Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok canım bu hafta artık kazanan biz olacağız
İşte beklediğim destek bu
Afiyet olsun canım çok güzel menü olmuş
Pekiiii bu dediklerine hali kalmayanlar keske ayni yerde olaydık yürüyüş yapardik
Ahh ne güzel olurdu, hiç durmadan sokağa atardık kendimizi.
Offf yumurtali köfte mi dedim sennn, nasıl da severim

Boncuk2307 arke
Ellssa

Pazar

Saat 11
3 yumurta, tereyağ
2 d yarım yağlı beyaz peynir
8 zeytin, marul
12 badem , 1 minik kare %85 bitter

17. 2-3 parça Et haşlama
Salata

19 2 -3 parça Et haşlama
Brokoli
Salata
çayın yaninda 10 kabuklu fıstık

spor 3600adim

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş evet evet en cok mavi takım kilo versin
O zaman arke kaptanım sana yeni nefer geldi sanırım
Başımızın üstünde yeri var kaptanım
Canım maalesef iyi bir menü olmamış. Akşam fazla karbonhidrat ve şeker yüklemesi olmuş. Bugünü daha hafif geçirip dengelemeye çalışman iyi olur
Yarına çok kilo ver seni alayım da sözün doğru çıksın kazanan biz olacağız çünkü
Sana kimseyi vermiycem
mavi çıtırlar nasıl gidiyor? Yarına iyi kilo verin emi çünkü en çok kilo vereninizi alıcam
Bugün de bu hayalle yaşayabilirsin canım kaptanım
Nayirrr kilo vermek istemiyorum der misim arke mi birakmammm yok yok ben zar zor veriyorum kilo alma beni zaten yarın bence biz kazanacaz
Size söz hicbirinizi vermiycem canım
arke kimseyi birakmak istemiyorsa yarışı kazansin o zaman
Hodri meydan diyorsun yani
Hıhhh hiç beğenmedim bu menüyü, nasıl da uygunsuz nasıl da kalorili

Allah'tan bugün +300 çıktım, ya yarın ciksaydim WC meselesi dışında bir sebep de yok. gidicem tüm yeşil çayları, kiraz saplarını sirkeli suları icicem bağırsaklar çalışacak, ödem aticam

Ağzımı tutamıyorum ve dengeli beslenmiyorum offf bu hafta sırf seni. Kaptanlığın için direnç kilomu kiracam söz
Tatlıyı planla . Cuma günü hemen tartı öncesi olmasın . 1-2 güne şu çeşit şu kadar tatlı diye yap. Puding veya diğer sütlü tatlılardan biri , küçük bir porsiyon olsa daha iyi.
Plan yaparken et sebze li menüler planlayabilirsin.

Ödül günü için mi plan çünkü ben hafta içi de hiç kaçamak yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…