• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım çok çok geçmiş olsun. Umarım sabah ağrısız uyanmışsındır.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Gerçekten aşılar yüzünden korkar olduk, bu kadar sık olması tedirgin ediyor.
Sen de mi kriz geçirmiştin, Allah korumuş gerçekten. Dikkat et sen de kendine.
Teşekkür ederim canım.
Yok kriz geçirmedim daha farklı kötüsünü geçirdim geçti gitti. Yenilendim daha iyi olucam :KK36:
Dünkü menum
Sabah 11:00

Menemen
Şekersiz çay
2 dılım tb ekmek
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pılavı
Yarım kase yogurt
Su
Yeşil çay
bluegreeneyes bluegreeneyes
(Kaptanım ben evde iş alıp yapıyorum o yüzden ne zaman vakit bulursam o zaman girip menü yazabılıyorum inan sıcak çay bıle ıcmek nımet bana kusuruma bakma önem vermemek olarak algılanmasın)
Ne zaman müsait olursan o zaman yaz canım biz sıkıntı yapmayız
Kırmızı takımın kırmızı gülleri 🌹🌹 yarın tartı günümüz inşallah güzel sonuçlar alırız veee biz birinci oluruz 🤭🤭 menüler çoğunlukla geldi eksikleri olanlari çok takip edemedim kusuruma bakmayın lütfen ama eksiginiz varsa tamamlayın ki takıma girmede sorun olmasın canlarım. Hepinizi seviyorum ..
arke arke
@bnnu
@Jou
@sibel_84
@Ilyusa
@Tutku44 canım sen özellikle hiç bildirim yapmadin iyi misin bir sorun mu var girmiyorsun
Unutmadan yazayım hemen

Dün menüm

11:00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 yeşil soğan

12:00
1 portakal

18:45
1 kase kuru fasulye
yeşil soğan turp tere
Nasıl yedim anlamadım baş ağrısından

Bugün menüm

7:30
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
yeşil soğan tere

16:00
Lahmacun
ayran
süsbiberi maydanoz

1 kase yoğurtlu dövme mısır çorbası
1 kase etlı kuru fasulye
yeşilsoğan turp tere

Spor yok gün boyu ayakta bekledik. Camide ayrı mezarlıkta ayrı. Allah rahmet eylesin

P Purple58 Boncuk2307 Boncuk2307

Bugün menüsünü yazmak istiyorum

Kahvaltı
1 latte
1 Activa yoğurt
9 fındık

Akşam (17 gibi )
1 büyük kase haşlanmış fasulyeli salata
1 bardak kefir

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Harika
Kaptanım dün akşam feci cozuttum 🥹 tartı öncesi keşke olmasaydı ama keşkenin de bi faydası yok bana :(

bugün inşallah inşallah eritmiş olurum

10.01.2025 Perşembe

14.00
1 kase düğün çorbası
4 yk makarna

19.30
1 dilim yaş pasta

21.00
6 yk makarna
2 elma
1 dilim ekmek

spor: 50 dk yoga ve 9.592 adım

Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3534710
Böyle bir patlama bekliyordum senden ama tartı öncesi kötü olmuş. Bugün telafi edersin canım üzülme
Kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim kızarmış ekmek 2 dilim peynir Domates salatalık sogus 1 kaşık bal 4 dilim kuru et

Ara ıhlamur cennet hurması
Ara 2 tane cennet hurması komşuya gittik annemle resmen bahçesi hurma cenneti gibiydi dibine vurdum

Akşam 16.00 tarhana çorbası içtim 1 dilim kızarmış ekmek ile

Gece 21.00 1 bardak süt içerim
Su 2litre
Merakla bekliyorum tartı sonucunu senden de çok belki :rolleyes:
ayyyy nasıl tatlı bir dede maşallah :nazar: :KK60:

teşekkürler kaptanımm :KK68:

kaptanım çok geçmiş olsun :KK200:

vefat eden tanıdığınıza da Allahtan rahmet diliyorum :dua:

teşekkürler kaptanım :KK68:

:KK68:

:KK60:

yarına güzel sonuçlarla geliriz inşallah kaptanım :KK60:
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Kızlar günü kapattım yarın tartı var diye erkenden kapatmak istedim menumu yazayım

Sabah 9 30
Menemen
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 tk tahin pekmez

Ara 14 00
1 avuç fıstık
1 barsak kefir

Akşam 16 30
4 sivas köfte
Salat ve 1 kase yoğurt

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Harikasın kaptanım
geçmiş olsun. vefat edene de Allah rahmet eylesin
Teşekkür ederim Allah razı olsun
10 ocak cuma

saat 1de 1 sandviç

aksam 19.30da fırında hamsi, salata , 1 bardak kola

birazdan da 1 dilim gelin pastası 1 kasikta un helvası yicem:)
bugün diyetisyene gittim artık ona göre yiyeceğim yarından itibaren🤗

