• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaa inanamıyorum, aslında aynı şeyi yaşamışız. Benim de omuriligim yırtıldı ve bos sivisi dışarı çıkıyordu. Çok şiddetli baş ağrılarım vardı migren zannedip gittim doktora ama emar sonucu beyin kanaması deyince şok oldum. Benim şansım iyi bir doktora denk gelmek oldu. Çok uğraştı ama hastane yetersiz kalınca biz kaçağın yerini bulamıyoruz deyip başka bir yere sevk etti. Orada kolay bir şekilde tek seferde yama yapıldı. Sonrasında kontroller devam etti ve doktorum artık normal hayatına devam edebilirsin dedi. Sadece normal doğum yasaktı dediğin gibi. Senin durumun çok talihsiz olmuş, çok geçmiş olsun. Doktor ne kadar önemli baksana, aynı durumun geldiği 2 farklı nokta şaka gibi 😌
İkinizin yazdiklarindan sonra Sem2024 Sem2024 aslında en önemli olan şey sağlık sıhhat. Sağlıklı olduğuna, yaşiyor olduğuna şükretmek 🙏🤍
Sana da çok geçmiş olsun nazlicim 🙏 bundan sonra ikiniz de sağlıklı mutlu yaşayın kizlar

Sınav değil kaygım, B2 kursuna başlarim istesem. Yani resmi bir sınava girmedim henüz. Bu online bi seviye sınavı yaptı kurşun kendisi, B1+ önerdi ben de b1den başlamak istedim. Resmi sınava cesaretim yok canim.

Bu arada geçmiş olsun sen daha önce adını bile yazmak istemiyorum o rahatsızlığı mi gecirdin canım? Zor gunlerin olmuş desene çok geçmiş olsun 🙏

Canım ben bilmiyordum rahatsizliğini. Neler yaşamişsin inşallah sende kalan izleri de bir mucize olur geçer gider. Çok çok geçmiş olsun 🙏 Allah seni de sevdiklerine bağışlamış. Güzel yasa bundan sonraki ömrünü canım 🤍

Sağol canım Allah herkesi iyi insanlarla, işini hakkıyla yapanlarla karşılaştırsın. 💞

Aaa inanamıyorum, aslında aynı şeyi yaşamışız. Benim de omuriligim yırtıldı ve bos sivisi dışarı çıkıyordu. Çok şiddetli baş ağrılarım vardı migren zannedip gittim doktora ama emar sonucu beyin kanaması deyince şok oldum. Benim şansım iyi bir doktora denk gelmek oldu. Çok uğraştı ama hastane yetersiz kalınca biz kaçağın yerini bulamıyoruz deyip başka bir yere sevk etti. Orada kolay bir şekilde tek seferde yama yapıldı. Sonrasında kontroller devam etti ve doktorum artık normal hayatına devam edebilirsin dedi. Sadece normal doğum yasaktı dediğin gibi. Senin durumun çok talihsiz olmuş, çok geçmiş olsun. Doktor ne kadar önemli baksana, aynı durumun geldiği 2 farklı nokta şaka gibi 😌

Aynen canım ben 1ay hastanede yattim . Doktor çok çok önemli tecrübeli doktor önemli. Hastane imkanları çok önemli. Beni mesela ameliyathane de unuttular 1.5 saat buz gibi ameliyathane de yanliz kaldım, bağırdım .okadar çok korktum ve üşümüşümki resmen kaskatı olmuşum . Ogünden sonra anksiyete ve panik atak oldum. Aman neyse kötü şeyleri geride bırakalım. Rabbım kimseye yaşatmasın 🌺💞

Sem2024 Sem2024 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç karna : sirkeli su

Kahvaltı 11.00

Domates
Salatalık
3 Zeytin
2yumurta tereyağında
Kaşar peynir
Beyaz peynir
Kavurma 2 çatal
Siyah cay

16.00
Semizotu salatalık ve maydanoz smoothie maden suyuyla
17.00
BU sıra en sevdiğim menümm
1000010994.webp

20.31
Hibiskus çayı

Kahvaltı 11.00

Domates
Salatalık
3 Zeytin
2yumurta tereyağında
Kaşar peynir
Beyaz peynir
Kavurma 2 çatal
Siyah cay

