Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Önemli değil çiçeğim, bu hafta herkes kendi için yarışacak galiba kırmızı takım kaptanı belli mavi takım kaptanı yok ortada. Kırmızı için demiştik sana hakkın diye. çiçek kabul etmezse diye o etti ama bakalım bulacağız inşallah mavi kaptan

Dedene acil şifalar dilerim canım, Allah yardımcınız olsun
Amin abla sağolasın babamlar da çok zorlanıyor her birine ayrı üzülüyorum dedem tam bir karadeniz erkeği aksi gezmeyi seven şimdi gezemedikçe darlanıyor evdekilerin canına okuyor resmen biz gidince bir tık daha sakin oluyor Allah'm tüm hastalara şifa ve dayanma gücü versin inşallah

Tamamdır canm uygun olsam mavi de olurdum ama maalesef bu hafta beni es geçin

Iyi aksamlar
1 mart cumartesi
Sahur tam bugday ekmegiyle tost

iftar
ERisteli yesil mercilek corbasi 1servis kasigi
1servis kasigi firnda makarna
1 Kofteli patlican rulo
Tahin pekmez 1yk
Bol salata

20.00
ev yapimi baklava
1yk kadar un helvasi
Su 1llt
Ilk sahurda cok kacirdim davetliydim
Yarindan itibaren evde boyle olmaz
Adim 5bin adim
Ellssa Boncuk2307

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım

Geçen takımda türkiye’deydim canım, doğru kalmış aklında. Gerçi benim işler hep karışık ama Almanya’dayım kuşum

Acil şifalar dilerim canım

Çooook teşekkürler canlarım

Çok geçmiş olsun dedenize

arke ablam sen kaptan olmak mı istiyorsun doğru mu anladım
Kimse bulunamamış diye olayım dedim canım ama cicekbocekle rastlasamadik.
Çok geçmiş olsun canım, Allâh şifa versin.
arke mavi kaptan ile bulusamiyoruz Boncuk2307 .takımı nasıl kuracağız
Canım ben şu saatten itibaren sık sık bakıp seni yakalamaya çalışacağım.

Geçen takımda türkiye’deydim canım, doğru kalmış aklında. Gerçi benim işler hep karışık ama Almanya’dayım kuşum

Çooook teşekkürler canlarım

Çok geçmiş olsun dedenize
Teşekkür ederim sağolasın canm
Amin canm sağolasın

Günaydın kızlar
Tüm hasta olanlara geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin grupta çoğu kişi hasta sanırım sibel_84 baban için de geçmiş olsun dün gördüm ama yazamadım hemen..
Kızlar bir de çocuğu hasta olan arkadaşlarımız vardı tek tek etiket yapamadım hepsine ayrıca geçmiş olsun benim de büyük oğlan başladı dünden beri ufaklıklara geçmeden inşallah atlatırız onu da...bir hastayı daha zor kaldırırım herhalde dedemin sabah tedavisini yaptım eve geçtim akşam yine gidecem Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…