- 12 Haziran 2021
- 6
- 26
- 38
- 33
Ay çok teşekkür ederim Allah razı olsunHoşgeldin canım
Çok geçmiş olsun
Ben bir süre gözlem yapayım sonra sizlere katılayımHoşgeldiniz, takımlara girmek isterseniz ilk sayfadaki formu doldurup tartı fotoğrafı atmanız yeterli. Ama ben sadece buralarda takılacağım diyorsanız doğru yerdessiniiz
Olsun tabi yaa, bu gariban kaptana kazanmak şart artıkEline sağlık canım benim
Mavi takımhayırlı olsun zafer bizim olsun ınsalhhh @arke
Haftaya kazanırsın acele etmeOlsun tabi yaa, bu gariban kaptana kazanmak şart artık
Hurmayı tatlıdan saymıyorumAllah kabul etsin. Hem pasta hem hurma çok olmuş. Tatlı olarak hurma yoğurt tarçın daha güzel olurdu
Bende her cumartesi abartıp hafta boyunca o artıyı vermeye çalışıp başa dönüyorumAskerlerim Ramazan nasil geçiyor?
Hepinizi menülerinizi yazmaya davet ediyorum.
Ben bu sefer değişik olarak ödül günülerimde de karbonhidrat deneyeceğim inşallahne dersin yaoabilir miyim
Bayrama kadar böyle devam etip bayramda
Yok canım bu hafta artık kazanan biz olacağızHaftaya kazanırsın acele etme
Normalde karbonhidrat almıyor musun ki canım ödül öğünü olarak? Menülerinde dikkat mi etmedim acaba hatırlayamıyorum. Ben ödülü bırak her gün karbonhidrat alıyorum. New kaptişim bugün pek güzel geçmedi. Ama yarın okulda olacağım için muhtemelen telafi ederim. Sabahtan beri (hala devam ediyor) değişik bir ruh hali deyim. Yine yiyeceklere sığındım galiba bugün ama gördümm: demek ki neymiş faydası yokmuşAskerlerim Ramazan nasil geçiyor?
Hepinizi menülerinizi yazmaya davet ediyorum.
Ben bu sefer değişik olarak ödül günülerimde de karbonhidrat deneyeceğim inşallahne dersin yaoabilir miyim
Bayrama kadar böyle devam etip bayramda
SanırımNormalde karbonhidrat almıyor musun ki canım ödül öğünü olarak? Menülerinde dikkat mi etmedim acaba hatırlayamıyorum. Ben ödülü bırak her gün karbonhidrat alıyorum. New kaptişim bugün pek güzel geçmedi. Ama yarın okulda olacağım için muhtemelen telafi ederim. Sabahtan beri (hala devam ediyor) değişik bir ruh hali deyim. Yine yiyeceklere sığındım galiba bugün ama gördümm: demek ki neymiş faydası yokmuşyarın yeniden moda girmeye çalışırım. Asıl salı gününü iyi atlatmam lazım. Bitazdan yazicam menümü
Hmm sağlıklıyaşıyoruz hesabındaki adam da ketoya baslamisti ama artık çıkıyordu ketodan. ilk olarak turp eklemişti karbonhidrat olarak. Çok cezbedici bir karbonhidrat di miSanırımCicekbocekkaktus keto ilerliyor canım karbonhidrat almıyor o yüzden öyle dedi
Biz olsak neler yeriz hemiHmm sağlıklıyaşıyoruz hesabındaki adam da ketoya baslamisti ama artık çıkıyordu ketodan. ilk olarak turp eklemişti karbonhidrat olarak. Çok cezbedici bir karbonhidrat di mi
Pekiiii bu dediklerine hali kalmayanlarHadi bakalım güzel kızlar, kimse boş durmasın. Çıkabilen dışarıda yürüsün, çıkamayan çocukları uyutup spor videolarının karşısına geçsin. Ben bugün tercihimi dışardan yana kullandım, hava missss
İnşallah zafer bizimdir bizim olacakOlsun tabi yaa, bu gariban kaptana kazanmak şart artık
Bu hafta da kazanamazsam artık istifamı veririm yetti gariHaftaya kazanırsın acele etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?