Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım yine ben

Kaptanının oldum ya kız ben senin. Karşı takımdan biriyle kapış hatta yen onu tamam mı
Vuu anammm geldim sağaaa seni boyun eğdirmeyeceeezzzzzzzzzzzz sen bakma kırmızıyaaa totoları hareket bile etmeylerr anca oturarak diyet edeylerr biz kazanacağuuuuzzzzzz Cicekbocekkaktus

Son düzenleme:
Ya ben napayım dün geceki sahurda sadece 1 dilim ekmekle 1 yumurta yedim, iftarda hiç karbonhidrat yemedim. Bu gece sahur da yapmadım ama sabah tartıda 700 gram artıdaydım. Vücudum resmen bana savaş açmış gibi.

Vuu anammm geldim sağaaa seni boyun eğdirmeyeceeezzzzzzzzzzzz sen bakma kırmızıyaaa totoları hareket bile etmeylerr anca oturarak diyet edeylerr biz kazanacağuuuuzzzzzz Cicekbocekkaktus
Hafta sonuna kadar motivasyonu düşürmek yok kuşum, benim için savaşın uleyyynnnn

Kızlar mrb lar çok giremiyorum . Diyete devam ediyorum toplu yazicam not aldım. Benim çocuklarım iyileşmiyor .gece kızımın atesi 39.5 oldu sabaha kadar inledi çocuk. . Oğlumda tonton öksürüyor ben anlamadım ne yaşadığımı. Sanırım ben bakamıyorum bu çocuklara iyilesmiyorlar kendimden ,anneligimden nefret ettim artık. 3.5 yaşındaki çocuk bile anne ben artık iyileşmek istiyorum dedi dün gece. . Akşam 4 gibi başka bir doktora randevu bulduk ona götüreceğiz .

Canım o nasıl söz, bakamıyorum da ne demek. Sen çok güzel bir annesin. Ortalıkta beter bir hastalık var, elinden geleni yapıyorsun ama hastalığı yok edemezsin ki. Kuzularım hastalıktan yorulmuştur elbet, söylediğine üzme kendini. İnşallah bu doktor ne olduğunu bulup güzel bir tedavi uygular yavrulara.

Sağol bitanem Rabbım bin kere razı olsun.

Canimmm o nasıl bir söz oyle sen cok guzel annelik yapıyorsun elinden gelenin daha fazlasını yapıyorsun belki de lütfen böyle düşünme üzme kendini de çocuk yorulmuştur artık öyle demiştir. Bu hastalık çok kötü ama inşallah iyi olacaklar daha ne yapacaksın doktor doktor geziyorsun kuzum. Allah im bu ramazan günü şifa versin tüm hasta olanlara çocuklara herkese

Saçmalama kızzz ne alakasi var anneliğinden dr a gittinmi çocuk druna

Acil şifalar dilerim canım, anneliğinle ne alakası var, hastalıklar garipleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…