Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

mavi takımdan eksik varsa katılabilirim eksik olacağını düşünmemistim

4 ocak cumartesi

saat 12.00da yarım Karadeniz pidesi, çay. yalnız pidesi baya inceydi

aksam 17.00da balık, roka ve soğan salatası bir dilim ekmek

ara öğün turk kahvesi , soda

6253 adım atıldı 2 lt su içildi

Boncuk2307 . Ellssa

Eklentiler

• 1000048054.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 7
Geçmiş olsun

Teşekkürler günlük paylaşım yapmak benim için de iyi olur. Yakında diyet var diye bu sıra iyice abarttım maleseef

Bazı şehirlerde hastane işleri daha da zor maalesef. Direkt hastaneye sabah erkenden giderek randevu alamıyor musunuz canım.

Yok canim artık olmuyormuş farklı şehir olduğu için gitmeli riske girmek istemiyorum çocuklarla. o yüzden burada başka bir ortopedi doktora gidip sevk verebilirmi diye sorucam çok zor gerçekten.

Bozdum kaptanım morelim al üst oldu

Menun güzelse uzulme bazen direnc bile olmasa odem , uykusuzluk, bagirsaklar gibi sebeplerle kilo az gidiyor sonra cok gidiyor. Ne güzel 9 ay onceki kilona gelmişsin
Sağol canım çok doğru söylüyor sun benimki aslında diyetten ziyade koruma gibi bişey oluyor duruyor belli vir süre sonra

Takımlar nasıl oluşuyor peki? Herkes bu grupta ama kendi aranızda ikiye bölünüyor gibi mi?

Tema renkleri sayfanın een altından degisebiliyor fırça gibi olan yerde. Ben yine mavi yaptım. İştah kapatan renk
Eskiden sarı da vardı onu kaldırmışlar artik
Vaaay neler varmis , firca cok minikmis ama bulup degistirdim teşekkürler

Menüm

Saat 12:00
Klasik kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
Tahin pekmez
4 dilim ekmek

17:30
1 kase ıspanak çorbası
2 pişi
Az peynir

Sporumu eve geçince atıcam boncukum

P Purple58 Boncuk2307

04.01.2025
Kahvaltı 13.30
1 Buçuk dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı çikolata, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
Tuzlu kurabiye (2 adet), karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası, booolca marul salatası, 3-4 yk mantı yoğurtlu
2 lt su
Spor şimdilik yok dün geceden beri gribim, oğlum eşim hepimiz hasta olduk.
Ellssa bluegreeneyes P Purple58

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…