- 14 Şubat 2021
- 1.569
- 9.681
- 108
- 44
Hayır canım asla vazgeçmek yok. Sonra daha çok üzüleceğini unutma lütfen. Ayrıca cumartesi günü eksiyle geldiğinde buraya tartı bildirimi yazmanın hazzını ve etrafındaki insanların aaa sen sen zayıflamışsın lafını duymanın hazzını hiçbir şey veremez. İçini döktün rahatladın kaldığın yerden devam şimdiGünaydın güzel grubun güzel kadınları. Nasılsınız? Bu hafta herkes kendi adına mi yarışıyor, yani takımsız?
Bugün hiç iyi değilim kızlar ya, niyetim bozuk gibi. Sarma yapicaminşallah 3-5 taneyle yetinirim.
Bu benim son zamanlardaki 3. kilo verme deneyimim..bunlardan birini saymayaniliriz çünkü yeterince kararlı değildim. Diğerinde baya iddialı böyle spor salonuna yazılarak filan başlamıştım ama kilolarim bu gruba katıldığım şu anki zamana göre daha yavaş gitmişti. Hatta pek gitmemişti çünkü yediklerime dikkat etmemiştim nasılsa spor yapıyorum diye. Herseyse uzun lafın kısası o spor salonuna gitmeler yavaş yavaş azalmış, mutfakta geçirilen vakit de artmişti. Ama yeniden öyle olsun istemiyorum aslında. Dirayetli durmak, tam da ramazan gelmişken oruç tutamasam da nefsime hakim olmak istiyorum.
Fazla yazdım galibaneyse bugün işte bir haller var üzerimde. Her an vazgecicekmis gibiyim sanki. Aamaan boşveerr perileri geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?