Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende her cumartesi abartıp hafta boyunca o artıyı vermeye çalışıp başa dönüyorum bu serüven bir aydır sürüyor

Iyi akşamlar kızlar bugün menum

Sahur
Genelde böyle yapmayı düşünüyorum sahurlarimi
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik bolca

İftar
1 kase mercimek çorbası
Köfteli patlıcan yemeği 3 köfte ile
Salata ve yoğurt

Ara
3 hurma 1 avuç fıstık ile sade kahve özellikle ara ogun yapıyorum acikmadim aslinda ama metabolizma yavaslamasin diye

Su sahur ile birlikte 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 arke

Normalde karbonhidrat almıyor musun ki canım ödül öğünü olarak? Menülerinde dikkat mi etmedim acaba hatırlayamıyorum. Ben ödülü bırak her gün karbonhidrat alıyorum. New kaptişim bugün pek güzel geçmedi. Ama yarın okulda olacağım için muhtemelen telafi ederim. Sabahtan beri (hala devam ediyor) değişik bir ruh hali deyim. Yine yiyeceklere sığındım galiba bugün ama gördümm: demek ki neymiş faydası yokmuş yarın yeniden moda girmeye çalışırım. Asıl salı gününü iyi atlatmam lazım. Bitazdan yazicam menümü

Sanırım Cicekbocekkaktus keto ilerliyor canım karbonhidrat almıyor o yüzden öyle dedi

2 Mart menüm Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Ellssa

10:30 gibi 3 ince dilim çavdat ekmeği ve çeşitli peynirler
12:00 kahve ve hurma. Ve iki kare bitter, 4 küçük sade bisküvi
13:00 tatlı tabağında sarma, 15 tane vardır miniktiler. Üstüne 2 avuç cekirdek

16:00 fırında levrek (kızımla paylaştık yarım yarım) yeşil salata, yarım portakal ve ikinuc kaşık nar.

Bugün yürüyüş yapamadım.
Onun yerine spor olarak biraz modum yukselsin diye hareketli şarkılarla dans ettim kızlarla yarım saat

Hadi bakalım güzel kızlar, kimse boş durmasın. Çıkabilen dışarıda yürüsün, çıkamayan çocukları uyutup spor videolarının karşısına geçsin. Ben bugün tercihimi dışardan yana kullandım, hava missss

Pekiiii bu dediklerine hali kalmayanlar keske ayni yerde olaydık yürüyüş yapardik

Olsun tabi yaa, bu gariban kaptana kazanmak şart artık
İnşallah zafer bizimdir bizim olacak
Ben bugün biraz abarttım ama söz bu hafta full sıkı tutucam
Sabah 11
1 haşlanmış yumurta
Yesillik
4 zeytin
Peynir
Avuç içi kadar pide

Ara
Kahve
1 hurma
Yarım avuç fıstık

Akşam 19.00
Bi pasta tabak kadar yumurta lı köfte
Bol Yeşillik
Ayran
Su 2.5 litre
7 bin adım yürüyüş
Ellssa arke Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…