Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben bu hafta nerdeyse hep tek öğün yaptım arkedaşım ama niyeyse tartı yüzüme gülmedi bir türlü dişlerin hayırlı olsun, inşallah kutlamak için bol kalorili bir şeyler yemissindir
Tam 40dk sürdü temizlemesi kirlenmesin diye yemiyorum valla. Ay bi de diş hekimi bana ne dese begenirsin, karbonhidratı biraz sınırla dedi. Diş etlerim yüzünden
Ay ne güzel haber boncukcum. Ne güzel gaza getirmişiz birbirimizi daha fazla adım için

Sonuçları görseniz neden daha fazla adım atmamışım dersiniz

Sen o dis hekimini dinleme diyeceğim de hafta bitti artık, yeni takımların durumuna göre yeniden yorum yaparım

Dengelemek çok önemli uzun süre diyetten sonra sanki yıllardır aç kalmış hissi geliyor önümüze gelen herseyi yiyoruz benimki öyle ama umarım bu defa dengelerim kilo almak çok kolay vermek çok zor

İyi geceler

Menüm :
Sahur : 1 bardak kefir, 2 hurma
İftar : 1 kase çorba, 5 küçük ev köftesi, 1 kaşık pilav, 2 kaşık patates(az yağlı), 1 kase yoğurtlu kabak salatası

Su : 1,5 litre
Adım : 9600 adım

Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Eklentiler

• IMG_2822.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 5
Afiyet olsun canım
21 Mart Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Sabah 10:30 iki haşlanmış@ yumurta
Öğle 13:00 bir mandalina

Akşam: 5 köfte bir parça ekmek iki patates tadımlık
Spor iki kere yürüyüş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Ben çıkardım canım darısı senin başına. Gerçekten huzur varmış. Şu şunu dedi. Bu bunu dedi zimbirtilari artık yok. İnan sınıftan çıkmadım bu hafta. Seslerine bile tahammülüm kalmamış. Ohhh dedim rahatlık varmış. Çoluk çocukla uğraşmak yoruyormus beni

68 lerdeyim bebişimm amaa inemiyoreeeee gecen hafta 1 öğün yaptım 69 u kopardım sonunda yaaa ama buhafta 2 öğün ettim durdu sıçemm yavvv
Bensizzzz 65 e düşemezsin sennn
Geldim isteee dostum yüzün gülsün beee

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…