2 lt su 8.478 adım

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Ne ettin tartı öncesi yememişsindir şaka yapmışsındır diye düşünüyorum. Tam kola olmamış dicektim yiceklerini okudum. Yapma canım olan yine bize oluyor kendine kötülük yapma. Yarın tartıda sen üzüleceksin

10 ocak cuma

saat 1de 1 sandviç

2 lt su 8.478 adım

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
canım kaç gündür nasıl un ve irmik helvası çekiyor anlatamam 😍😋🤤

inşallah kaptanımm bugünü güzel kapatacağım :dua:
Güzel bir menü bekliyorum o zaman 🥰
ayyyy nasıl tatlı bir dede maşallah :nazar: :KK60:

teşekkürler kaptanımm :KK68:

kaptanım çok geçmiş olsun :KK200:

vefat eden tanıdığınıza da Allahtan rahmet diliyorum :dua:

teşekkürler kaptanım :KK68:

:KK68:

:KK60:

yarına güzel sonuçlarla geliriz inşallah kaptanım :KK60:
İnşallah canm ödemsiz eksi dolu bir sabah bekliyoruz 😘
Kızlar günü kapattım yarın tartı var diye erkenden kapatmak istedim menumu yazayım

Sabah 9 30
Menemen
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 tk tahin pekmez

Ara 14 00
1 avuç fıstık
1 barsak kefir

Akşam 16 30
4 sivas köfte
Salat ve 1 kase yoğurt

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Kaptanım harikasın 😘
Afiyet olsun canım

Süpersin canım

Afiyet olsun kaptanım

Kıymetini bil böyle ortamın. Ne kadar imreniyorum gıpta ediyorum bilemezsin :KK36: :KK36:

Ne tatlılar yaa. Bol bol izle mutlu ol gerisi boş :KK200:
Teşekkür ederim kaptanım💙
Allah kolaylıklar versin canım. Ben de az önce sapasağlam döndüm evime En Büyük KK

Konuşuruz canım:KK66:

:KK200::KK200::KK200:

Afiyet olsun

Canan karatayın konuşmasını dinledim. Hiç mamografi çektirmemiş. Mecbur etmişler hatta çektirmiyor diye maaşıntan kesintisi cezası almış.
Amerikada iken. Şimdi geri ödeme yapıyorlarmış.
Zaten sonuçlar da yanlış çıkabiliyormuş artı aldığın radyasyon telafisi yokmuş.
Allah korusun kızlar boşuna almayın dikkat edin kendinize.
Akşamı kılayım. Sonra görüşürüz:KK36:
Ben mecburen eğitim veriyorum bizden sürekli hastaları tarama konusunda ısrarla davet etmemizi bekliyorlar ama içim rahat etmeyerek davet ediyorum 😔
10 ocak cuma

saat 1de 1 sandviç

2 lt su 8.478 adım

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Yeni listenin heyecanıyla tatlı jübilesini yapıyorsun herhalde canm ama keşke bu gün olmasaydı yarın da tartı var 😘
Teşekkür ederim canım.
Yok kriz geçirmedim daha farklı kötüsünü geçirdim geçti gitti. Yenilendim daha iyi olucam :KK36:

Ne zaman müsait olursan o zaman yaz canım biz sıkıntı yapmayız

Unutmadan yazayım hemen

Dün menüm

11:00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 yeşil soğan

12:00
1 portakal

1 kase kuru fasulye
yeşil soğan turp tere
Nasıl yedim anlamadım baş ağrısından

Bugün menüm

7:30
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
yeşil soğan tere

16:00
Lahmacun
ayran
süsbiberi maydanoz

1 kase yoğurtlu dövme mısır çorbası
1 kase etlı kuru fasulye
yeşilsoğan turp tere

Spor yok gün boyu ayakta bekledik. Camide ayrı mezarlıkta ayrı. Allah rahmet eylesin

P Purple58 Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanım zaten yeterince yorulmuşsundur dinlen biraz 😘

Harika

Böyle bir patlama bekliyordum senden ama tartı öncesi kötü olmuş. Bugün telafi edersin canım üzülme

Merakla bekliyorum tartı sonucunu senden de çok belki :rolleyes:

Harikasın kaptanım

Teşekkür ederim Allah razı olsun

Ne ettin tartı öncesi yememişsindir şaka yapmışsındır diye düşünüyorum. Tam kola olmamış dicektim yiceklerini okudum. Yapma canım olan yine bize oluyor kendine kötülük yapma. Yarın tartıda sen üzüleceksin

Abooo kaptanım eve gitmesem mi ?