16.00
17.00
Eki Görüntüle 3539598

20.31
Hibiskus çayı

Afiyet şifa olsun canım. Pilav ah pilav ahhh birgun bende yiyeceğim inşallah 🙈

Hosgeldin canim
Cok bisey almamissin

Tebrik ederim canim cumartesiye cok guzel eksi gelicek

Tebrik ederim canim

Tebrik ederim canim

Hosgeldin canim

Cok arti degil canim
Cumartesiye fazlasiyla gider

Tebrikler kaptanim

Sabit gelmekte cok iyi bence

sabit gelmekte guzel canim

Cok arti degil canim
Cumartesiye halledersin

Tebrik ederim.canim
Hoş bulduk canım🥰

Can sıkıcı yanı bir ayda taş çatlasa 1 kg verip, 1 ayda 4.30 kg almak inanılmaz canımı sıkıyor

Kızlar bugünkü menum

Sabah 1diljm laktozsuz peynir 1 dilim glutensiz ekmek 1 domates 1 salatalık 4 dal kıvırcık 1 yesil biber ile söğüş ( üzerine 1 yemek aşığı sızma zeytinyağı)

Ara bitki çayı
Öğle 100gr kavurma 1 domates

Akşam 5 kaşık sebze yemeği 1 dilim glutensiz ekmek 80gr et kavurma yerim
1 maden suyu içerim
Su 3litre Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun :KK200:
Canım benim omiriligim yırtıldı. Beynimdeki bos sıvısı omiriliğimden akmış yüksek kafa basıncı beyne zarar vermiş . Benim tedavi surecim çok yıpratıcı oldu . Hastalığıma teşhis çok zor oldu. Çok bilinmiyor sanırım uzun süre baş ağrılarıma doktorlar psikolojik dediler .kas gevşetici ilaç verip eve gönderdiler . Az kalsın basınçdan beynim patlıyordu.. Tehsis ve tedaviye başlangıç aşamasında 3 kere belimden sıvı alınmaya çalışıldı. İlkinde gece acilde bir asistan Dr üzerime 3 kisiyi oturtup bayıltana kadar uğraştı ama alamadı, sonunda hemşirenin hasta gidiyor bırakın artık dediğini duydum bayılmışım. o omirilige çok giriş çıkış yaptığı için diğer doktorlarda alamadı. Doktor biri ameliyatta kadını hacamat etmişler dedi duydum yani. Hatırlamak dahi istemiyorum Allah a havale ettim. Hala geceleri, ve özelliklede kışın ağrım oluyor. Kafa basincım çok olduğu için sol gözüme vurmuş o gözümdede göz arkası sorunlar var. Çok yürüdüğümde basınç oluyor yada sıcak güneşli havada çıktığımda gözümde çok ağrım oluyor . Beni nöroloji doktoru takip ediyor. 2 ayrı nöroloji doktoruna gittim . normal hayatına dön. Ama 5kg üzeri sakın ağır kaldırma, ani eğilip doğrulma, normal doğum yapma dedi. Yani o zaman zaten normal bir hayata dönülmemiş oluyor
Ah canım sen de çok zor anlar yaşamışsın. Ben de çok zor anlar yaşadım hem de 2 yıl arayla 2 kez ölümden döndüm.
Çok şükür bugünleri gördük Bir daha görmeyelim gelmiş geçmiş olsun canım :KK200:
Kızlarcim bugünkü menum

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin

Ara
Sade Türk kahvesi

Ogle
Haşlanmış brokoli salatası
1 kase kesme çorba

Ara
1 avuç kuruyemiş
1 kuru incir
Sade Türk kahvesi

Akşam
Firinda tavuk sarma
2 köfte
Haşlanmış brokoli salatası ve çoban salata
Koz biber

Su 3 lt
Aralarda dukan birası
20 dk leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024
Merhaba
Kahvaltı
1 bardak süt yulaflı yarım elmalı chialı shake

Öğle
Ton balıklı salata

Ara kahve 4 kare bitter

Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak sote 1 çatal makarna

50 dk pilates
Bol su içmeye devam ediyorum

Azmet5255 Azmet5255
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Sen de mi
Sana da çok geçmiş olsun canım. :KK200:
Kızlar bugün evdeyken zor oldu biraz. Az yemegw çalıştım ama eski alışkanlıklar öyle kolay bırakmıyor insanı. Bizim mutfak ve salon birleşik sürekli yanibasimda mutfak ve atıştırma tehlikesi var yani 😂
Bir de dizi filan izledim. Uzun zamandir dizi izlerken bişeyler yiyip içmeyi adet edinmiştim kolay değil hemen kurtulmak. Kısacası bugün nefsimle mücadele ederek geçti. Şu an durdu o istek ama bastırınca önüne kolay geçilmiyor. Gözüme perde mi iniyor ne 😂 beynim mi kananiyor bilmiyorum. Boğa burcu yan etkileri mi yoksa 😂😂
Yine de bir çare bulmam lazım. Aslında çok vahim bir gün geçirmiş sayılmam ama zorladiii
Dizi izlerken bişeyler yeme alışkanlığı çok kötü malesef. Umarım güzel geçmiştir günün

