Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pes etme canım olur böyle şeyler arada

Geçmiş olsun boncukcum. Bilmiyorum böyle bir rahatsizlik. Acile mi gitsen acaba canim
Teşekkür ediyorum Filiz ablam vallahi ben de ilk defa karşılaştım.
Geçmiş olsun sinir sıkışması olabilir mi bir doktora görün
Yarın önce bir aile hekimine çıkacağım nereeye gözükeceğimi söyler büyük ihtimalle, araştırdım sinir sıkışması olabilir diyor. Bakalım ne diyecek yarın doktor

Acil şifalar dilerim canım

Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Arada parmakların ilk boğumundaki eklem yerlerinde şiş, Ağrı ve morarma oluyor, bikaç güne geçiyor, koluma kadar ağrı olduğuna hiç dikkat etmedim. Çok geçmiş olsun

Allah gönlüne ferahlık versin canım

Kızlar kendimi pek iyi hissetmiyorum, belim çok ağrıyor, bugün iftar sonrası regl gelmiş
Haftaya hazırlıkta olmak istiyorum, takımları kötü etkilemeyim

12 Mart

Oruç deyildim

11:00
Gofret

14:30
Biraz çörek, küflü peynir
Gofret
Çekirdek

1,5 lt su
2 kupa kahve
1 kupa latte
1 kupa açlık otu çayı
3 kupa çay

3 sandalye yıkadım, öldüm

13 Mart

Sahur yok

İftar

2 kepçe mercimek çorbası
Yarım ekmek içi döner
3 hurma
Çekirdek

Bugün yemeğe yalnız yaşayan bir arkadaşımı davet ettim
Çorba, pilav, salata yaptım, yarım piliç aldıracaktım, kalmamış
İftara 20 dakika kala oğlum ekmek arası döner aldı, yarım yedim, tavuk olaydı pilav filan yemeyecektim, gene yemedim de ekmek oldu

Eşim işten gelince arkadaşı evine bırakıp kızıma gittik, etli, kaşarlı pide ve 2 çeşit tatlı yapmış, hiçbirinden yemedim, sadece su içtim

Bugün kafamı zor kaldırdım ve tatlı isteğim çok fazla. Kendimi bu kadar sıktım
Yarın açlık yapmayı düşünüyorum, inşallah başarırım

1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa latte
3 kupa çay

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Cok guzel ilerliyorsun maşallah sana bende öyle olabilsem . Ispanak mücver nasıl yapılıyor canim
Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Cok geçmiş olsun canim
Sıkma canını inşallah geçmiştir stresin
Pes etme canım olur böyle şeyler arada
Bana da sanki çok oluyor ama işte diyorum ki tam güzel güzel gidiyorum kararlıyım hop bise oluyor ativeriyorum ağzıma yada regl oluyorum

14 Mart Perşembe
Sahur: su
İftar: Sebzeli tavuk sote, birkaç çatal fırında sebze, birkaç çatal fırında z. yağlı sarmısaklı beyaz peynir, salata, 1 ince dilim organik ekmek, biraz tahin pekmez
Çayın yanında: çekirdekli kuru üzüm, çiğ fındık

Su: 2 lt
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Boncuk2307 Azmet5255

Çok teşekkür ederim. YouTube 'dan ketokafasi hesabını ara ara izle. Motive olursun. Bu diyet iştah kesiyor.
Tabi bazı besin gruplarının olmayışıni kabullenmek zaman alıyor o yüzden 5. Yapışım. Bu sefer daha uyumluyum. Geçmişte yaptığım hataları yapmıyorum ( çok kuruyemiş yemek , kaymakla diyete başlamak gibi )

Canım ispanakli börek çekti. Aklıma bu geldi. Yalnız keto da tam bir un karsiligi yok, ekmek tadını tutturmak zor.
Daha önce un yerine yulaf kepeği kullanıyordum çok güzel oluyordu bu sefer yulaf da kullanmıyorum.
Badem ve keten tohumu öğütüp onlarla yaptım. Oranları unutmuşum, ben de tekrar deniyorum.

Tavsiye edeceğim malzemeler :
2 yumurta+1 kase ıspanak yaprağı ince kıyılmış+ 2 yk yulaf kepeği ( veya tam buğday unu ) + 1 adet ince doğranmış yeşil soğan
Yarım çay kasigi Karabiber, pul biber,
1 çay kaşığı tuz, karbonat
Kaşar rendesi, beyaz peynir
2-3 YK zeytin yağ.

Hepsini karıştırıp yapışmaz tavaya kaşık kaşık döküp pişiriyoruz. Börek gibi oluyor

Ben fırında yaptım, kaşarları fazla pişirmişim

Boncuğum ihmal etme bi baktır bize de haber et mutlaka sinir sıkışması gibi duruyor ortopedi nöroloji beyin sinir cerrahisi bölümleri bakar ilk hangisine randevu alabilirsen git aile hekimleri de randevu alabiliyor ordan da rica edebilirsin
Her zaman kafamız aynı dinginlikte olmayabiliyor o yüzden dünde takılı kalma geçti yaşanması gerekiyordu yaşandı olarak düşün olumlama yaparak bu güne başla

Bugün 2 öğün yapacağım yoksa çok yiyorum 1 öğün edince Cicekbocekkaktus
Deneye deneye bulacağız çoktan kasıt tahillar 3 dilim ekmeği 2 öğünde de yesen fark edrn çok şey yok ama tek öğün yerken de yeterince protein alacak zaman olmuyor.
2. Öğünü yiyeceksen bir hatırlatma protein ağırlıklı olur, karb. a dalmazsan kardasin

Evett bebeğimm karbon yok aslında ama dün kızıma yaptığım patatesii dayanamadın son kalanı gömdum

Ay tabiiki nimet canım. Çok şükür. Ne kadar geç menopoz o kadar iyi
Aslında tartıya yansıyan da ödem biliyoruz ama işte insan gidenler geri gelmiş gibi hissediyor Ödemi, yağı gösteren tartılarda tartılmak lazım adet döneminde.

Ramazanda dengeler değişiyor ama ben de seviyorum o değişikliği, halsizliği bile seviyorum. Hayat yavaşlıyor, daha az telaşe. Güzel yani. Bugün temizlik yapacağım. Bakalım gün sonunda da böyle konuşabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…