Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya telefonu şarja takıp bebeler uyuyunca direk yattım cevap da veremedim sana. Yazdım diye hatırlıyorum ama yazmadıysam tuü bana yazılmaz mi eksilere hiç çok iyi ilerliyorsun bence bugün çok güzel eksi göreceğiz senden

Beni de regl vurdu canm son 2-3 gün kaldı gelmesine

Hemen unutmadan dünkü menüyü yazayım
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta, 2 kaşık lor, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1 dilim tb ekmek yeşillik
14.00 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, salata, 1 bardak ayran
18.00 2 kepçe çorba, 2 parça ızgara tavuk salata 1 bardak ayran
20.30 1 porsiyon olacak kadar nar kumkat, 7-8 fındık
3 litre su 7.000 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Ay seni yerim yaaa resmen km sayıyor canımsın inşallah en kısa zamanda da sağlıklı olarak istediğimiz kilo ya geldiğimiz günleri de görürüz
Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.75
Fark 0.05
Oran%0.072
Regl şişkinliğine yakalandım perşembe diyetisyen kontrolünde 6.15dim neyse sağlık olsun artık
Eki Görüntüle 3535118
Tebrikler kaptanimm
günaydın

cumartesi tartısı ile açılışı yapayım dedim. başlangıç:71.95, takımlara alınıp alınmama konusunu kaptanlarıma bırakıyorum
Hosgeldin canimm nasılsın kuzum

Ay seni yerim yaaa resmen km sayıyor canımsın inşallah en kısa zamanda da sağlıklı olarak istediğimiz kilo ya geldiğimiz günleri de görürüz

Tebrikler kaptanimm

İnşallah canım ikimizde son 2 3kg fazlalıkları hesap ettiğimiz günlere geliruz

canımsınnn çok şükür iyiyim psikolojik olarak kendime bir hafta vermiştim ağladım ağladım bütün stresi atabildiğim kadar attım işte olduğu kadar. şimdi kendind odaklanma zamanı diye düşündüm vücudum da toparladı az. sen nasılsın

Cook sevindim iyi olmana canım daha iyi ol inşallah. Bende iyiyim çok şükür
Ayyy çok sevindimmm canimm bak korktuğun gibi olmadı çok şükür

Cook sevindim iyi olmana canım daha iyi ol inşallah. Bende iyiyim çok şükür

Ayyy çok sevindimmm canimm bak korktuğun gibi olmadı çok şükür

Valla kuzum bende şaşırdım. 90 ve üstünü görsem moralim çok bozulurdu . Bu hafta inşallah +750 yi vericem. 3 haftam çöp oldu ama sağlık olsun. Bu arada dünkü hurmalar da ise yaradı bence çünkü dünden beri bağırsakların çok fena bozuldu içim dışıma çıktı resmen. bence az artı cikmamda bunun payı çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…