• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi akşamlar kızlar menumu yazayım

Sabah
Yarim tam buğday lavaş
2 yumurta ile omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber

Ogle
Yarim portakal
1 kawe yoğurt

Ara ne olduysa şimdi oldu
1 muz
1 avuç fıstık
Ve regl e yenildim sanırım bundan sonrasını hiç yazmadım tatli biseler işte

Akşam
Ev yapımı İskender pidesi çok çok az
Salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanım kusura bakma bugün gitti diyet miyet kalmadı
Pes etme canım olur böyle şeyler arada

Geçmiş olsun boncukcum. Bilmiyorum böyle bir rahatsizlik. Acile mi gitsen acaba canim
Teşekkür ediyorum Filiz ablam vallahi ben de ilk defa karşılaştım.
Geçmiş olsun sinir sıkışması olabilir mi bir doktora görün
Yarın önce bir aile hekimine çıkacağım nereeye gözükeceğimi söyler büyük ihtimalle, araştırdım sinir sıkışması olabilir diyor. Bakalım ne diyecek yarın doktor

Iyi akşamlar kızlar bugün yine hastanedeydik bebekler den biri yine kötüleşti bronşit olmuş. Annemleri de bugün yolcu ettim bakalım.
Menume gelecek olursak

Sabah
Ev yapımı tam buğday lavaş
1 haşlanmış yumurta
Domates biber
Peynir

Ogle
Salata ve yoğurtlu kabak salatası

Ara
1 Avuç fıstık

Akşam
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık kuru fasulye
Salata ve cacık

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus orucken iyi oluyordu valla regl olunca insan normal yeme düzenine geri dönüyor birden neyse ki daha ramazan in bitmesine var umutluyum
Acil şifalar dilerim canım 🤲🏼

Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Arada parmakların ilk boğumundaki eklem yerlerinde şiş, Ağrı ve morarma oluyor, bikaç güne geçiyor, koluma kadar ağrı olduğuna hiç dikkat etmedim. Çok geçmiş olsun 🤲🏼

Selam kızlar nasılsınız? Şimdi birikmistir sayfalarca okurum derken iki sayfa olmuş sadece. Kafam dağılsın diye mesaj okumaya gelmiştim 😅
Bugün işimle alakalı çok stres yaşadım. Akşam anca biraz sakinlesebildim. Kendim de abartıyor olabilirim ama zor geliyor bazen çok. Bugün çok özen gosteremedim menüme. Mutfak mesaisi yapıp güzel yemekler hazırlarım diyordum ama fırsatım kalmadi
Allah gönlüne ferahlık versin canım 🤲🏼

Kızlar kendimi pek iyi hissetmiyorum, belim çok ağrıyor, bugün iftar sonrası regl gelmiş 😭😭
Haftaya hazırlıkta olmak istiyorum, takımları kötü etkilemeyim

12 Mart

Oruç deyildim

11:00
Gofret

14:30
Biraz çörek, küflü peynir
Gofret
Çekirdek

1,5 lt su
2 kupa kahve
1 kupa latte
1 kupa açlık otu çayı
3 kupa çay

3 sandalye yıkadım, öldüm😕

13 Mart

Sahur yok

İftar

2 kepçe mercimek çorbası
Yarım ekmek içi döner
3 hurma
Çekirdek

Bugün yemeğe yalnız yaşayan bir arkadaşımı davet ettim
Çorba, pilav, salata yaptım, yarım piliç aldıracaktım, kalmamış
İftara 20 dakika kala oğlum ekmek arası döner aldı, yarım yedim, tavuk olaydı pilav filan yemeyecektim, gene yemedim de ekmek oldu 😕

Eşim işten gelince arkadaşı evine bırakıp kızıma gittik, etli, kaşarlı pide ve 2 çeşit tatlı yapmış, hiçbirinden yemedim, sadece su içtim

Bugün kafamı zor kaldırdım ve tatlı isteğim çok fazla. Kendimi bu kadar sıktım
Yarın açlık yapmayı düşünüyorum, inşallah başarırım 🤲🏼

1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa latte
3 kupa çay

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

💮💮💮Perşembe💮💮💮

💮0.30 sahur

3 dilim karışık peynirli menemen
Salata

💮5.00 1 maden suyu

💮İftar: fırında ıspanak mücver
2 yk tavuk
Salata

💮22.00
2dilim daha ıspanak mücver
1 dilim kaşar
10 kabuklu yer fıstıği

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255
Cok guzel ilerliyorsun maşallah sana bende öyle olabilsem . Ispanak mücver nasıl yapılıyor canim
Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Cok geçmiş olsun canim ❤️
Selam kızlar nasılsınız? Şimdi birikmistir sayfalarca okurum derken iki sayfa olmuş sadece. Kafam dağılsın diye mesaj okumaya gelmiştim 😅
Bugün işimle alakalı çok stres yaşadım. Akşam anca biraz sakinlesebildim. Kendim de abartıyor olabilirim ama zor geliyor bazen çok. Bugün çok özen gosteremedim menüme. Mutfak mesaisi yapıp güzel yemekler hazırlarım diyordum ama fırsatım kalmadi
Sıkma canını inşallah geçmiştir stresin ❤️
Pes etme canım olur böyle şeyler arada
Bana da sanki çok oluyor ama işte diyorum ki tam güzel güzel gidiyorum kararlıyım hop bise oluyor ativeriyorum ağzıma yada regl oluyorum

