- 5 Haziran 2021
- 4.774
- 20.669
- 258
Pes etme canım olur böyle şeyler aradaIyi akşamlar kızlar menumu yazayım
Sabah
Yarim tam buğday lavaş
2 yumurta ile omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber
Ogle
Yarim portakal
1 kawe yoğurt
Ara ne olduysa şimdi oldu
1 muz
1 avuç fıstık
Ve regl e yenildim sanırım bundan sonrasını hiç yazmadım tatli biseler işte
Akşam
Ev yapımı İskender pidesi çok çok az
Salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus kaptanım kusura bakma bugün gitti diyet miyet kalmadı
Afiyet olsun canm çok iyi gidiyorsunPerşembe
0.30 sahur
3 dilim karışık peynirli menemen
Salata
5.00 1 maden suyu
İftar: fırında ıspanak mücver
2 yk tavuk
Salata
22.00
2dilim daha ıspanak mücver
1 dilim kaşar
10 kabuklu yer fıstıği
Ellssa
Boncuk2307 Azmet5255
Teşekkür ediyorum Filiz ablam vallahi ben de ilk defa karşılaştım.Geçmiş olsun boncukcum. Bilmiyorum böyle bir rahatsizlik. Acile mi gitsen acaba canim
Yarın önce bir aile hekimine çıkacağım nereeye gözükeceğimi söyler büyük ihtimalle, araştırdım sinir sıkışması olabilir diyor. Bakalım ne diyecek yarın doktorGeçmiş olsun sinir sıkışması olabilir mi bir doktora görün
Benim için baya spor oldu canım, belim kopuyor, zaten dinlenerek yıkadımSpora bak senafiyet olsun abla
GözlerimGünaydın ellssa nin güzelleri
Çok geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlar. ben yine hastalandım
Acil şifalar dilerim canımIyi akşamlar kızlar bugün yine hastanedeydik bebekler den biri yine kötüleşti bronşit olmuş. Annemleri de bugün yolcu ettim bakalım.
Menume gelecek olursak
Sabah
Ev yapımı tam buğday lavaş
1 haşlanmış yumurta
Domates biber
Peynir
Ogle
Salata ve yoğurtlu kabak salatası
Ara
1 Avuç fıstık
Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık kuru fasulye
Salata ve cacık
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus orucken iyi oluyordu valla regl olunca insan normal yeme düzenine geri dönüyor birden neyse ki daha ramazan in bitmesine var umutluyum
Arada parmakların ilk boğumundaki eklem yerlerinde şiş, Ağrı ve morarma oluyor, bikaç güne geçiyor, koluma kadar ağrı olduğuna hiç dikkat etmedim. Çok geçmiş olsunCanımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Allah gönlüne ferahlık versin canımSelam kızlar nasılsınız? Şimdi birikmistir sayfalarca okurum derken iki sayfa olmuş sadece. Kafam dağılsın diye mesaj okumaya gelmiştim
Bugün işimle alakalı çok stres yaşadım. Akşam anca biraz sakinlesebildim. Kendim de abartıyor olabilirim ama zor geliyor bazen çok. Bugün çok özen gosteremedim menüme. Mutfak mesaisi yapıp güzel yemekler hazırlarım diyordum ama fırsatım kalmadi
Cok guzel ilerliyorsun maşallah sana bende öyle olabilsem . Ispanak mücver nasıl yapılıyor canimPerşembe
0.30 sahur
3 dilim karışık peynirli menemen
Salata
5.00 1 maden suyu
İftar: fırında ıspanak mücver
2 yk tavuk
Salata
22.00
2dilim daha ıspanak mücver
1 dilim kaşar
10 kabuklu yer fıstıği
Ellssa
Boncuk2307 Azmet5255
Cok geçmiş olsun canimCanımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Sıkma canını inşallah geçmiştir stresinSelam kızlar nasılsınız? Şimdi birikmistir sayfalarca okurum derken iki sayfa olmuş sadece. Kafam dağılsın diye mesaj okumaya gelmiştim
Bugün işimle alakalı çok stres yaşadım. Akşam anca biraz sakinlesebildim. Kendim de abartıyor olabilirim ama zor geliyor bazen çok. Bugün çok özen gosteremedim menüme. Mutfak mesaisi yapıp güzel yemekler hazırlarım diyordum ama fırsatım kalmadi
Bana da sanki çok oluyor ama işte diyorum ki tam güzel güzel gidiyorum kararlıyım hop bise oluyor ativeriyorum ağzıma yada regl oluyorumPes etme canım olur böyle şeyler arada
Çok teşekkür ederimCok guzel ilerliyorsun maşallah sana bende öyle olabilsem . Ispanak mücver nasıl yapılıyor canim
Cok geçmiş olsun canim
Sıkma canını inşallah geçmiştir stresin
Bana da sanki çok oluyor ama işte diyorum ki tam güzel güzel gidiyorum kararlıyım hop bise oluyor ativeriyorum ağzıma yada regl oluyorum
Boncuğum ihmal etme bi baktır bize de haber et mutlakaCanımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Her zaman kafamız aynı dinginlikte olmayabiliyor o yüzden dünde takılı kalma geçti yaşanması gerekiyordu yaşandı olarak düşün olumlama yaparak bu güne başlaSelam kızlar nasılsınız? Şimdi birikmistir sayfalarca okurum derken iki sayfa olmuş sadece. Kafam dağılsın diye mesaj okumaya gelmiştim
Deneye deneye bulacağız
Evett bebeğimm karbon yok aslında ama dün kızıma yaptığım patatesii dayanamadın son kalanı gömdumDeneye deneye bulacağızçoktan kasıt tahillar 3 dilim ekmeği 2 öğünde de yesen fark edrn çok şey yok ama tek öğün yerken de yeterince protein alacak zaman olmuyor.
2. Öğünü yiyeceksen bir hatırlatma protein ağırlıklı olur, karb. a dalmazsan kardasin
Ay tabiiki nimet canım. Çok şükür. Ne kadar geç menopoz o kadar iyiAmin , olumsuz konusmamaya çalış olur mutabi ki regl farklı bir dönem ona uygun davranmak lazım. Biraz ödem, kilo artışı da normal. Geçen gün bir grupta regl yuzunden oruca baslayamadim dedim o da bir nimet diye uyardı biri. Olamayan da var değil mi
Ranazanda benim zaman algim alt üst oldu yani bir bakıma da değişiklik oldu iyi oldu
Açlık mi uykusuzluk mu tembellik mi neyse gündüz işlerini geceye bırakıyorum gece de sahura kalkicam diyip yatıyorumbugün daha iyiydim ama birşey yemeyince iş yapmamışim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?