Ya telefonu şarja takıp bebeler uyuyunca direk yattım cevap da veremedim sana. Yazdım diye hatırlıyorum ama yazmadıysam tuü bana yazılmaz mi eksilere hiçEvet kuşum onu, sanki cevap yazmadın gibi geldi ya da ben mi kaçırdım acaba.
Hem de nasıl var ve yapmayınca vicdan azabı çekiyorum. Normalde kardiyo vardı ama kaslar şişer diye onu yapmadım, galiba site içinde yürüyüşe çıkacağım. Ahh canım kaptanım, imam böyle yaparsa cemaat napar biliyosun
Beni de regl vurdu canm son 2-3 gün kaldı gelmesineKızlar sabah tartildim bugün regli olduğum için artı çıktım aşırı sisim b
ve kaç gündür kabızlıkla uğraşıyorum nasıl olsa artık geliyor diye yiyeyim dedim.ama yiyemedim çünkü boyun fıtığı ağrım feci şekilde arttı mide bulantısı ve baş boyun ağrısı ile günü kapatıyorum. sadece 1 çatal pastadan alabildim. Eğer bu durum olmadaydi ne yalan söyleyeyim yiyecektim çünkü tatlı krizine girmistimneyse ins bu yememem yarina eksi olarak yansır diyorumm:) Ellssa bluegreeneyes @arke
Afiyet olsun canm10.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim karabuğday ekmeği, salatalık, peynir,
Ara Öğün 16.00
1 muz
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 2 çatall makarna, sebzeli mantar sote,az pırasa yemeği kalmıştı 1-2 çatal ondan aldım.
2 lt su - 3393 adım
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
Ay seni yerim yaaa resmen km sayıyor canımsın inşallah en kısa zamanda da sağlıklı olarak istediğimiz kilo ya geldiğimiz günleri de görürüzGünaydın kızlar mutlu sabahlar yoldayız son 100km. Kaptanlarjm sizin içinde uygun ise tartilip takımlara girmek istiyorum. Eğer takımlar uygun olmuyorsa ( kurallara uygun degilse) hazırlıkta olur . Siz karar verinEllssa , Boncuk2307
Tebrikler kaptanimmKilo bildirimi
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.75
Fark 0.05
Oran%0.072
Regl şişkinliğine yakalandımperşembe diyetisyen kontrolünde 6.15dim neyse sağlık olsun artık
Eki Görüntüle 3535118
Hosgeldin canimm nasılsın kuzumgünaydın
cumartesi tartısı ile açılışı yapayım dedim. başlangıç:71.95, takımlara alınıp alınmama konusunu kaptanlarıma bırakıyorum
Ay seni yerim yaaa resmen km sayıyor canımsın inşallah en kısa zamanda da sağlıklı olarak istediğimiz kilo ya geldiğimiz günleri de görürüz
Tebrikler kaptanimm
Hosgeldin canimm nasılsın kuzum
Gram gram gidiyor mübarek neyse buna şükür
Gecen hafta 104.8
Bu hafta 104.6
Fark 200 gr cikk
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
canımsınnnHosgeldin canimm nasılsın kuzum
Cook sevindim iyi olmana canım daha iyi ol inşallah. Bende iyiyim çok şükürcanımsınnnçok şükür iyiyim psikolojik olarak kendime bir hafta vermiştim ağladım ağladım bütün stresi atabildiğim kadar attım işte olduğu kadar. şimdi kendind odaklanma zamanı diye düşündüm vücudum da toparladı az. sen nasılsın
Ayyy çok sevindimmm canimm bak korktuğun gibi olmadı çok şükürKızlar tartildimtabiki artı çıktım ama beklediğim kadarda çok değil +750gr
En son 88.20 idim. Şimdi 88.95kg . 90 li seriye cikmamisim çok şükür. Son 4 gün kaçamak yapmasaydım sabit çıkabilirdim belki
Eki Görüntüle 3535130
Ellssa Boncuk2307
Cook sevindim iyi olmana canım daha iyi ol inşallah. Bende iyiyim çok şükür
Ayyy çok sevindimmm canimm bak korktuğun gibi olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?