• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce MAVİ takıma katılacak. Hazırlıktan takıma girmek isteyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer :KK19: :KK200:

Yeni haftamız hayırlı uğurlu bol eksili booolca da sataşmalı olsun :KK74:

Masterfit 145.Etap

Hayırlı olsun takımlarımız. Allah ramazanda ağzımızı tutma gücü versin 🤭

2 Mart menü
Sahur: su
İftar: iki hurma, bir büyük kase tarhana, tavuk ızgara, avuç ayası kadar incecik çavdar lavaş, salata, iki çatal yoğurtlu organik undan erişte, çayın yanında biraz çiğ kuruyemiş, 1 tatlı kaşığı irmik helvası
Su: sahurla iki litre olur
Spor: 4 bin adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

2 mart

Sahur yok

İftar

2 küçük tavuk dürüm
Fırınlanmış patlıcan, sarımsaklı patates, roka ve kuru soğan
Bikaç lokma ananas

2 dilim tavukgöğsü tatlı
Çekirdek

Hepsi 3 saat içinde oldu, muhtemelen bişey yemem

1,5 lt su
2 kupa siyah çay
2 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı

2 mart

Sahur yok

İftar

2 küçük tavuk dürüm
Fırınlanmış patlıcan, sarımsaklı patates, roka ve kuru soğan
Bikaç lokma ananas

2 dilim tavukgöğsü tatlı
Çekirdek

Hepsi 3 saat içinde oldu, muhtemelen bişey yemem

1,5 lt su
2 kupa siyah çay
2 kupa kahve
1 kupa açlık otu çayı

Allah kabul etsin. Datlu olmayaydi iyiydi :kahve:

2 Mart menü
Sahur: su
İftar: iki hurma, bir büyük kase tarhana, tavuk ızgara, avuç ayası kadar incecik çavdar lavaş, salata, iki çatal yoğurtlu organik undan erişte, çayın yanında biraz çiğ kuruyemiş, 1 tatlı kaşığı irmik helvası
Su: sahurla iki litre olur
Spor: 4 bin adım

Allah kabul etsin. Güzel olmuş tatlı yememiş saydım 👏 sebze , salata da olsun ki bağırsaklar çalışsın 😉

2 Mart menüm Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Ellssa Ellssa

10:30 gibi 3 ince dilim çavdat ekmeği ve çeşitli peynirler
12:00 kahve ve hurma. Ve iki kare bitter, 4 küçük sade bisküvi
13:00 tatlı tabağında sarma, 15 tane vardır 🙈 miniktiler. Üstüne 2 avuç cekirdek

16:00 fırında levrek (kızımla paylaştık yarım yarım) yeşil salata, yarım portakal ve ikinuc kaşık nar.

Bugün yürüyüş yapamadım.
Onun yerine spor olarak biraz modum yukselsin diye hareketli şarkılarla dans ettim kızlarla yarım saat
Çok lezzetli bir menü olmuş.Sarma da yenir yani . Madem sabah ekmeği ,öğlen sarmayı abarttın bugün bol salatalı az ekmekli bir gün olsun değil mi

Normalde karbonhidrat almıyor musun ki canım ödül öğünü olarak? Menülerinde dikkat mi etmedim acaba hatırlayamıyorum. Ben ödülü bırak her gün karbonhidrat alıyorum. New kaptişim bugün pek güzel geçmedi. Ama yarın okulda olacağım için muhtemelen telafi ederim. Sabahtan beri (hala devam ediyor) değişik bir ruh hali deyim. Yine yiyeceklere sığındım galiba bugün ama gördümm: demek ki neymiş faydası yokmuş 😅 yarın yeniden moda girmeye çalışırım. Asıl salı gününü iyi atlatmam lazım. Bitazdan yazicam menümü
Ketoda 8. Günüm. 5. Keto yapışım falan🤔.Her diyet gibi bunu da bir dönem sonra bozuyorumm
En son burada yaptığımda daha uzun süre olur mu acaba diye cumartesi ödülleri konusunda kasmadan 3-4 hafta güzel devam ettim. Sonra doğru yavaş yavaş hem sarma hem börek ,pazar günü simit akşama tatlı gibi abarttım sonra ketoya dönemedim.
Bu sefer biraz daha disiplinli başlayayim dedim. Tabi oruç nasıl etkiler bilemiyorum.
Belki 1 meyve+1 yoğurt veya kefir eklerim. Susuzluk bende de çok tatlı isteği yapiyor.
Arkadaşımla birlikte başladık onun 3 kilosu gitti ilk hafta benden 2.6 idi dün bugün ufak bir artış oldu . Her hafta böyle gitmiyor . Sonraki haftalarda 800 g civarı oluyor

💙💙💙 mavi çıtırlar nasıl gidiyor? Yarına iyi kilo verin emi :KK53:çünkü en çok kilo vereninizi alıcam :halay:

Back