Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı arke bnnu @sibel_84 Ellssa @Jou @rockandroll @Tutku44 MAVİ TAKIM bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı I Ilyusa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Jasminium84 Lavinia_98 Tesnim1903 HAZIRLIK @Mthn83 @Lotus1234 @malahit -Murphy- @Goklerce @Pembepilates @Deltavealfa
Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi önce mavi takıma katılsın. 1 kişi eksik zaten.
Geçmiş olsunTeşekkür ederim canim . Evet daha önce insilün direncjm 8.5 falandı aralıklı oruç yaptım17 saat açlık ile 2 öğün yedim 11 e çıkmış . Internette araştırdım 2.5 saatte bir ara öğün yap yaziyor . Şuan zaten insilün direnci icin verdiği ilaç korkunç ishal yaptı sürekli wc deyim o yüzden mecbur sürekli ara öğün yapıyorum yoksa şekerim düşüyor
Teşekkürler günlük paylaşım yapmak benim için de iyi olur. Yakında diyet var diye bu sıra iyice abarttım maleseefHoşgeldin
günlük paylaşımını yap alırız tabiki
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Harikasın
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanım
İnsülin direnci varsa karbonhidrattan ve bol aradan uzak dur bence.
En iyi D vitamini Nutraxın ve Solgar diyebilirim
Bazı şehirlerde hastane işleri daha da zor maalesef. Direkt hastaneye sabah erkenden giderek randevu alamıyor musunuz canım.
Teşekkür ederim canm
Bu hafta menü ve spora dikkat edersek toparlarız canm
Afiyet olsun kaptanımben de kitabı yazmayı unuttum bu hafta çok fazla okuyamadım
Teşekkür ederim canm
Kaptanım bu hafta daha dikkatli olmalıyız
Canm genel olarak vardı bi motivasyon eksikliği ama toparlanma zamanı bundan sonra dikkat etmeliyiz
Canm menü paylaşabilirsen ayrılma yoksa artı daha da yukarıya çikiyor maalesef
Teşekkür ederim canm
Haftaya ekşi gelenler listesinde seni de görmek isterim
Canm direnç kilo olabilir sen sakın bozma
Artık daha düzenli ilerleme zamanı canm artı üstüne eklemeyelim daha fazla
Canm sen hamurişi yapmayı biraz azaltsan çok iyi olacak yoksa ibre yukarı çikiyor maalesef
Kaptanım haftaya orda eksili haneler isteriz
Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canm
Tebrikler canm
Destek gerçekten çok iyi oluyor sen değerlerine göre bak diyetisyen tavsiyesi istersen yazabilirim,
Ellerine sağlık canm
P Purple58 seni de ayrıca tebrik ederim canm
Çok fazla sayılmaz canm haftaya eksi gelir
Grupça toparlama zamanı ilan ediyorumbu hafta böyle geçmesin artıları gördükçe üzülüyorum
Beklediğin sonuçsa nasıl eksiye döneceğini de biliyorsun canmdaha dikkatli oluruz bu hafta
Tebrik ederim canm
Bozdum kaptanım morelim al üst oldu
Teşekkür ederim canm
Bu hafta menü ve spora dikkat edersek toparlarız canm
Afiyet olsun kaptanımben de kitabı yazmayı unuttum bu hafta çok fazla okuyamadım
Teşekkür ederim canm
Kaptanım bu hafta daha dikkatli olmalıyız
Canm genel olarak vardı bi motivasyon eksikliği ama toparlanma zamanı bundan sonra dikkat etmeliyiz
Canm menü paylaşabilirsen ayrılma yoksa artı daha da yukarıya çikiyor maalesef
Teşekkür ederim canm
Haftaya ekşi gelenler listesinde seni de görmek isterim
Canm direnç kilo olabilir sen sakın bozma
Artık daha düzenli ilerleme zamanı canm artı üstüne eklemeyelim daha fazla
Canm sen hamurişi yapmayı biraz azaltsan çok iyi olacak yoksa ibre yukarı çikiyor maalesef
