Vuu anammm geldim sağaaa seni boyun eğdirmeyeceeezzzzzzzzzzzz sen bakma kırmızıyaaa totoları hareket bile etmeylerr anca oturarak diyet edeylerrEvet canım yine ben
Kaptanının oldum ya kız ben senin. Karşı takımdan biriyle kapış hatta yen onu tamam mı
Bakmasam görmeeyecem haaaa tamam ulann kapışaluummmJou gel kapişalim dostum olmaz mı
Ya ben napayım dün geceki sahurda sadece 1 dilim ekmekle 1 yumurta yedim, iftarda hiç karbonhidrat yemedim. Bu gece sahur da yapmadım ama sabah tartıda 700 gram artıdaydım. Vücudum resmen bana savaş açmış gibi.Allah'tan bugün +300 çıktım, ya yarın ciksaydim WC meselesi dışında bir sebep de yok. gidicem tüm yeşil çayları, kiraz saplarını sirkeli suları icicem bağırsaklar çalışacak, ödem aticam
Hafta sonuna kadar motivasyonu düşürmek yok kuşum, benim için savaşın uleyyynnnnVuu anammm geldim sağaaa seni boyun eğdirmeyeceeezzzzzzzzzzzz sen bakma kırmızıyaaa totoları hareket bile etmeylerr anca oturarak diyet edeylerrbiz kazanacağuuuuzzzzzz Cicekbocekkaktus
Ulan sözzzHafta sonuna kadar motivasyonu düşürmek yok kuşum, benim için savaşın uleyyynnnn
Teşekkür ederim kaptanım. Bol bol salata yedim. :))Allah kabul etsin. Güzel olmuş tatlı yememiş saydımsebze , salata da olsun ki bağırsaklar çalışsın
Hmm az olmuş2 Mart pazar menüsü
05.30 sahur
1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta.
19.00 iftar
1 kepçe çorba, 1 el büyüklüğünde beşamel soslu tavuk (önceki günden kalan yemek), 1 kase salata. 3 hurma, 3 ceviz.
Su 2 litre
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Canım o nasıl söz, bakamıyorum da ne demek. Sen çok güzel bir annesin. Ortalıkta beter bir hastalık var, elinden geleni yapıyorsun ama hastalığı yok edemezsin ki. Kuzularım hastalıktan yorulmuştur elbet, söylediğine üzme kendini. İnşallah bu doktor ne olduğunu bulup güzel bir tedavi uygular yavrulara.Kızlar mrb lar çok giremiyorum . Diyete devam ediyorum toplu yazicam not aldım. Benim çocuklarım iyileşmiyor .gece kızımın atesi 39.5 oldu sabaha kadar inledi çocuk. . Oğlumda tonton öksürüyor ben anlamadım ne yaşadığımı. Sanırım ben bakamıyorum bu çocuklara iyilesmiyorlar kendimden ,anneligimden nefret ettim artık. 3.5 yaşındaki çocuk bile anne ben artık iyileşmek istiyorum dedi dün gece.. Akşam 4 gibi başka bir doktora randevu bulduk ona götüreceğiz .
Canım o nasıl söz, bakamıyorum da ne demek. Sen çok güzel bir annesin. Ortalıkta beter bir hastalık var, elinden geleni yapıyorsun ama hastalığı yok edemezsin ki. Kuzularım hastalıktan yorulmuştur elbet, söylediğine üzme kendini. İnşallah bu doktor ne olduğunu bulup güzel bir tedavi uygular yavrulara.
Canimmm o nasıl bir söz oyle sen cok guzel annelik yapıyorsun elinden gelenin daha fazlasını yapıyorsun belki de lütfen böyle düşünme üzme kendini de çocuk yorulmuştur artık öyle demiştir. Bu hastalık çok kötü ama inşallah iyi olacaklar daha ne yapacaksın doktor doktor geziyorsun kuzum. Allah im bu ramazan günü şifa versin tüm hasta olanlara çocuklara herkeseKızlar mrb lar çok giremiyorum . Diyete devam ediyorum toplu yazicam not aldım. Benim çocuklarım iyileşmiyor .gece kızımın atesi 39.5 oldu sabaha kadar inledi çocuk. . Oğlumda tonton öksürüyor ben anlamadım ne yaşadığımı. Sanırım ben bakamıyorum bu çocuklara iyilesmiyorlar kendimden ,anneligimden nefret ettim artık. 3.5 yaşındaki çocuk bile anne ben artık iyileşmek istiyorum dedi dün gece.. Akşam 4 gibi başka bir doktora randevu bulduk ona götüreceğiz .
Saçmalama kızzz ne alakasi var anneliğinden dr a gittinmi çocuk drunaKızlar mrb lar çok giremiyorum . Diyete devam ediyorum toplu yazicam not aldım. Benim çocuklarım iyileşmiyor .gece kızımın atesi 39.5 oldu sabaha kadar inledi çocuk. . Oğlumda tonton öksürüyor ben anlamadım ne yaşadığımı. Sanırım ben bakamıyorum bu çocuklara iyilesmiyorlar kendimden ,anneligimden nefret ettim artık. 3.5 yaşındaki çocuk bile anne ben artık iyileşmek istiyorum dedi dün gece.. Akşam 4 gibi başka bir doktora randevu bulduk ona götüreceğiz .
Şekeri gayet az kullanıyorum, yinede un, nişasta var içinde, evet olmasa iyi olur da canım aşırı tatlı şeyler istiyor, daha kötü yoldan çıkmaktan korkuyorumAllah kabul etsin. Datlu olmayaydi iyiydi
Acil şifalar dilerim canım, anneliğinle ne alakası var, hastalıklar garipleştiKızlar mrb lar çok giremiyorum . Diyete devam ediyorum toplu yazicam not aldım. Benim çocuklarım iyileşmiyor .gece kızımın atesi 39.5 oldu sabaha kadar inledi çocuk. . Oğlumda tonton öksürüyor ben anlamadım ne yaşadığımı. Sanırım ben bakamıyorum bu çocuklara iyilesmiyorlar kendimden ,anneligimden nefret ettim artık. 3.5 yaşındaki çocuk bile anne ben artık iyileşmek istiyorum dedi dün gece.. Akşam 4 gibi başka bir doktora randevu bulduk ona götüreceğiz .
Bakmasam görmeeyecem haaaa tamam ulann kapışaluummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?