• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin inşallah. Nesi var babanın, umarım çok önemli bir durum değildir.
Canım 2000 yılında baypas olmuştu. Bir iki haftadır gogsum sıkışıyor diyordu. Doktora gittik film falan derken süreç uzadı . Pazartesi hastaneye yatış yapılıp salı günü anjiyo olacak inşallah.

Sirke ve salamura kaya tuzu lazım canım 😘
Ben de Mersin'den getirtiyorum yeşil çok yemiyoruz onu da geçen sene Fethiye'den almıştım hala bitmedi acısını çıkarmadım hala duruyor bir bidon.. Kefir de ev yapımı tavsiye ederim hazırı biz de sevemiyoruz acı ve ekşi geliyor ev yapımı daha yumuşak oluyor

Teşekkürler kaptanım ❣️❣️

Geçmiş olsun canm dikkat et lütfen kendine yorma kendini gerekirse yardımcı al arada kendine yazıl etme lütfen 😘😘🤲

Afiyet olsun kaptanım💙 yarına güzel bir sonuç bekliyorum senden 😘

Babacığına geçmiş olsun olumsuz bir durum yoktur inşallah 🤲
içebilirsen yeşilçay iç yatmadan 😘 eğer az da olsa dikkat edebildiysen çok da durum vahim değildir rahat ol ❣️❣️
Canım ödemim çok. Şişim inmeden geri döndük bacaklarımdaki gerginliği anlatamam sana.

Sabit kalmanım mutluluğunu yaşıyorum bu haftaki kaçamaklardan sonra iyi toparladım

Geçen hafta:64.5
Bugün:64.5
IMG_4662.jpeg

bluegreeneyes bluegreeneyes canım girip gün gün menü paylaşımı yapamasam da dikkat etmeye çalıştım. Memlekete geçtik salı günü. Apar topar Perşembe günü geri döndük babam rahatsizlanmis. Bugün gün boyu hastanedeydim. Davul gibi sismisim. Korkumdan tartıya da çıkmadım. Bol ödem atıcı şeyler tükettim ama yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin inşallah 🤲
Omega3 balık yağı zaten canım. İkisi aynı şey yani
Aspirin karaciğere de fazla yük. Bir an önce omega3 kullanırsın umarım :KK68:

Afiyet olsun kaptanım

Saatlerini de yazar mısın
Afiyet olsun canım
Tmm kaptanım bundan sonra saatli paylaşırım
Canım bazen biz ne yaparsak yapalım vücut kendi bildiğini okuyor yapacak bir şey yok. O yüzden o güzel canini sıkma. İnşallah çay ise yaramıştır canım 💕
Kesinlikle öyle kaptanım, birazdan tartilcam bakalım
Kızlar selam cuma geldi benim resmen pestilim çıktı. Çok yorgunum. Bugün spor yapamadım ama yine de hareketliydim yeni oturabildim. Sizi özledim. İlk iş gruba geldim ☺️
Filizz bu hafta ne kadar az denk gelebildik böyle
Hemen kilo bildirimi yapıp gidiyorum bu gün temizlik günü hemen gelemeyebilirim
Geçen hafta 65.95
Bu hafta 65.10
Fark -850gr
Oran%1.288
Eki Görüntüle 3542628
Tebriklerr 👏👏👏
günaydın kızlar
geçen ctesi:70.80
bugün:70.45
fark:0.35

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Tebrikler canım 👏👏👏
Çok iyi, Tebrikler 👏 👏 👏

Canım 2000 yılında baypas olmuştu. Bir iki haftadır gogsum sıkışıyor diyordu. Doktora gittik film falan derken süreç uzadı . Pazartesi hastaneye yatış yapılıp salı günü anjiyo olacak inşallah.
Çok geçmiş olsun canım
Günaydın kızlarr dünkü menümü de yazıp tartı paylaşayım
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle12.30
1 kase sebze çorbası
1 adet alabalık kızartma
1 kase dolusu roka - domates

Ara:17 civarı
3 ince wasa üzerine şekersiz sade fıstık ezmesi

su:2.5 lt

Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun canım
Sabit kalmanım mutluluğunu yaşıyorum bu haftaki kaçamaklardan sonra iyi toparladım

Geçen hafta:64.5
Bugün:64.5
Eki Görüntüle 3542640
Ben toparlarsın dedim. Bundan sonra gelsin eksiler ♥️
Tebrikler beybii ♥️♥️ harikasın 😍😍😘

Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin inşallah 🤲

Tmm kaptanım bundan sonra saatli paylaşırım

Kesinlikle öyle kaptanım, birazdan tartilcam bakalım

Filizz bu hafta ne kadar az denk gelebildik böyle

Tebriklerr 👏👏👏

Tebrikler canım 👏👏👏

Çok iyi, Tebrikler 👏 👏 👏
Evet canım öyle oldu sahiden. Haftasonu urar misin yoksa planlar var mı? Ben sanırım boş gibiyim bu haftasonu

Back