Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü yazayım bari, sporu sonra eklerim. Bir de menüdeki miktarlar için açıklama yapmam lazım. İki ana, bir ara öğün yapmam lazım listeme göre fakat ben bugün tek öğün yapabildim, o yüzden diyetisyenin önerisiyle tüm öğünlerdeki almam gerekeni bu tek öğüne topladık.

10 Ocak Cuma menüsü
10.30 şekersiz sütsüz granül kahve

16.00 tek öğün
Yemek öncesi zerdaçallı, karabiberli limonlu ılık su.
3 dilim çok tahıllı ekmek, 2 kaşık lor 2 yumurta ve maydanoz ile omlet, 5 zeytin, 2 dilim peynir, domates biber, şekersiz çay. 30 adet yer fıstığı (tüm kuruyemiş hakkımı bu şekilde toparladık), 3 yer kirazı kurusu.

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Güzel düşünelim güzel olsun ve sağlıklı beslenme sürecinde hepimize kolay gelsin o zmn

Hangi haberiiii eksi ciktigin mi kuzuu
Evet kuşum onu, sanki cevap yazmadın gibi geldi ya da ben mi kaçırdım acaba.
Ayy enerjin varmi cidden bu saatte spor yapmaya yapma bosver ahaha yoldan çıkaran kaptan
Hem de nasıl var ve yapmayınca vicdan azabı çekiyorum. Normalde kardiyo vardı ama kaslar şişer diye onu yapmadım, galiba site içinde yürüyüşe çıkacağım. Ahh canım kaptanım, imam böyle yaparsa cemaat napar biliyosun

Kızlar sabah tartildim bugün regli olduğum için artı çıktım aşırı sisim b
ve kaç gündür kabızlıkla uğraşıyorum nasıl olsa artık geliyor diye yiyeyim dedim.ama yiyemedim çünkü boyun fıtığı ağrım feci şekilde arttı mide bulantısı ve baş boyun ağrısı ile günü kapatıyorum. sadece 1 çatal pastadan alabildim. Eğer bu durum olmadaydi ne yalan söyleyeyim yiyecektim çünkü tatlı krizine girmistim neyse ins bu yememem yarina eksi olarak yansır diyorumm:) Ellssa bluegreeneyes arke

bugün diyetisyenim ıspanak, kara lahana, Brüksel lahanası, ıspanak, brokoli ve karnabari tuketmememi istedi onlarda arttiriyormus. Birde selenyum desteği bizim için iyiymis bende alacağım bu hafta bilgi olsun canım

Hangi şehirdeydin canım neden bu kadar sorunlu randevu işi.

Canim direkt randevu alamıyorum. Uzmanlık isteyen vs oyüzden alt dallardan randevu al uyarısı veriyor. Ortopedi ye deniyorum hep dolu . Bulunduğum yerdeki hastaneye 17 sine ortopedi randevu buldum. Belki diğer hastaneye sevk vs yapabilir diye.

Geçmiş olsun canım yatıp güzelce dınlen, belki iyi gelir.
bugün diyetisyenim ıspanak, kara lahana, Brüksel lahanası, ıspanak, brokoli ve karnabari tuketmememi istedi onlarda arttiriyormus. Birde selenyum desteği bizim için iyiymis bende alacağım bu hafta bilgi olsun canım
Yeşil yapraklılar, lahanagiller, turpgiller maalesef yasak, süt ürünleri de kısıtlı. Ben bir ara bayağı dikkat edip bunları yemedim ama şimdi dikkat etmiyorum açıkçası. Çünkü insan yiyecek bir şey bulamıyor bu durumda. Selenyum için ne alacaksın canim.

Evet canım ilk sevk sıkıntılı ama sonrasında takipli hasta olacağın için bu kadar zorluk yaşamazsın. İnşallah bir an önce çözebilirsin bu işi.

Selam kızlar akşam geldim işten yemek yedim uyumusm direk nerdeyse 1 saat önce uyandım, o kadar uykum var ki anlatamam buraya da ugrayamadim gündüz, işte gözümü açamıyorum boş kalan zamanlarim uyuklayarak geçiyor

10.01.25
08.30
1 parça peynir, 1 muz , az leblebi

12.30
Yarım avokado ve maydanoz ile salata, 7 mercimekli sarma, domates,zeytin, 1 dilim ekmek

16.00 1 mandalina az leblebi
18.30
Fırında 3 köfte ve patates biber, 1 dilim ekmek, domates ,soğan (aslında canım hamburger istedi ama iş çıkışı kafeye geçsem yağlı falan yedikten sonra pişman olacaktım fırına attım çok güzel oldu, kızım da bayıldı )
1 Barak karadut özü şekersiz sulandirdim

Uyanınca yarım elma yedim
Şu:2 lt olmuştur. Ellssa Boncuk2307

Iyi geceler kizlar
2 gundur cok yogundum
Manti yaptik
Ve sarma sardik baya bi buzluk icin
Dunun menusunu yazmayi unutmusum
Hemen yaziyorum

peki o dönem nasıldı değerler gerçekten bir faydası oldu mu? Solgarin selenyumunu alırım diye düşünüyorum.

Ben çay kahve tüketmiyorum ablam sevmediğim için. Karahindibalı kahve içiyorum bazen ama onda da kafein yok. Bende anksiyete ve huzursuz bacak sendromu var uyutmuyor.

kaptanım ben malesef yogun gunker yasiyorum bu ara giremiyorum gruplardan çiksam daha iyi olacak sanki çok üzüluyorum ve utanıyorum sadece kilo bildirimine gelince

10.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim karabuğday ekmeği, salatalık, peynir,
Ara Öğün 16.00
1 muz
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 2 çatall makarna, sebzeli mantar sote,az pırasa yemeği kalmıştı 1-2 çatal ondan aldım.
2 lt su - 3393 adım
Ellssa bluegreeneyes P Purple58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…