Iyiyimm güzel ablamm sen nasılsın
He zaman bi selam bile olsa gel kankişim özletme kendiniCanım kankişim kilo verme düşüncesi heyecan verici ama hazir hissetmiyorum. Sohbetleri okudukça motive olurum inşallah. Senin devam etmene çok sevindim. Annen nasıl sen nasılsın iyi misiniz
Çok geçmiş olsun canımHerkese selam kızlar,
Korkunç bir hafta geçirdim, hastaneye git gel sürekli, enfeksiyon kapmışım, saat olarak da sizden ilerideyim, 2 saat iyi oluyorum, 22 saat kötü, inşallah bir an önce toplarlarım tam. Bu hafta hiç istediğim gibi katkıda bulunamadım. Ama sabah yine de tartıldım, 1 kg daha gitmiş. O kadar yemedim bilmiyorum daha fazla gider sanmıştım, regl oldum bugün, her şeyin üstüne bu da geldi.
Canım kaptanlarım nolur affedin, isteyerek değildiEllssa Boncuk2307 arke
Geçmiş olsun canım benimHerkese selam kızlar,
Korkunç bir hafta geçirdim, hastaneye git gel sürekli, enfeksiyon kapmışım, saat olarak da sizden ilerideyim, 2 saat iyi oluyorum, 22 saat kötü, inşallah bir an önce toplarlarım tam. Bu hafta hiç istediğim gibi katkıda bulunamadım. Ama sabah yine de tartıldım, 1 kg daha gitmiş. O kadar yemedim bilmiyorum daha fazla gider sanmıştım, regl oldum bugün, her şeyin üstüne bu da geldi.
Acil şifalar dilerim canımHerkese selam kızlar,
Hala görmeden çok sevdiğim dostlarım var, hepsini çok seviyorum, zaman zaman hatırıma getiriyorum. Ne güzel insanlarsınız, hep benimle olunYa ne güzel aklını yuregini meşgul etme potansiyelim etkisini yitirmemiş
Fezom iyiyim kuzum. Sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun kuşumKızlar eve yeni geldim gün içi koşturması iftar daveti üzerine dedem bir sene içinde 3.felci geçirdi hafta boyu onun tedavisi ile uğraşıyorum geçen salı taburcu oldu evde tedaviye devam ediyoruz oraya koşturuyorum derken bu gün ekstra ekstra yoğun geçti gelsem de mesajlara dönemedim kusura bakmayın lütfen
Dedene acil şifalar dilerim canım, Allah yardımcınız olsunKızlar eve yeni geldim gün içi koşturması iftar daveti üzerine dedem bir sene içinde 3.felci geçirdi hafta boyu onun tedavisi ile uğraşıyorum geçen salı taburcu oldu evde tedaviye devam ediyoruz oraya koşturuyorum derken bu gün ekstra ekstra yoğun geçti gelsem de mesajlara dönemedim kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?