Kaptanım haftaya orda eksili haneler isteriz
Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canm
Tebrikler canm
Destek gerçekten çok iyi oluyor sen değerlerine göre bak diyetisyen tavsiyesi istersen yazabilirim,
Ellerine sağlık canm
P Purple58 seni de ayrıca tebrik ederim canm
Çok fazla sayılmaz canm haftaya eksi gelir
Grupça toparlama zamanı ilan ediyorumbu hafta böyle geçmesin artıları gördükçe üzülüyorum
Beklediğin sonuçsa nasıl eksiye döneceğini de biliyorsun canmdaha dikkatli oluruz bu hafta
Tebrik ederim canm
Sağol canım çok doğru söylüyor sun benimki aslında diyetten ziyade koruma gibi bişey oluyor duruyor belli vir süre sonraMenun güzelse uzulme bazen direnc bile olmasa odem , uykusuzluk, bagirsaklar gibi sebeplerle kilo az gidiyor sonra cok gidiyor. Ne güzel 9 ay onceki kilona gelmişsin
Takımlar nasıl oluşuyor peki? Herkes bu grupta ama kendi aranızda ikiye bölünüyor gibi mi?Sevgili Masterfit ailesi
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak.
Öpüyorum sizii
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM 28.12.2024 04.01.2025 FARK arke Kırmızı Takım Kaptanı 83.90 Boncuk2307 62.90 bnnu 65.10 -Murphy- 76.60 @Jou 68.30 @Pembepilates - @Goklerce 70.80 @Tutku44 (transfer) 84.30 MAVİ TAKIM bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı 67.40 Cicekbocekkaktus 76.00 Jasminium84 63.30 Ellssa 70.90 @rockandroll 67.80 P Purple58 (transfer) 106.50 HAZIRLIK @Arc-en-ciel 78.15 @Octodayy - @malahit 50.10 Lavinia_98 64.90 @Lotus1234 - Tesnim1903 - @Deltavealfa 68.50
Korumak çok daha zor bence. Bilinçli olmak lazım. Daha önce kilo verdiğim dönemler oldu ama koruyamadim.Sağol canım çok doğru söylüyor sun benimki aslında diyetten ziyade koruma gibi bişey oluyor duruyor belli vir süre sonra
Vaaay neler varmis , firca cok minikmis ama bulup degistirdim teşekkürlerTema renkleri sayfanın een altından degisebiliyor fırça gibi olan yerde. Ben yine mavi yaptım. İştah kapatan renk
Eskiden sarı da vardı onu kaldırmışlar artik
Ay ismin yanında yazan açıklama bölümümüzü cok begendim. Resmen süreç gibi tebrik ederim epey kilo vermişsinizVaaay neler varmis , firca cok minikmis ama bulup degistirdim teşekkürler
Bitti canım@Tutku44 sanırım bitti demi ksptanim
MenümVe eveettt kırmızı takımın kırmızı gülleribu güller size . Güzel bir hafta olacağını umuyorum lütfen hafta içinde menülerinizi eksiksiz yazmaya özen gösterelim. Bir de su lariniza özellikle bakacağım güzel güzel 2.5 lt sularimizi icelimmm su gibi güzel olalimmmm
arke
Ellssa
@Jou
@rockandroll
bnnu
@sibel_84
@Tutku44
Öylesiniz tabi, sizi geçmek ne mümkün. Kendimi dağa bayıra vurmam lazım
KesinlikleeeeeAaa vallahi hiç o yönden düşünmemiştim mükemmel olacak
Haftayı da birlikte cok güzel bitiririz inşallah kaptanım
geçmiş olsun canım Allah şifa versin04.01.2025
Kahvaltı 13.30
1 Buçuk dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı çikolata, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
Tuzlu kurabiye (2 adet), karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası, booolca marul salatası, 3-4 yk mantı yoğurtlu
2 lt su
Spor şimdilik yok dün geceden beri gribim, oğlum eşim hepimiz hasta olduk.
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?