Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet ramazan dolayısıyla sakin olabilir çiçeğim sana da baktım menülerin müthişş ilerliyorr

evet ramazan dolayısıyla sakin olabilir çiçeğim sana da baktım menülerin müthişş ilerliyorr
Teşekkür ederim, sen de gel devam et. Ramazanda olmasa da bayramdan sonra. Keto yapıyorum. 1 aylık bayram süreci motive etti , Ramazan'dan 5 gün önce başladım, hadi bakalım bayrama kadar neler olacak diye devam ediyorum

Onunla ilgili birimde hiç çalışmadım canm bilgim yok ama olup da fayda gören çok var.
Çok teşekkür ederi, sürekli burun kanaması yaşıyorum canım, birden durduk yere üstüme başıma akıveriyor. Sanırım ben de yaptırcam.

her akşam tatlı yemek sıkıntı tabi, ramazanın bitmesine az kaldı, belki o zaman çok sıkı tutup hızlıca verirsin canım. Kendini çok strese sokma.

Ooooo süpersinnn, benle yarışan da niye bu kadar gaza geliyor anlamıyorum
At kaptisim at

harikasinnnn 7 leri gördün bak helal olsun darısı bana inşallah ramazan bitmeden 2 li rakamları görmeye
Sen attın mı can kaptiş, eğer attıysan bekletmiyim. Sabah çok erken tartılmıştım, o yüzden dersten dönünce tekrar tartılayım demiştim. Keşke tartımı yanıma alsaydım
Tebrik ederim çiçeeemm çok güzel eksi.

Teşekkür ederim, sen de gel devam et. Ramazanda olmasa da bayramdan sonra. Keto yapıyorum. 1 aylık bayram süreci motive etti , Ramazan'dan 5 gün önce başladım, hadi bakalım bayrama kadar neler olacak diye devam ediyorum
evet canımm bayramdan sonra dönmeyi düşünüyorum zati sen de bayrama fit çıtır gireceksin hadi bakalımm
Çok teşekkür ederi, sürekli burun kanaması yaşıyorum canım, birden durduk yere üstüme başıma akıveriyor. Sanırım ben de yaptırcam.
çok geçmiş olsun canım faydası olur diye umuyorum yaptır bence de

Yok daha atmadım canım 3 gibi tartilip atcam sende at o zaman

Çiçeğunn yesunn seenniiii kocam evde ve ben duruyorumm gerisini sen düşün senin için yapıyorruummmmm ağzumii tutuyoreeee

evet canımm bayramdan sonra dönmeyi düşünüyorum zati sen de bayrama fit çıtır gireceksin hadi bakalımm

çok geçmiş olsun canım faydası olur diye umuyorum yaptır bence de
teşekkür ederim canım, randevu alıp muayene olacağım, bakalım doktor ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…