- 7 Ağustos 2016
- 4.603
- 17.343
- 208
Tek öğünle günü kapatmışsın yarına hafiflersin10.01.2025 Cuma
16.30
4 adet kaşarlı köfte
2 yk bulgur pilavı
1 kase yeşil salata
1 ayran
Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk yoga ve 7.575 adım
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3534979
Hangi haberiiii eksi ciktigin mi kuzuuKaptanım sen benim dünkü güzel haberimi görmemiştin galiba dimi
Ayy enerjin varmi cidden bu saatte spor yapmayaBu saatte spor yapsam yarına artı çıkarmıyım ki yaa
Güzel düşünelim güzel olsun ve sağlıklı beslenme sürecinde hepimize kolay gelsin o zmnMoralimizi her zaman yüksek tutuyoruz Filizim, ayrıca yüksek motivasyonla içimizde yeni umutlar filizlendiriyoruz
Haşimatoda beslenme önemli canım, guatrojenik denilen besinler var, onları mümkün olduğunca tüketmemek lazım ama o kadar çoklar ki ve diyet için gerekli besinler ki insanı cidden zorluyor.
Ömür boyu diyet yapmamak için ideal kilolara gelince dengeleme işini başarmamız lazım canım.
Evet kuşum onu, sanki cevap yazmadın gibi geldi ya da ben mi kaçırdım acaba.Hangi haberiiii eksi ciktigin mi kuzuu
Hem de nasıl var ve yapmayınca vicdan azabı çekiyorum. Normalde kardiyo vardı ama kaslar şişer diye onu yapmadım, galiba site içinde yürüyüşe çıkacağım. Ahh canım kaptanım, imam böyle yaparsa cemaat napar biliyosunAyy enerjin varmi cidden bu saatte spor yapmayayapma bosver ahaha yoldan çıkaran kaptan
Moralimizi her zaman yüksek tutuyoruz Filizim, ayrıca yüksek motivasyonla içimizde yeni umutlar filizlendiriyoruz
Haşimatoda beslenme önemli canım, guatrojenik denilen besinler var, onları mümkün olduğunca tüketmemek lazım ama o kadar çoklar ki ve diyet için gerekli besinler ki insanı cidden zorluyor.
Ömür boyu diyet yapmamak için ideal kilolara gelince dengeleme işini başarmamız lazım canım.
Hangi şehirdeydin canım neden bu kadar sorunlu randevu işi.
Geçmiş olsun canım yatıp güzelce dınlen, belki iyi gelir.Kızlar sabah tartildim bugün regli olduğum için artı çıktım aşırı sisim b
ve kaç gündür kabızlıkla uğraşıyorum nasıl olsa artık geliyor diye yiyeyim dedim.ama yiyemedim çünkü boyun fıtığı ağrım feci şekilde arttı mide bulantısı ve baş boyun ağrısı ile günü kapatıyorum. sadece 1 çatal pastadan alabildim. Eğer bu durum olmadaydi ne yalan söyleyeyim yiyecektim çünkü tatlı krizine girmistimneyse ins bu yememem yarina eksi olarak yansır diyorumm:) Ellssa bluegreeneyes arke
Yeşil yapraklılar, lahanagiller, turpgiller maalesef yasak, süt ürünleri de kısıtlı. Ben bir ara bayağı dikkat edip bunları yemedim ama şimdi dikkat etmiyorum açıkçası. Çünkü insan yiyecek bir şey bulamıyor bu durumda. Selenyum için ne alacaksın canim.bugün diyetisyenim ıspanak, kara lahana, Brüksel lahanası, ıspanak, brokoli ve karnabari tuketmememi istedi onlarda arttiriyormus. Birde selenyum desteği bizim için iyiymis bende alacağım bu hafta bilgi olsun canım
Evet canım ilk sevk sıkıntılı ama sonrasında takipli hasta olacağın için bu kadar zorluk yaşamazsın. İnşallah bir an önce çözebilirsin bu işi.Canim direkt randevu alamıyorum. Uzmanlık isteyen vs oyüzden alt dallardan randevu al uyarısı veriyor. Ortopedi ye deniyorum hep dolu . Bulunduğum yerdeki hastaneye 17 sine ortopedi randevu buldum. Belki diğer hastaneye sevk vs yapabilir diye.
Geçmiş olsun canım yatıp güzelce dınlen, belki iyi gelir.
Yeşil yapraklılar, lahanagiller, turpgiller maalesef yasak, süt ürünleri de kısıtlı. Ben bir ara bayağı dikkat edip bunları yemedim ama şimdi dikkat etmiyorum açıkçası. Çünkü insan yiyecek bir şey bulamıyor bu durumda. Selenyum için ne alacaksın canim.
Ben çay kahve tüketmiyorum ablam sevmediğim için. Karahindibalı kahve içiyorum bazen ama onda da kafein yok. Bende anksiyete ve huzursuz bacak sendromu var uyutmuyor.Geçmiş olsun çok.
Güzel menü olmuş canım. Yazmamişsin ama çay kahve mi cok iciyorsun acaba uykusuzluktan kurtulursun umarım bir an önce
Geçmiş olsun, antibiyotik kullananlara pre-probiyotik alın diyorlar, hatırlatayım dedim canım.
Cok az geldi beşiktaşlim yediklerin bana
kaptanım ben malesef yogun gunker yasiyorum bu ara giremiyorum gruplardan çiksam daha iyi olacak sanki çok üzüluyorum ve utanıyorum sadece kilo bildirimine gelinceKırmızı takımın kırmızı gülleriyarın tartı günümüz inşallah güzel sonuçlar alırız veee biz birinci oluruz menüler çoğunlukla geldi eksikleri olanlari çok takip edemedim kusuruma bakmayın lütfen ama eksiginiz varsa tamamlayın ki takıma girmede sorun olmasın canlarım. Hepinizi seviyorum ..
arke
@bnnu
@Jou
@sibel_84
I Ilyusa
Tutku44 canım sen özellikle hiç bildirim yapmadin iyi misin bir sorun mu var girmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?