Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı olsun takımlarımız. Allah ramazanda ağzımızı tutma gücü versin

2 Mart menü
Sahur: su
İftar: iki hurma, bir büyük kase tarhana, tavuk ızgara, avuç ayası kadar incecik çavdar lavaş, salata, iki çatal yoğurtlu organik undan erişte, çayın yanında biraz çiğ kuruyemiş, 1 tatlı kaşığı irmik helvası
Su: sahurla iki litre olur
Spor: 4 bin adım

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

2 mart

Sahur yok

İftar

2 küçük tavuk dürüm
Fırınlanmış patlıcan, sarımsaklı patates, roka ve kuru soğan
Bikaç lokma ananas

2 dilim tavukgöğsü tatlı
Çekirdek

Hepsi 3 saat içinde oldu, muhtemelen bişey yemem

1,5 lt su
2 kupa siyah çay
2 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Allah kabul etsin. Datlu olmayaydi iyiydi

Allah kabul etsin. Güzel olmuş tatlı yememiş saydım sebze , salata da olsun ki bağırsaklar çalışsın

Çok lezzetli bir menü olmuş.Sarma da yenir yani . Madem sabah ekmeği ,öğlen sarmayı abarttın bugün bol salatalı az ekmekli bir gün olsun değil mi

Günaydınlar

Dün yediklerim :

Sahur : 2 yumurta+ 1 paratesten patatesli yumurta, peynir, 1 çay bardağı kefir, 4-5 ceviz

İftar : 1 kase çorba, etli ekmek, salata, 1.5 şekerpare, 3 kaşık un helvası

Su 1 litre, hareket pek yok evdeydim.
Ellssa Boncuk2307 arke

Ketoda 8. Günüm. 5. Keto yapışım falan.Her diyet gibi bunu da bir dönem sonra bozuyorumm
En son burada yaptığımda daha uzun süre olur mu acaba diye cumartesi ödülleri konusunda kasmadan 3-4 hafta güzel devam ettim. Sonra doğru yavaş yavaş hem sarma hem börek ,pazar günü simit akşama tatlı gibi abarttım sonra ketoya dönemedim.
Bu sefer biraz daha disiplinli başlayayim dedim. Tabi oruç nasıl etkiler bilemiyorum.
Belki 1 meyve+1 yoğurt veya kefir eklerim. Susuzluk bende de çok tatlı isteği yapiyor.
Arkadaşımla birlikte başladık onun 3 kilosu gitti ilk hafta benden 2.6 idi dün bugün ufak bir artış oldu . Her hafta böyle gitmiyor . Sonraki haftalarda 800 g civarı oluyor

mavi çıtırlar nasıl gidiyor? Yarına iyi kilo verin emi çünkü en çok kilo vereninizi alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…