Çok teşekkür ediyorum 🥰 ben de sizin adınızı hatırlıyor gibiyim
4. Takım cuma yarışmasındaydım hamilelikten sonra bi 3 sene kadar önce , oralarda mıydın

Evet inanılmaz zor oluyor 60 dan yukarı çıkmama da bu durum sebep oldu zaten yoksa ben çok değil 1-1.5 sene önce 59-60 lardaydım . İş değiştirdim bu sürede , şimdiki işim evime çok uzak eve varmak uzun sürüyor :)
Evett tam da ordaydim. 4. takımı çok severdim. Özge vardı hatırlıyor musunbizim kaptan ☺️
Sevindim canım seni gördüğüme.

Mirabaa herkese. Buz gibi havada yürüyüşteyim şu an kızlar. Parmaklarım donuyor bu mesajı yazarken 🤣 ama olsun beni izlemeyin diye iki çiziktireyim dedim 😂
Menüm berbat ötesi. Yine de yazayım mi? Bari dedim yürüyeyim de aldığım sekiz bin on beş kalorinin 15i gitsin 😅

Ne yalan söyleyeyim kaptanım ben de bekliyordum bunu çünkü 2 haftadır çok zorlanıyorum motivasyonumu zor topluyorum 😕

Amin kaptanımm cümlemizden 🙏🏻

Güzel bir menü bekliyorum o zaman 🥰
Oldu oldu güzel oldu kaptanım 🥰

10.01.2025 Cuma

16.30
4 adet kaşarlı köfte
2 yk bulgur pilavı
1 kase yeşil salata
1 ayran

Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk yoga ve 7.575 adım

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

IMG_9054.jpeg

Teşekkür ederim canım, çok şükür geçti sayılır, gayet iyiyim bugün.

Dökülmen iyi oldu bence, çünkü içimizdeki tuttuklarımız da sonra bir anda patlıyor. Canımız sıkılınca da bizim durumumuzda en iyi seçenek yemek yeme oluyor. Belli bir yaştan sonra metabolizma ister istemez yavaşlıyor yapacak bir şey yok, bende ayriyeten haşimato var ve hormonlu spiral kullanıyorum (bunların hepsi kilo vermeyi zorlaştırıyormuş o yüzden yazdım).

Öyle haklısın ki, birçok şeye yetişmeye çalışırken hep kendimizi erteliyoruz ama yanlış yapıyoruz. Gerekirse işlerin bazılarını erteleyip önce kendimiz için bir şey yapalım, ben bir süredir bunu yapıyorum mesela. Bu sabah uyanınca hiçbir işi yapmadan 1 saat sporumu yaptım, şimdi kalkıp yetiştirebildiğim kadarıyla da işleri yapacağım. Yetişmediği yerde kalan kalsın ne yapayım.
Öğrencilerin tabiki bilinçli yapmamıştır ama insan başkasından duyunca üzülüyor haliyle. O kadar erken tartılmak doğru sonucu vermez zaten, cumartesi tartılıp gerçek kilonu görürsün ama sakın gördüğün hiçbir rakam yüzünden kendini üzme, hele sakın hiç ağlama. Moral bozukluğu da kilo aldırıyor unutma :KK200:
Teşekkürler arke'daşım 🥰 yazdıklarını okumak iyi geldi bana. Haklısın olabildiğince pozitif kalmak lazım. Hasimato son zamanlarda çok duyduğum bir rahatsızlık, çok geçmiş olsun. Beslenmeyle hafifletilebiliyormuş di mi etkileri? Her şeyin mi ucu beslenmeye çıkıyor ne ☺️

Bu sefer hepimiz umarım hayat felsefesi haline getirebiliriz sağlıklı yaşamı 🙏 bunu çok gönülden diliyorum.

Sporum Boncuk2307 Boncuk2307

Bugün 800 kal yedim
Bazal metabolizmam çok düşük 1200 kal filan

Sporla gün içi hareketle 1800 yakmışım

800-1200 =-400
-1800-400=-2.200

matematik hesabına göre

1 kg 7000 kal ise
2200 kal kaç kg 😂 0.300 kg

-0.300 gr vermem lazım yarına 😂

IMG_0124.png

Kırmızı takımın kırmızı gülleri 🌹🌹 yarın tartı günümüz inşallah güzel sonuçlar alırız veee biz birinci oluruz 🤭🤭 menüler çoğunlukla geldi eksikleri olanlari çok takip edemedim kusuruma bakmayın lütfen ama eksiginiz varsa tamamlayın ki takıma girmede sorun olmasın canlarım. Hepinizi seviyorum ..
arke arke
@bnnu
@Jou
@sibel_84
@Ilyusa
@Tutku44 canım sen özellikle hiç bildirim yapmadin iyi misin bir sorun mu var girmiyorsun
Kaptanım sen benim dünkü güzel haberimi görmemiştin galiba dimi :KK49:

Ya sorma canım her halde +3 4 kg var gibi . Çünkü bugün komşuya giderken pantolonum çok dar geldi . Yeniden 90 li seriye geçtim %100. Yapacak birsey yok 🙄. Çabuk gelen çabuk gider diye ümit ediyorum 🤲
Aynen öyle canım, evine ve düzenine döndüğünde hızlıca eksiye geçmeye başlarsın.

