Ya aslında bende protein ağırlıklı beslenince güzel veriyorum ama dediğin gibi keto çok sıkı herseyi yiyememek insanı yoruyor bi ara yapmıştım da sanırım daha hazır hissetmiyorum keto yaÇok teşekkür ederim. YouTube 'dan ketokafasi hesabını ara ara izle. Motive olursun. Bu diyet iştah kesiyor.
Tabi bazı besin gruplarının olmayışıni kabullenmek zaman alıyor o yüzden 5. Yapışım. Bu sefer daha uyumluyum. Geçmişte yaptığım hataları yapmıyorum ( çok kuruyemiş yemek , kaymakla diyete başlamak gibi)
Canım ispanakli börek çekti. Aklıma bu geldi. Yalnız keto da tam bir un karsiligi yok, ekmek tadını tutturmak zor.
Daha önce un yerine yulaf kepeği kullanıyordum çok güzel oluyordu bu sefer yulaf da kullanmıyorum.
Badem ve keten tohumu öğütüp onlarla yaptım. Oranları unutmuşum, ben de tekrar deniyorum.
Tavsiye edeceğim malzemeler :
2 yumurta+1 kase ıspanak yaprağı ince kıyılmış+ 2 yk yulaf kepeği ( veya tam buğday unu ) + 1 adet ince doğranmış yeşil soğan
Yarım çay kasigi Karabiber, pul biber,
1 çay kaşığı tuz, karbonat
Kaşar rendesi, beyaz peynir
2-3 YK zeytin yağ.
Hepsini karıştırıp yapışmaz tavaya kaşık kaşık döküp pişiriyoruz. Börek gibi oluyor
Ben fırında yaptım, kaşarları fazla pişirmişim
Geçmiş olsun canımTeşekkür ediyorum Filiz ablam vallahi ben de ilk defa karşılaştım.
Yarın önce bir aile hekimine çıkacağım nereeye gözükeceğimi söyler büyük ihtimalle, araştırdım sinir sıkışması olabilir diyor. Bakalım ne diyecek yarın doktor
Bende yaşadım aynı şeyleri zaten dengeli beslenmeyi ögrensek bu durumda olmayız istediğimiz herseyden yerdikCok guzel ilerliyorsun maşallah sana bende öyle olabilsem . Ispanak mücver nasıl yapılıyor canim
Cok geçmiş olsun canim
Sıkma canını inşallah geçmiştir stresin
Bana da sanki çok oluyor ama işte diyorum ki tam güzel güzel gidiyorum kararlıyım hop bise oluyor ativeriyorum ağzıma yada regl oluyorum
Göm bakalım göm yaza ne kaldı şuradaEvett bebeğimm karbon yok aslında ama dün kızıma yaptığım patatesii dayanamadın son kalanı gömdum
Bakk sinii yaaaa az kaldı yarına bomba gibi geliyorumm güloooooGöm bakalım göm yaza ne kaldı şuradasen bilirsin arttık
Cok geçmiş olsun canim yaa zaten eve geldimmi uğramadan gitmez bu zikkim inşallah son hastalığımız olur bunlar Allah şifa versin dinlenmeye çalış canım benimCanım evdekiler iyi sadece oğlumda hafif öksürük kaldı ama 2 gündür ben fena oldum. Kemiklerime kadar ağrıyor doktora gitmedim ama banada bulaştı sanırım sürünüyorum resmen. Normal rahatsızlığından olduğundan ağır geçiyor. Zaten cocuklar icjn gittiğimde hastalığımı soyledigjmde doktor sen hastalığın dolayısıyla öncelikli gruptasın dedi. Eş geçmedi yani yatıyorum moron gibi kolum kanadım kopuyor .
Turşu ve yeşil soğan vardı. Unıtmuşum yazmayıGüzel menü , salata yeşillik de var değil mi
Pilav kurufasulye birlikte 1 tabakti değil mi
Gizli pilavlarin olmasın da plan bizi korkutmaz
Herzamanki gibi güzel adımlar harika
Çok güzel
Çok geçmiş olsun canım. Ben de merak ettim gösterdin mi neymişCanımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Hoşgeldn canımYaş 27
Boy 1.64
Güncel kilo 76
Hemşireyim ama şu an çalışmıyorum doğum sonrası ara verdim.7 aylık bebeğim var emzirmeyi kesti.Doğumdan kaynaklı 30 kiloya yakın aldım bi kısmını verdim.hedefim 58 kilo olmak şu an.
Ellssa Eki Görüntüle 3559832
Çok geçmiş olsun canımCanım evdekiler iyi sadece oğlumda hafif öksürük kaldı ama 2 gündür ben fena oldum. Kemiklerime kadar ağrıyor doktora gitmedim ama banada bulaştı sanırım sürünüyorum resmen. Normal rahatsızlığından olduğundan ağır geçiyor. Zaten cocuklar icjn gittiğimde hastalığımı soyledigjmde doktor sen hastalığın dolayısıyla öncelikli gruptasın dedi. Eş geçmedi yani yatıyorum moron gibi kolum kanadım kopuyor .
Merhaba, hoş geldinYaş 27
Boy 1.64
Güncel kilo 76
Hemşireyim ama şu an çalışmıyorum doğum sonrası ara verdim.7 aylık bebeğim var emzirmeyi kesti.Doğumdan kaynaklı 30 kiloya yakın aldım bi kısmını verdim.hedefim 58 kilo olmak şu an.
Ellssa
amin canım sağolasınÇok geçmiş olsun canım
Vaovvv hadi bakalım kuşumBakk sinii yaaaa az kaldı yarına bomba gibi geliyorumm gülooooo
Alacağım nörolojiye randevu ağrı yapıyor iyice teşekkür ederim canımın içiBoncuğum ihmal etme bi baktır bize de haber et mutlaka sinir sıkışması gibi duruyor ortopedi nöroloji beyin sinir cerrahisi bölümleri bakar ilk hangisine randevu alabilirsen git aile hekimleri de randevu alabiliyor ordan da rica edebilirsin
Her zaman kafamız aynı dinginlikte olmayabiliyor o yüzden dünde takılı kalma geçti yaşanması gerekiyordu yaşandı olarak düşün olumlama yaparak bu güne başla
Gidecektim de pazara giderken kimliğimi yanıma almayı unutmuşum polikliniğe giderim artıkTurşu ve yeşil soğan vardı. Unıtmuşum yazmayı
Çok geçmiş olsun canım. Ben de merak ettim gösterdin mi neymiş
Masterfit 150.Etap |
KIRMIZI TAKIM | 08.03.2025 | 15.03.2025 | FARK |
@Azmet5255 Kırmızı Takım Kaptanı | 66.80 | ||
| 82.00 | ||
| 72.20 | ||
@bnnu | 65.10 | ||
| 63.80 | ||
@FitFiliz | 81.20 | ||
@Lotus1234 | 99.00 | ||
@cinecin | 85.70 | ||
@gibibiseydi | 92.95 | ||
TOPLAM ORAN | |||
MAVİ TAKIM | |||
| 75.90 | ||
| 69.70 | ||
@bluegreeneyes | 62.45 | ||
@sibel_84 | 76.05 | ||
P Purple58 | 101.50 | ||
@gezegenfeza | 81.20 | ||
@Thinkerwoman | 67.40 | ||
| 71.50 | ||
TOPLAM ORAN | |||
HAZIRLIK | |||
| 81.90 | ||
@Ilyusa | - | ||
@Nergis 35 | - | ||
@Nazlimuuu | 84.30 | ||
@Paranoya_6616 | 73.65 | ||
| 85.65 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?