14 Mart Perşembe
Sahur: su
İftar: Sebzeli tavuk sote, birkaç çatal fırında sebze, birkaç çatal fırında z. yağlı sarmısaklı beyaz peynir, salata, 1 ince dilim organik ekmek, biraz tahin pekmez
Çayın yanında: çekirdekli kuru üzüm, çiğ fındık

Su: 2 lt
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255

Cok guzel ilerliyorsun maşallah sana bende öyle olabilsem . Ispanak mücver nasıl yapılıyor canim

Cok geçmiş olsun canim ❤️

Sıkma canını inşallah geçmiştir stresin ❤️

Bana da sanki çok oluyor ama işte diyorum ki tam güzel güzel gidiyorum kararlıyım hop bise oluyor ativeriyorum ağzıma yada regl oluyorum
Çok teşekkür ederim💜. YouTube 'dan ketokafasi hesabını ara ara izle. Motive olursun. Bu diyet iştah kesiyor.
Tabi bazı besin gruplarının olmayışıni kabullenmek zaman alıyor o yüzden 5. Yapışım. Bu sefer daha uyumluyum. Geçmişte yaptığım hataları yapmıyorum ( çok kuruyemiş yemek , kaymakla diyete başlamak gibi ☺️)

Canım ispanakli börek çekti. Aklıma bu geldi. Yalnız keto da tam bir un karsiligi yok, ekmek tadını tutturmak zor.
Daha önce un yerine yulaf kepeği kullanıyordum çok güzel oluyordu bu sefer yulaf da kullanmıyorum.
Badem ve keten tohumu öğütüp onlarla yaptım. Oranları unutmuşum, ben de tekrar deniyorum.

Tavsiye edeceğim malzemeler :
2 yumurta+1 kase ıspanak yaprağı ince kıyılmış+ 2 yk yulaf kepeği ( veya tam buğday unu ) + 1 adet ince doğranmış yeşil soğan
Yarım çay kasigi Karabiber, pul biber,
1 çay kaşığı tuz, karbonat
Kaşar rendesi, beyaz peynir
2-3 YK zeytin yağ.

Hepsini karıştırıp yapışmaz tavaya kaşık kaşık döküp pişiriyoruz. Börek gibi oluyor 😋

Ben fırında yaptım, kaşarları fazla pişirmişim 😅

Boncuğum ihmal etme bi baktır bize de haber et mutlaka 🌼 sinir sıkışması gibi duruyor ortopedi nöroloji beyin sinir cerrahisi bölümleri bakar ilk hangisine randevu alabilirsen git aile hekimleri de randevu alabiliyor ordan da rica edebilirsin😘
Her zaman kafamız aynı dinginlikte olmayabiliyor o yüzden dünde takılı kalma geçti yaşanması gerekiyordu yaşandı olarak düşün olumlama yaparak bu güne başla 😘

Bugün 2 öğün yapacağım yoksa çok yiyorum 1 öğün edince 🥹 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Deneye deneye bulacağız ♥️ çoktan kasıt tahillar ☺️ 3 dilim ekmeği 2 öğünde de yesen fark edrn çok şey yok ama tek öğün yerken de yeterince protein alacak zaman olmuyor.
2. Öğünü yiyeceksen bir hatırlatma protein ağırlıklı olur, karb. a dalmazsan kardasin ☺️

13 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine 1 erik 1 kivi yulaf chia keten tohumu bal tahin, 2 dilim peynir, domates salatalık turp yeşillik
İftar
1 kase çorba, 6 kaşık tavuk sote, 5 kaşık makarna, salata yoğurt
Yarım dilim güllaç
2.5 litre su 9.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
1000018989.webp

Deneye deneye bulacağız ♥️ çoktan kasıt tahillar ☺️ 3 dilim ekmeği 2 öğünde de yesen fark edrn çok şey yok ama tek öğün yerken de yeterince protein alacak zaman olmuyor.
2. Öğünü yiyeceksen bir hatırlatma protein ağırlıklı olur, karb. a dalmazsan kardasin ☺️
Evett bebeğimm karbon yok aslında ama dün kızıma yaptığım patatesii dayanamadın son kalanı gömdum🤣🤣🤣🤣

Amin , olumsuz konusmamaya çalış olur mu 🥰 tabi ki regl farklı bir dönem ona uygun davranmak lazım. Biraz ödem, kilo artışı da normal. Geçen gün bir grupta regl yuzunden oruca baslayamadim dedim o da bir nimet diye uyardı biri. Olamayan da var değil mi ☺️
Ranazanda benim zaman algim alt üst oldu yani bir bakıma da değişiklik oldu iyi oldu 🫢
Açlık mi uykusuzluk mu tembellik mi neyse gündüz işlerini geceye bırakıyorum gece de sahura kalkicam diyip yatıyorum 🥳 bugün daha iyiydim ama 😅 birşey yemeyince iş yapmamışim gibi geliyor:KK70:
Ay tabiiki nimet canım. Çok şükür. Ne kadar geç menopoz o kadar iyi 😁
Aslında tartıya yansıyan da ödem biliyoruz ama işte insan gidenler geri gelmiş gibi hissediyor😂 Ödemi, yağı gösteren tartılarda tartılmak lazım adet döneminde. 😉

Ramazanda dengeler değişiyor ama ben de seviyorum o değişikliği, halsizliği bile seviyorum. Hayat yavaşlıyor, daha az telaşe. Güzel yani. Bugün temizlik yapacağım. Bakalım gün sonunda da böyle konuşabilecek miyim 😂

Back
X