Ah canım sen de çok zor anlar yaşamışsın. Ben de çok zor anlar yaşadım hem de 2 yıl arayla 2 kez ölümden döndüm.
Çok şükür bugünleri gördük Bir daha görmeyelim gelmiş geçmiş olsun canım :KK200:

Sen de mi
Sana da çok geçmiş olsun canım. :KK200:

Dizi izlerken bişeyler yeme alışkanlığı çok kötü malesef. Umarım güzel geçmiştir günün

Sanada çok geçmiş olsun canım. Rabbım tekrarından korusun 💞

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255
04/02/2025

Sabah 9:30 kapya biber içinde peynir, 1 yumurta, çeyrek dilim ekmek. Yarın çay kaşığı bal, iki dilim zencefil iki minik turp

Saat 13.00 çay tabağında kinoa kısır, biraz ananas

14.30dan 16ya kadar yediklerim:
1 filtre kahve kremalı, 5-6 fındık
Yarım dilim ekmek 12 zeytin
Zencefilli limonlu çay
İki kaşık pilav+ 8 kaşık tavuk eti

Eklentiler

• 1000165505.webp
    1000165505.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 3
Oğluşuna çok geçmiş olsun. Şimdi durumu nasıl :anne:

Hoş geldin canım. Kapımız her daim açık sana :KK60:

Afiyet olsun canım
Çok teşekkür ediyorum şükür iyi toparladı 🥰
Azmet5255 Azmet5255
Kaptanlarım bugünkü kilom 63.8
Geçen cumartesi 64.0
Fark -200 gr
63 leri gördüm çok mutluyum

Salı menüm
Sabah 10.30
1 simit
2-3 tatlı k labne

Akşam 16 civarı
4 yumurtadan omlet
4-5 zeytin

Bugün bi düzensiz oldu
Menüme sağlıklı diyemiyorum

Akşam bir de arkadaşlarla 1 bira gitti

topalamaya başlarım yarından itibaren
Salı tartılarını bu yüzden seviyorum
Fazla çıkmışsam azaltıyorum az çıkmışsam koruma hevesiyle yanıp tutuşuyorum

Kahvaltı 11.00

Domates
Salatalık
3 Zeytin
2yumurta tereyağında
Kaşar peynir
Beyaz peynir
Kavurma 2 çatal
Siyah cay

16.00
17.00
Eki Görüntüle 3539598

20.31
Hibiskus çayı
Hoş bulduk canım🥰

Can sıkıcı yanı bir ayda taş çatlasa 1 kg verip, 1 ayda 4.30 kg almak inanılmaz canımı sıkıyor
Önemli olan başlamak canım. merak etme çabuk verirsin hiç canını sıkma:KK19::KK19:
Afiyet şifa olsun canım yine harika menü
Teşekkür ederim kaptanım :KK68:

Sanada çok geçmiş olsun canım. Rabbım tekrarından korusun 💞
Çok sağol canım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255
04/02/2025

Sabah 9:30 kapya biber içinde peynir, 1 yumurta, çeyrek dilim ekmek. Yarın çay kaşığı bal, iki dilim zencefil iki minik turp

Saat 13.00 çay tabağında kinoa kısır, biraz ananas

14.30dan 16ya kadar yediklerim:
1 filtre kahve kremalı, 5-6 fındık
Yarım dilim ekmek 12 zeytin
Zencefilli limonlu çay
İki kaşık pilav+ 8 kaşık tavuk eti
Çok teşekkür ediyorum şükür iyi toparladı 🥰
Azmet5255 Azmet5255
Kaptanlarım bugünkü kilom 63.8
Geçen cumartesi 64.0
Fark -200 gr
63 leri gördüm çok mutluyum

