Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar yarın ben dört buçuk gibi anca eve geçerim. Tartı işini ya geç bildireceğim ya da sabah tartilacagim o da gerçek sonucu vermez. Nasıl yapayım fikir verin. Ya da bugünden tartilacagim

Ya ben napayım dün geceki sahurda sadece 1 dilim ekmekle 1 yumurta yedim, iftarda hiç karbonhidrat yemedim. Bu gece sahur da yapmadım ama sabah tartıda 700 gram artıdaydım. Vücudum resmen bana savaş açmış gibi.
Regl olacaksindir belki

Kızlar yarın ben dört buçuk gibi anca eve geçerim. Tartı işini ya geç bildireceğim ya da sabah tartilacagim o da gerçek sonucu vermez. Nasıl yapayım fikir verin. Ya da bugünden tartilacagim
Bugün tartil bence ay pardon maviydin sen sahurda 2 litre su içip sabah tartil

Şekeri gayet az kullanıyorum, yinede un, nişasta var içinde, evet olmasa iyi olur da canım aşırı tatlı şeyler istiyor, daha kötü yoldan çıkmaktan korkuyorum
Sen de aç kalarak kilo verebiliyirsun yediğin zaman da kontrol edemiyorsun biraz benim gibi. Ben apa diyetinde senin kadar da ilerleyemedim. Bir de keto beslenme tarzını arastirsana. Vücut şekersiz kaldığı için açlıkla benzer bir durum oluşuyor. Hiiiiic kan grubu ile kafan karismasin ben A+ yım ama tahıllarda zor kilo veririm çünkü iştah kontrolüm gidiyor

İyi annelerin çocuklarının hasta olmadığına dair düşünceyi sana kim aşıladı???? Bir düşün bakalım. Çok yıkıcı bir düşünce Annen ?
Temiz titiz annelerin çocukları daha hassas olur. Üstelik tam hastalık sezenonundayuz ve 3.5 kreş başlangıç yaşı yıl bolyu hastalanma yaşı. Biz de tam o yaşlarda aylık deposilin yaptırıp ay dolmadan çocuk tekrar hasta olunca "daha ne yapacağız ki " çaresizliğini yaşıyorduk

Saçmalama kızzz ne alakasi var anneliğinden dr a gittinmi çocuk druna

Şimdi geldik canim oğlanada ,kizada hava takviyesi verdi. Kızın kulaklarına vurmuş bu seferde kulakları çok kötü dedi. Ates takibi yap dedi oğlum önceden havale geçirdiği icjn kızda geçirebilir dedi. Ikisinede tekrar antibiyotik ve hava verdi. 10gün antibiyotik kullanacağız. Doktor bizde şaşkınız çok tuhaf bir salgın var çocuklarda dedi. Kafayı yemek üzereyim

Bizde deposilin vuruluyoruz 5 yıldır . 20günde 1 tane

Kızlar menulerimi yaziyim.

Pazar günü
Sabah tavuk suyu çorba 1dilim ekmek
Ara ıhlamur
Öğle 1 portakal 1 kivi
Ara 1zuber kahve
Akşam tavuk suyuna çorba portakallı kereviz 1dilim ekmek

Pazartesi
Sabah 3 hurma 3 ceviz kahve
Ara 1 hurma ıhlamur
Öğle yayla çorbası 1dilim ekmek
Ara ayran
Akşam 18.00 1 tabak portakallı kereviz yemeği, 1kase yoğurt 1 dilim ekmek
ıhlamur içerim.
Bugün şu yarım litre ancak içtim
arke Ellssa
Boncuk2307

Geçmiş olsun canım.
Canım iki hafta git gel yaptık hastanelere. Yatirmadi da doktor. Dedim yatirsaydi daha mı çabuk toparlardi diye. Ne gecemiz oldu ne gunduzumuz. Değişik bir salgın var ve çocukları daha çok etkiliyor.

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 15.30 en geç 16.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kaptanı transfer hakkını kazanacak.

Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii

Masterfit 149.Etap

KIRMIZI TAKIM01.03.202504.03.2025FARK
Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı77.20
ORAN
@bluegreeneyes62.25
Lavinia_98 63.40
@Ilyusa72.00
@gezegenfeza82.90
@FitFiliz80.50
Ellssa 70.90
@Nazlimuuu85.10
@cinecin84.50
belmayne 73.00
MAVİ TAKIM
arke Mavi Takım Kaptanı-82.40
ORAN
Sem2024 85.80
@Azmet525568.35
P Purple58 103.50
@Lotus123498.40
sibel_84 77.20
@Nergis 3573.60
@Thinkerwoman66.60
@gibibiseydi93.30
Jou 69.80
HAZIRLIK
@60kiloyum83.20
@yosunlupapatya48.90

Ay canım senin anneliğinle ilgisi yok. İnsan böyle durumlarda kendini yetersiz hissediyor ama maalesef zorlu bir hastalık var ortalıkta. Herkes hasta, insanlar sürekli tekrarlamasından yakınıyorlar. Geçecek inşallah. Kuzulara şifa dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…