Genelde bende 40 50 dk arasi yapiyorum50 dakika eliptik zorlamıyor mu acaba
Ilk baslarda yarim saat zor yapiyodum
Sonra yukselttim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde bende 40 50 dk arasi yapiyorum50 dakika eliptik zorlamıyor mu acaba
Hayırlı olsun takımlarımız. Allah ramazanda ağzımızı tutma gücü versinBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce MAVİ takıma katılacak. Hazırlıktan takıma girmek isteyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer![]()
Yeni haftamız hayırlı uğurlu bol eksili booolca da sataşmalı olsun
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı
@bluegreeneyes @Lavinia_98 I Ilyusa gezegenfeza
@FitFiliz Ellssa
@Nazlimuuu @cinecin belmayne
MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı-
@Sem2024 @Azmet5255 P Purple58 @Lotus1234 @sibel_84 @Nergis 35 Thinkerwoman
G gibibiseydi HAZIRLIK @60kiloyum @Asya89 Jou
@yosunlupapatya
Allah kabul etsin. Datlu olmayaydi iyiydi2 mart
Sahur yok
İftar
2 küçük tavuk dürüm
Fırınlanmış patlıcan, sarımsaklı patates, roka ve kuru soğan
Bikaç lokma ananas
2 dilim tavukgöğsü tatlı
Çekirdek
Hepsi 3 saat içinde oldu, muhtemelen bişey yemem
1,5 lt su
2 kupa siyah çay
2 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Allah kabul etsin. Güzel olmuş tatlı yememiş saydım2 Mart menü
Sahur: su
İftar: iki hurma, bir büyük kase tarhana, tavuk ızgara, avuç ayası kadar incecik çavdar lavaş, salata, iki çatal yoğurtlu organik undan erişte, çayın yanında biraz çiğ kuruyemiş, 1 tatlı kaşığı irmik helvası
Su: sahurla iki litre olur
Spor: 4 bin adım
Ellssa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Uzun zamandır kaptanlık alıyorsun, sen olmasan takımlar zor kurulurduBu hafta da kazanamazsam artık istifamı veririm yetti gari![]()
O niye kız anlamadımm
Çok lezzetli bir menü olmuş.Sarma da yenir yani . Madem sabah ekmeği ,öğlen sarmayı abarttın bugün bol salatalı az ekmekli bir gün olsun değil mi2 Mart menümBoncuk2307
Cicekbocekkaktus
Ellssa
10:30 gibi 3 ince dilim çavdat ekmeği ve çeşitli peynirler
12:00 kahve ve hurma. Ve iki kare bitter, 4 küçük sade bisküvi
13:00 tatlı tabağında sarma, 15 tane vardırminiktiler. Üstüne 2 avuç cekirdek
16:00 fırında levrek (kızımla paylaştık yarım yarım) yeşil salata, yarım portakal ve ikinuc kaşık nar.
Bugün yürüyüş yapamadım.
Onun yerine spor olarak biraz modum yukselsin diye hareketli şarkılarla dans ettim kızlarla yarım saat
Ketoda 8. Günüm. 5. Keto yapışım falanNormalde karbonhidrat almıyor musun ki canım ödül öğünü olarak? Menülerinde dikkat mi etmedim acaba hatırlayamıyorum. Ben ödülü bırak her gün karbonhidrat alıyorum. New kaptişim bugün pek güzel geçmedi. Ama yarın okulda olacağım için muhtemelen telafi ederim. Sabahtan beri (hala devam ediyor) değişik bir ruh hali deyim. Yine yiyeceklere sığındım galiba bugün ama gördümm: demek ki neymiş faydası yokmuşyarın yeniden moda girmeye çalışırım. Asıl salı gününü iyi atlatmam lazım. Bitazdan yazicam menümü
Yarına çok kilo ver seni alayım da sözün doğru çıksınYok canım bu hafta artık kazanan biz olacağız![]()
GünaydınGünaydın güzelliklerçok güzel bir gün olsun inşallah
![]()
Nayirrr kilo vermek istemiyorum der misimYarına çok kilo ver seni alayım da sözün doğru çıksınkazanan biz olacağız çünkü
![]()
Hurmayı tatlıdan saymıyorumsınırsız yiyebilirim