Regl olacaksindir belkiYa ben napayım dün geceki sahurda sadece 1 dilim ekmekle 1 yumurta yedim, iftarda hiç karbonhidrat yemedim. Bu gece sahur da yapmadım ama sabah tartıda 700 gram artıdaydım. Vücudum resmen bana savaş açmış gibi.
Bugün tartil bence ay pardon maviydin sen sahurda 2 litre su içip sabah tartilKızlar yarın ben dört buçuk gibi anca eve geçerim. Tartı işini ya geç bildireceğim ya da sabah tartilacagim o da gerçek sonucu vermez. Nasıl yapayım fikir verin. Ya da bugünden tartilacagim
Sen de aç kalarak kilo verebiliyirsun yediğin zaman da kontrol edemiyorsun biraz benim gibi. Ben apa diyetinde senin kadar da ilerleyemedim. Bir de keto beslenme tarzını arastirsana. Vücut şekersiz kaldığı için açlıkla benzer bir durum oluşuyor. Hiiiiic kan grubu ile kafan karismasin ben A+ yım ama tahıllarda zor kilo veririm çünkü iştah kontrolüm gidiyorŞekeri gayet az kullanıyorum, yinede un, nişasta var içinde, evet olmasa iyi olur da canım aşırı tatlı şeyler istiyor, daha kötü yoldan çıkmaktan korkuyorum
Ben bugün tartıldım. Fena bir sayı görmedim .Bugün tartil bence ay pardon maviydin sen sahurda 2 litre su içip sabah tartil
İyi annelerin çocuklarının hasta olmadığına dair düşünceyi sana kim aşıladı???? Bir düşün bakalım. Çok yıkıcı bir düşünceKızlar mrb lar çok giremiyorum . Diyete devam ediyorum toplu yazicam not aldım. Benim çocuklarım iyileşmiyor .gece kızımın atesi 39.5 oldu sabaha kadar inledi çocuk. . Oğlumda tonton öksürüyor ben anlamadım ne yaşadığımı. Sanırım ben bakamıyorum bu çocuklara iyilesmiyorlar kendimden ,anneligimden nefret ettim artık. 3.5 yaşındaki çocuk bile anne ben artık iyileşmek istiyorum dedi dün gece.. Akşam 4 gibi başka bir doktora randevu bulduk ona götüreceğiz .
İyi bakalım en çok kiloyu verdinse alayım seniBen bugün tartıldım. Fena bir sayı görmedim .
Saçmalama kızzz ne alakasi var anneliğinden dr a gittinmi çocuk druna
İyi annelerin çocuklarının hasta olmadığına dair düşünceyi sana kim aşıladı???? Bir düşün bakalım. Çok yıkıcı bir düşünceAnnen ?
Temiz titiz annelerin çocukları daha hassas olur. Üstelik tam hastalık sezenonundayuz ve 3.5 kreş başlangıç yaşı yıl bolyu hastalanma yaşı. Biz de tam o yaşlarda aylık deposilin yaptırıp ay dolmadan çocuk tekrar hasta olunca "daha ne yapacağız ki " çaresizliğini yaşıyorduk
Geçmiş olsun canım.Şimdi geldik canim oğlanada ,kizada hava takviyesi verdi. Kızın kulaklarına vurmuş bu seferde kulakları çok kötü dedi. Ates takibi yap dedi oğlum önceden havale geçirdiği icjn kızda geçirebilir dedi. Ikisinede tekrar antibiyotik ve hava verdi. 10gün antibiyotik kullanacağız. Doktor bizde şaşkınız çok tuhaf bir salgın var çocuklarda dedi. Kafayı yemek üzereyim
Masterfit 149.Etap |
KIRMIZI TAKIM | 01.03.2025 | 04.03.2025 | FARK |
| 77.20 | ||
ORAN | |||
@bluegreeneyes | 62.25 | ||
| 63.40 | ||
@Ilyusa | 72.00 | ||
@gezegenfeza | 82.90 | ||
@FitFiliz | 80.50 | ||
| 70.90 | ||
@Nazlimuuu | 85.10 | ||
@cinecin | 84.50 | ||
| 73.00 | ||
MAVİ TAKIM | |||
| 82.40 | ||
ORAN | |||
| 85.80 | ||
@Azmet5255 | 68.35 | ||
P Purple58 | 103.50 | ||
@Lotus1234 | 98.40 | ||
| 77.20 | ||
@Nergis 35 | 73.60 | ||
@Thinkerwoman | 66.60 | ||
@gibibiseydi | 93.30 | ||
| 69.80 | ||
HAZIRLIK | |||
@60kiloyum | 83.20 | ||
@yosunlupapatya | 48.90 |
Ay canım senin anneliğinle ilgisi yok. İnsan böyle durumlarda kendini yetersiz hissediyor ama maalesef zorlu bir hastalık var ortalıkta. Herkes hasta, insanlar sürekli tekrarlamasından yakınıyorlar. Geçecek inşallah. Kuzulara şifa dilerimKızlar mrb lar çok giremiyorum . Diyete devam ediyorum toplu yazicam not aldım. Benim çocuklarım iyileşmiyor .gece kızımın atesi 39.5 oldu sabaha kadar inledi çocuk. . Oğlumda tonton öksürüyor ben anlamadım ne yaşadığımı. Sanırım ben bakamıyorum bu çocuklara iyilesmiyorlar kendimden ,anneligimden nefret ettim artık. 3.5 yaşındaki çocuk bile anne ben artık iyileşmek istiyorum dedi dün gece.. Akşam 4 gibi başka bir doktora randevu bulduk ona götüreceğiz .
Eyvah her türlüsü olmaz ama kaptanlar daha iyi bilirKızlar yarın ben dört buçuk gibi anca eve geçerim. Tartı işini ya geç bildireceğim ya da sabah tartilacagim o da gerçek sonucu vermez. Nasıl yapayım fikir verin. Ya da bugünden tartilacagim
Harika banada nasip olsun bir an önce insanlahKızlar bu akşam iftardan bir saat önce tartıldım, tatliş rakamlar gördümİnşallah yarın da öyle olur. Amin
Ben bugünden tartıldım . Sizi d bekletmeyeyim. Bugun mesela 45 geçe anca eve girebildim.Eyvah her türlüsü olmaz ama kaptanlar daha iyi bilir
Allahım şu iftarla durabilmeyi bana da nasip et. AminIyi akşamlar kızlar menumu yazayım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk ve patlıcan yemeği
Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?