İyi geceler kızlar.
Bugün 14:30 dan bu yana korkunç baş ağrısı ile cebelleştim resmen. Hiç gözüm açılmadı. Allah kimsenin başına ağrı vermesin.
Yeni yeni geçti hamdolsun. Duş aldım yatıcam şimdi. Duş almaya bile korktum düşer kalırım diye.
Yarın menümü yazarım.
Yarın da cenazemiz var arkadaşın kardeşi kalp krizi geçirmiş. Ya bu a$ılardan sonra ne kadar çoğaldı böyle gençlerde kalp krizleri. Ben de hamdolsun o badireden geçtim. Göreceğim günler varmış nasip etti Rabbim.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım.
Allah'a emanetsiniz♥️♥️♥️
Geçmiş olsun çok.
Ayy bu hafta inanılmaz yoğun geçti benim için yaa , geceden geceye girebiliyorum sayfaya. Bugün sabahın köründe kombiyi tamire geldi adam. 4 saatlik uykuylayım, gecenin beşinde anca uyudum, inanılmaz yorgun hissediyorum.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalk, peynir
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 çatal spagetti, koca kase ssalata ( canım çekmiş baya yedim)
2 lt su
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58
Çok az oldu bugün adım yoğun bir gündü.
Güzel menü olmuş canım. Yazmamişsin ama çay kahve mi cok iciyorsun acaba uykusuzluktan kurtulursun umarım bir an önce 🙏
Günaydın kızlar
Dün değil önceki gece acildeydim
Öksürükten boğuldum apar topar acile gittik
Antibiyotik verdi toparlamaya çalışıyorum
P Purple58 kaptanım menülerimi yazamadım hemen yazayım

9 ocak perşembe
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
3/4 kase mercimek çorbası
2 yk kadar et haşlama (+pişmiş havuç 2-3 dilim)
1 kase yeşil salata

Ara:
1 tadelle bitter (eyvah regl gelio 5 gün sonra)

Akşam:
4 ızgara köfte
1 kase yoğurt

Su:2.5 lt

8 ocak çarşamba
Sabah :12 civarı
1 avuç içi kadar kaşarlı tost(siyezli ekmekten)
3 yumurtadan omlet
Salatalık -kapya biber

Akşam 19.30 civarı
1 p et döner
Yarım p basmati pilavı
Su:2 lt

Ellssa Ellssa
Geçmiş olsun, antibiyotik kullananlara pre-probiyotik alın diyorlar, hatırlatayım dedim canım.
Dünkü menum
Sabah 11:00

Menemen
Şekersiz çay
2 dılım tb ekmek
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pılavı
Yarım kase yogurt
Su
Yeşil çay
(Kaptanım ben evde iş alıp yapıyorum o yüzden ne zaman vakit bulursam o zaman girip menü yazabılıyorum inan sıcak çay bıle ıcmek nımet bana kusuruma bakma önem vermemek olarak algılanmasın)
Cok az geldi beşiktaşlim yediklerin bana

10 ocak cuma

saat 1de 1 sandviç

2 lt su 8.478 adım

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Herkes benzer şeyleri yazdığı için yorumumu sildim canım, keşke yapmasaydın demiştim ben de.

Son düzenleme:
Teşekkürler arke'daşım 🥰 yazdıklarını okumak iyi geldi bana. Haklısın olabildiğince pozitif kalmak lazım. Hasimato son zamanlarda çok duyduğum bir rahatsızlık, çok geçmiş olsun. Beslenmeyle hafifletilebiliyormuş di mi etkileri? Her şeyin mi ucu beslenmeye çıkıyor ne ☺️

Bu sefer hepimiz umarım hayat felsefesi haline getirebiliriz sağlıklı yaşamı 🙏 bunu çok gönülden diliyorum.
Moralimizi her zaman yüksek tutuyoruz Filizim, ayrıca yüksek motivasyonla içimizde yeni umutlar filizlendiriyoruz :KK200:

Haşimatoda beslenme önemli canım, guatrojenik denilen besinler var, onları mümkün olduğunca tüketmemek lazım ama o kadar çoklar ki ve diyet için gerekli besinler ki insanı cidden zorluyor.

Ömür boyu diyet yapmamak için ideal kilolara gelince dengeleme işini başarmamız lazım canım.

Back