Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeet takımlar kuruldu birazdan tam listeyi paylaşırım
Masterfit 145.Etap |
İşte ben ilk defa duydum şaşırdım nasıl böyle bişeyin testi varda yapmazlar Allah şifa versin canım bende bilgilenmis oldumCanim başa gelmeyince bilinmiyor. Oğlum ara ara boğaz enfeksiyonu oluyordu. Sonra okuldaki öğretmeni beni çağırdı. Derste uyuyor ve merdiven çıkarken zorlanıyor diye . Kalp doktoruna gittik sorun çıktı. Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor çocuk doktoru antibiyotik verip gönderiyor dedim. Prof Dr. Kalp doktorumuz çocuk doktorları hep böyle yapıyor ve kaç tane bu şekilde kalp sorunu yaşayan hastam var. Şu nalet ufacık testi çocuklara yapmıyorlar dedi. Ve testimiz pozitif çıktı. Boğazına uzun kulak çubuğu gibi birseyle sıvı alınarak yapılan çok basit bir test ama hastalık özellikle bizim ülkemizde tanınmıyor. Halbuki dünya Sağlık örgütü bile uyardı çok tehlikeli diye.
TeşekkürlerTebrikler
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Biran önce düzelir inşallah
Oo çok güzel tebrikler
Ödemdir mutlaka. Haftaya çok güzel eksi gelecektir merak etme
Takımlar otokontrol oluyor demekki senin için. Üzülme canım telafi edersin güzel menülerle![]()
Ellerinize sağlık canlarım.Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce KIRMIZI takıma katılacak. Hazırlıktan takıma girmek isteyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer![]()
![]()
Masterfit 145.Etap
Kaptanım mesajları sonradan gördüm her zaman yardıma hazırım biliyorsun ama güzel kaptanlarimiz olmuş ve seçimler de bitmişBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi varsa önce KIRMIZI takıma katılacak. Hazırlıktan takıma girmek isteyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer![]()
![]()
Masterfit 145.Etap