- 14 Şubat 2021
- 1.569
- 9.681
- 108
- 44
Bitti değil mi
Gecen haftaki artı ma rağmen beni almışsın teşekkür ederim canimmListe bitti sanırım, hayırlı uğurlu olsun canımCicekbocekkaktus
canım ben listede değilim
Çünkü sana güveniyorum canım, sen o artiyi çok güzel bir eksiye çevirip geleceksinGecen haftaki artı ma rağmen beni almışsın teşekkür ederim canimm
Hayırlı uğurlu olsun. Salıya sana bol şans diliyorumListe bitti sanırım, hayırlı uğurlu olsun canımCicekbocekkaktus
Elimden geleni yapacağıma emin olabilirsinHayırlı uğurlu olsun. Salıya sana bol şans diliyorum
Tamamdır canım
Bu arada hem salı hem de cumartesi kazanan biz olacağız. Spor canavarını aldın ama yine de sizi yeneceğizHayırlı uğurlu olsun. Salıya sana bol şans diliyorum
Masterfit 145.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
|
|
|
I Ilyusa |
|
|
|
N Nazlimuuu |
|
|
MAVİ TAKIM |
|
|
|
P Purple58 |
|
|
|
|
G gibibiseydi |
HAZIRLIK |
|
A Asya89 |
|
|
Eline sağlık canım.Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce MAVİ takıma katılacak. Hazırlıktan takıma girmek isteyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer
Yeni haftamız hayırlı uğurlu bol eksili booolca da sataşmalı olsun
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı bluegreeneyes Lavinia_98 I Ilyusa gezegenfeza FitFiliz Ellssa N Nazlimuuu cinecin belmayne MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı- Sem2024 Azmet5255 P Purple58 Lotus1234 sibel_84 Nergis 35 Thinkerwoman G gibibiseydi HAZIRLIK 60kiloyum A Asya89 Jou yosunlupapatya
Dünki menüm
Evet canım öyleyiz, bazılarınızı mutlaka seçmeye çalışıyorum. Birlikte olmak iyi hissettiyorarke bu hafta da birlikteyiz desene ...
Ben girerimTakımlara girmek isteyen takımlar oluşturulmadan söylesin lütfen. Bir de tartı atmayanlar atarsa takımlara girebilir.
MASTERFİT 148. ETAP Yarışmacı Listesi60kiloyum arke Mavi Takım Kaptanı Azmet5255 belmayne bluegreeneyes Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı cinecin Ellssa FitFiliz gezegenfeza G gibibiseydi I Ilyusa N Nazlimuuu Lavinia_98 Lotus1234 Nergis 35 P Purple58 Sem2024 sibel_84 Thinkerwoman HAZIRLIK Jou A Asya89 yosunlupapatya
Geleyim.bareeeBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce MAVİ takıma katılacak. Hazırlıktan takıma girmek isteyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı bluegreeneyes Lavinia_98 I Ilyusa gezegenfeza FitFiliz Ellssa N Nazlimuuu cinecin belmayne MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı- Sem2024 Azmet5255 P Purple58 Lotus1234 sibel_84 Nergis 35 Thinkerwoman G gibibiseydi HAZIRLIK 60kiloyum A Asya89 Jou yosunlupapatya
Eline sağlık canım benimBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce MAVİ takıma katılacak. Hazırlıktan takıma girmek isteyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer
Masterfit 145.Etap
Allah kabul etsin. Hem pasta hem hurma çok olmuş. Tatlı olarak hurma yoğurt tarçın daha güzel olurduDünki menüm
Sahur salata çeri peynir bir haşlama yumurta hurma
İftar kuru fasulye et pilav 4 kaşık pilav
Bir dilim pasta 5 hurma
Su 1.5 litre
Boncuk2307
Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?