Salı menüm
Sabah 10.30
1 simit
2-3 tatlı k labne

Akşam 16 civarı
4 yumurtadan omlet
4-5 zeytin

Bugün bi düzensiz oldu
Menüme sağlıklı diyemiyorum

Akşam bir de arkadaşlarla 1 bira gitti

topalamaya başlarım yarından itibaren
Salı tartılarını bu yüzden seviyorum
Fazla çıkmışsam azaltıyorum az çıkmışsam koruma hevesiyle yanıp tutuşuyorum
Aman iyi olsun
Kilo vermişsin tebrikler canım
Menü de güzel afiyet olsun :KK200::KK200:

Bugünkü menüm

Kahvaltı(10.00)
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Salatalık

Ara(14.30)
2 hurma
10 adet kaju

Akşam(17.30)
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Yoğurtlu pırasa kavurması

Su: 2 lt
Spor: 45 dk Leslie+ 6000 adım 1000102169.jpg
Ellssa Ellssa Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307
Boncukcum adıma 6000 yazdım çünkü 69 adımkalmış yatana kadar 6000 olur o. Bir de adım sayım Leslienin dışında. Yanlış mı yapiyorum bilmiyorum spor yaparken saati cikariyorum adımı ayrıca hesaplayabilmek için.

Yaa öyle demek var mıydı, bilmiyordum bunu 😂😂
Geçen hafta hüzünlü anlar yaşadım Jou Jou yu verirken 🥹
Kendi takımından kilo verenler daha çok olduğu için tercih etmemiştir. Kaptanın kişisel tercihine saygı duyuyoruz artı getiren olsaydı eminim değiştirirdi.Tercih meselesi yani, aklında bulunsun bir daha kaptan olursan :KK19:
Maşallah, çok azimli gidiyosun canım 👏👏

Oğlunun kalbinde ne rahatsızlık var canım?

Benim de omuriliğimde yama var. Beyin kanamasi mı geçirmiştim sen de? Ama doktorum bana sporla ilgili hicbir sey söylemedi normal hayatına devam edebilirsin dedi.

Geçmiş olsun Boncukcum ❤️
Migren için hacamat denedin mi çok etkili oluyor düzenli yaptirdiginda.

Yaaa, Almanca daha zor diyorlar ama Hollandada da sınavı geçmek zor sanırım. Orada B1 le uzun süre ugrasanlari çok duyuyorum.

Vayy bu kilo için çok güzel bir eksi harika 👏 👏 👏
Aklımda aslında Nazlı ablacım da fırsat bulup yaptıramadım. Deneyeceğim onu da bakalım
Kızlar bugün evdeyken zor oldu biraz. Az yemegw çalıştım ama eski alışkanlıklar öyle kolay bırakmıyor insanı. Bizim mutfak ve salon birleşik sürekli yanibasimda mutfak ve atıştırma tehlikesi var yani 😂
Bir de dizi filan izledim. Uzun zamandir dizi izlerken bişeyler yiyip içmeyi adet edinmiştim kolay değil hemen kurtulmak. Kısacası bugün nefsimle mücadele ederek geçti. Şu an durdu o istek ama bastırınca önüne kolay geçilmiyor. Gözüme perde mi iniyor ne 😂 beynim mi kananiyor bilmiyorum. Boğa burcu yan etkileri mi yoksa 😂😂
Yine de bir çare bulmam lazım. Aslında çok vahim bir gün geçirmiş sayılmam ama zorladiii
Ayyy benim de american mutfak çok kötü bir şey, bulaşık bırakamıyorsun, dağınık bırakamıyorsun misafirlerin gözünün önünde iş yapmak zorunda kalıyorsun çok kötü
Bugünkü menüm

Kahvaltı(10.00)
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Salatalık

Ara(14.30)
2 hurma
10 adet kaju

Akşam(17.30)
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Yoğurtlu pırasa kavurması

Su: 2 lt
Spor: 45 dk Leslie+ 6000 adım Eki Görüntüle 3539676
Ellssa Ellssa Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307
Boncukcum adıma 6000 yazdım çünkü 69 adımkalmış yatana kadar 6000 olur o. Bir de adım sayım Leslienin dışında. Yanlış mı yapiyorum bilmiyorum spor yaparken saati cikariyorum adımı ayrıca hesaplayabilmek için.
Bir gün dene bakalım adım sayısı mı daha karlı olacak senin için yoksa dk olarak hesaplamak mı :KK60: dk 10 puan 1000 adım 100 puan ona göre karar verirsin olur mu:KK200:

Back
X