık
Ay ne güzel haber boncukcum. Ne güzel gaza getirmişiz birbirimizi daha fazla adım için
Tamamdır inşallah sen bari koruyabilirsin ben kendi adıma konuşayım koruyamıyorum ve aşırı kötü bir rakam gördüm tartıda ufaktan başladım tekrar diyete
Anlaşıldı birtanem, her hafta düzenli giriş yapanları hazırlığa almıyorum gireceği belli olmayanları alıyorum bir de tartı atınca direkt takımlara alıyorum endişelenme sen
Dengelemek çok önemli uzun süre diyetten sonra sanki yıllardır aç kalmış hissi geliyor önümüze gelen herseyi yiyoruz benimki öyle ama umarım bu defa dengelerim kilo almak çok kolay vermek çok zor
21 Mart Cuma
Sahur: su
İftar: Yarım kepçe domates çorbası, fırında z. yağlı sebze (havuç, karnabahar), yanına 4 yemek kaşığı kıyma kavurma, 1 tane kuru patlıcan dolma, 1 tane yaprak sarma, birkaç kaşık havuç tarator ve köz salata
Çayın yanında 3 hurma
Su: 2 lt
Spor: 40 dakika dışarıda yürüyüş
Ciddiyim ayol. Herkes beni bu grupta ciddiyetimle tanır
Ay ben de bu mesaja kadar tutuyordum en son bastım kahkahayı (yolda yürürkene)
Hadi geçmiş olsun o zaman canim. Benim de öyleydi gerçekten çok yoğundu. Hayatımdan çıkarmak istediklerim hala hayatimda ama olsun en azından bu hafta bitti
Retro filan mı vardı böyle acaba yaa
Ben çıkardım canım darısı senin başına. Gerçekten huzur varmış. Şu şunu dedi. Bu bunu dedi zimbirtilari artık yok. İnan sınıftan çıkmadım bu hafta. Seslerine bile tahammülüm kalmamış. Ohhh dedim rahatlık varmış. Çoluk çocukla uğraşmak yoruyormus beni