- 9 Temmuz 2024
- 1.533
- 9.754
- 73
- 24
TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ | KİLO |
| 48.90 |
60'LAR LİGİ | KİLO | 70'LER LİGİ | KİLO |
| 61.15 |
| 70.90 |
| 62.25 |
| 71.85 |
@Lavinia_98 | 63.40 | I Ilyusa | 72.00 |
| 66.60 |
| 73.00 |
@Azmet5255 | 68.35 |
| 73.60 |
| 69.80 |
| 77.20 |
| 77.20 | ||
80' LER LİGİ | KİLO |
| 80.50 |
| 82.40 |
| 82.90 |
| 83.20 |
| 84.50 |
N Nazlimuuu | 85.10 |
| 85.80 |
90'LAR LİGİ | KİLO |
G gibibiseydi | 93.30 |
| 98.40 |
ALTIN LİG | KİLO |
P Purple58 | 103.50 |
Sen kendin seçersin kaptanım, kaptanlar yoğun olursa biz seçiyoruz.Boncuk kaptanim mavi kaptanı bulursak bana her türlü uyar. Benim yerime de üye secebilirsilniz , Geçen haftaki kirmizi takımı da aynen verebilirsin
Ya ne güzel aklını yuregini meşgul etme potansiyelim etkisini yitirmemişAman Allah’ım, kaç gündür aklımdasın biliyormusun
Nasılsın?
Kardeşimin düğünü varr görümce onlineeBence o zamana kadar kesin verirsin canım, daha bayağı vakit var.
158 boyum kuzum 60 şa insem yeter bana herhaldeBoyun kaç kuşum bende 60 hedefledm kalan 3 kilo gitmiyorbir ay oldu
HEpimizinki kuzumm güzeldi senleTebrik ederim canım
Harika bir eksi tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım çok güzel
Estağfurullah canım ne kusuru, çocuklar iyi olsun yeter
Sabit de iyidir canım
Geçeriz tabi canım
Sağlık olsun canım
Tebrik ederim canım güzel eksi
Yakında pes edip gidecek canım
Tebrik ederim canım bu süreçte eksi gelmen bile iyi
100 gr da olsa eksi olmak iyidir canım
Tebrik ederim canım
Jou ve kırmızı takım üyeleri hepinizi tebrik ediyorum
Sevgili mavislerim canımız sağolsun, çoğumuz pek iyi sonuçlarla gelemedik maalesef.
bluegreeneyes değişmeyen spor kraliçemiz seni de çok tebrik ediyorum
Tebrik ederim
Evet canim ilk hedefim bi 60 lara dusseydimSen de güzel kilo vermişsin ,69a az kalmış
Hoş bulduk canım. Hayırlı olsun yeni kaptanimiz olmuşsun.Çok geçmiş olsun canım
Hani tartı resmi canım
Alıyoruz tabiki
Tebrikler canım
Müthiş tebrikler canım
Hoşgeldin Elhanım
Merhaba boncukum hoş buldukTabi ki ablam, bebişler iyi olsun yeter ki, takımlara da girersin merak etme
97.80 miş geçen hafta
Yok ablam ne kusuru, her gün spor yapmışsın pembe gri şeritlerin eksik olmasın diye dedim
80.60 mış geçen hafta şekerim
Tabi ki bugün de tartı günümüz , ilk sayfadaki formla birlikte tartı resmi atarsanız başlamış olursunz
Ayyy kimleri görüyorumcanım ciğerim hoşgeldin
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim Sibelim. Güzel haberler almanı dilerim. Allah kolaylık versin.Kızlar kaç gündür giremiyorum. Babam salı gecesi kalp krizi geçirdi yoğun bakıma alındı. Kaç gündür hastane ev arası gidip geliyorum. Bugünün cumartesi olduğunu bile unutmuşum. Eve geçince tartilip atayım hemen. Yarım saat sonra geçmiş olurum inşallah.
Geçmiş olsun canımHerkese selam kızlar,
Korkunç bir hafta geçirdim, hastaneye git gel sürekli, enfeksiyon kapmışım, saat olarak da sizden ilerideyim, 2 saat iyi oluyorum, 22 saat kötü, inşallah bir an önce toplarlarım tam. Bu hafta hiç istediğim gibi katkıda bulunamadım. Ama sabah yine de tartıldım, 1 kg daha gitmiş. O kadar yemedim bilmiyorum daha fazla gider sanmıştım, regl oldum bugün, her şeyin üstüne bu da geldi.
Canım kaptanlarım nolur affedin, isteyerek değildiEllssa Boncuk2307 arke
Hosgeldinn Elhan ablacımHoş bulduk arkecim inşallah hepimiz iyi oluruz.
Canım kankişim kilo verme düşüncesi heyecan verici ama hazir hissetmiyorum. Sohbetleri okudukça motive olurum inşallah. Senin devam etmene çok sevindim. Annen nasıl sen nasılsın iyi misinizTeşekkür ederim canım benim
Woww Tebrikler
Kabızlığı rağmen fazla artin yok canım benim sıkma canini
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Hoşbulduk Canım geldim gözlerim seni aradı erkenci sibelim diye meğerse baban rahatsizmis ınsalhhh iyidir simdi
Tebrikler
Çok geçmiş olsun kardeşim ınsalhhh şimdi daha iyidir bi sıkıntı yoktur umarım Allah şifa versin canım benim
Tebrikler
Tebrikler
Canım kankişim nasılsın bende bu hafta geri döndüm hadi gel sende umarım iyisindir Canım benim
Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?