• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü iftar menümü yazmaya utanıyorum valla. Çok fena telafi etmem gerekiyor🙃

1 Mart menü
Sahur: 2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 ince dilim organik ekmek, havuç, pancar, marul

İftar: 1 kepçe tarhana, 1 incecik çavdar lavaşına ızgara tavuk ve salata, 2 hurma, çayın yanına biraz çiğ kuruyemiş.
Buraya kadar her şey iyiydi ama sonra yarım ince lavaşa fındık kreması sürüp yedim 😱 iki tatlı kaşığı da irmik helvası 😱 sanki yazarken artıyor yediklerim. 🥲

Spor: Yarım saat dışarıda yürüyüş
Suyu sürekli içiyorum ama ne kadar içtim bilmiyorum.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Canım kankişim kilo verme düşüncesi heyecan verici ama hazir hissetmiyorum. Sohbetleri okudukça motive olurum inşallah. Senin devam etmene çok sevindim. Annen nasıl sen nasılsın iyi misiniz :KK60:
He zaman bi selam bile olsa gel kankişim özletme kendini 🥰 bende uzun süre ara verdim bu hafta katıldım bakalım bende ıyiyim annem de iyi çok şükür senindi iyi olmana sevindim canım benim ❤️❤️

Herkese selam kızlar,

Korkunç bir hafta geçirdim, hastaneye git gel sürekli, enfeksiyon kapmışım, saat olarak da sizden ilerideyim, 2 saat iyi oluyorum, 22 saat kötü, inşallah bir an önce toplarlarım tam. Bu hafta hiç istediğim gibi katkıda bulunamadım. Ama sabah yine de tartıldım, 1 kg daha gitmiş. O kadar yemedim bilmiyorum daha fazla gider sanmıştım, regl oldum bugün, her şeyin üstüne bu da geldi.

Canım kaptanlarım nolur affedin, isteyerek değildi 🙏 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Çok geçmiş olsun canım

Herkese selam kızlar,

Korkunç bir hafta geçirdim, hastaneye git gel sürekli, enfeksiyon kapmışım, saat olarak da sizden ilerideyim, 2 saat iyi oluyorum, 22 saat kötü, inşallah bir an önce toplarlarım tam. Bu hafta hiç istediğim gibi katkıda bulunamadım. Ama sabah yine de tartıldım, 1 kg daha gitmiş. O kadar yemedim bilmiyorum daha fazla gider sanmıştım, regl oldum bugün, her şeyin üstüne bu da geldi.

Canım kaptanlarım nolur affedin, isteyerek değildi 🙏 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Geçmiş olsun canım benim 🙏 bir kiloyu küçümseyerek söyleme bence. Hiç kaçamak yapmayan ama onu bulamayanlar çok aramızda 😅
Umarım hemen toparlarsin. İlaç verdiler mi? Bir de hangi ülkedeydin? Yurt dışında yaşadığın kalmamış aklımda canım.

İyi akşamlar 🤎

Bugün yediklerim :

Sahur: 2 haşlanmış yumurtadan maydanozlu yumurta salatası, siyah zeytin, 4-5 zeytin, 3-4 dilim peynir, 1 bardak kefir

İftar : Yarım kase çorba, ev yapımı beyti, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, 2 kaşık yoğurt, 1 ayva tatlısı

Su şuan için 1 litre

Eklentiler

• IMG_2433.webp
    IMG_2433.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 5
1 mart cumartesi menüsü
05.30 sahur
2 dilim çok tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim süzme peynir, domates salatalık.

19.00 iftar
2 parça pide, el büyüklüğünde bir parça beşamel soslu tavuk, biraz salata, biraz atom.

20.00 çay yanı çilek soslu kek (küçük ince bir dilim)

Su 2 litre
Sporları yine ayrıca paylaşacağım.

Herkese selam kızlar,

Acil şifalar dilerim canım 🤲🏼

Ya ne güzel aklını yuregini meşgul etme potansiyelim etkisini yitirmemiş :KK68:
Fezom iyiyim kuzum. Sen nasılsın?
Hala görmeden çok sevdiğim dostlarım var, hepsini çok seviyorum, zaman zaman hatırıma getiriyorum. Ne güzel insanlarsınız, hep benimle olun 🤲🏼🤲🏼

Hamdolsun bende daha iyiyim, ağrılar azalıyor, hisler yavaş yavaş geliyor 🤲🏼🤲🏼

Kızlar eve yeni geldim gün içi koşturması iftar daveti üzerine dedem bir sene içinde 3.felci geçirdi hafta boyu onun tedavisi ile uğraşıyorum geçen salı taburcu oldu evde tedaviye devam ediyoruz oraya koşturuyorum derken bu gün ekstra ekstra yoğun geçti gelsem de mesajlara dönemedim kusura bakmayın lütfen

Kızlar eve yeni geldim gün içi koşturması iftar daveti üzerine dedem bir sene içinde 3.felci geçirdi hafta boyu onun tedavisi ile uğraşıyorum geçen salı taburcu oldu evde tedaviye devam ediyoruz oraya koşturuyorum derken bu gün ekstra ekstra yoğun geçti gelsem de mesajlara dönemedim kusura bakmayın lütfen
Çok geçmiş olsun kuşum :KK200:

Dedene acil şifalar dilerim canım, Allah yardımcınız olsun 🤲🏼🤲🏼

Back