• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Masterfit 145.Etap

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi önce mavi takıma katılsın. 1 kişi eksik zaten. :KK36:

mavi takımdan eksik varsa katılabilirim eksik olacağını düşünmemistim

4 ocak cumartesi

saat 12.00da yarım Karadeniz pidesi, çay. yalnız pidesi baya inceydi

aksam 17.00da balık, roka ve soğan salatası bir dilim ekmek

ara öğün turk kahvesi , soda

6253 adım atıldı 2 lt su içildi

Boncuk2307 Boncuk2307 . Ellssa Ellssa

Eklentiler

• 1000048054.jpg
    1000048054.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 6
Teşekkür ederim canim . Evet daha önce insilün direncjm 8.5 falandı aralıklı oruç yaptım17 saat açlık ile 2 öğün yedim 11 e çıkmış . Internette araştırdım 2.5 saatte bir ara öğün yap yaziyor . Şuan zaten insilün direnci icin verdiği ilaç korkunç ishal yaptı sürekli wc deyim o yüzden mecbur sürekli ara öğün yapıyorum yoksa şekerim düşüyor 🤲🌺
Geçmiş olsun 🙏

Hoşgeldin :KK200: :KK200:

günlük paylaşımını yap alırız tabiki

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Harikasın

Afiyet olsun

Afiyet olsun kaptanım

İnsülin direnci varsa karbonhidrattan ve bol aradan uzak dur bence.
En iyi D vitamini Nutraxın ve Solgar diyebilirim
Teşekkürler günlük paylaşım yapmak benim için de iyi olur. Yakında diyet var diye bu sıra iyice abarttım maleseef 🙄🙄🙄

Bazı şehirlerde hastane işleri daha da zor maalesef. Direkt hastaneye sabah erkenden giderek randevu alamıyor musunuz canım.

Yok canim artık olmuyormuş farklı şehir olduğu için gitmeli riske girmek istemiyorum çocuklarla. o yüzden burada başka bir ortopedi doktora gidip sevk verebilirmi diye sorucam çok zor gerçekten.

💙💙😘

Teşekkür ederim canm 😘

Bu hafta menü ve spora dikkat edersek toparlarız canm😘

Afiyet olsun kaptanım😘🥰 ben de kitabı yazmayı unuttum bu hafta çok fazla okuyamadım ☹️

Teşekkür ederim canm 😘

Kaptanım bu hafta daha dikkatli olmalıyız 🥰

Canm genel olarak vardı bi motivasyon eksikliği ama toparlanma zamanı bundan sonra dikkat etmeliyiz 😘

Canm menü paylaşabilirsen ayrılma yoksa artı daha da yukarıya çikiyor maalesef 🥰

Teşekkür ederim canm😘

Haftaya ekşi gelenler listesinde seni de görmek isterim 😘

Canm direnç kilo olabilir sen sakın bozma 🥰😘

Artık daha düzenli ilerleme zamanı canm artı üstüne eklemeyelim daha fazla 😘

Canm sen hamurişi yapmayı biraz azaltsan çok iyi olacak yoksa ibre yukarı çikiyor maalesef 😘

Kaptanım haftaya orda eksili haneler isteriz 😘

Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canm 😘

Tebrikler canm 😘

Destek gerçekten çok iyi oluyor sen değerlerine göre bak diyetisyen tavsiyesi istersen yazabilirim, 😘

Ellerine sağlık canm 😘🥰🥰
P Purple58 seni de ayrıca tebrik ederim canm😘

Çok fazla sayılmaz canm haftaya eksi gelir 😘

Grupça toparlama zamanı ilan ediyorum 😘bu hafta böyle geçmesin artıları gördükçe üzülüyorum 🌼☹️

Beklediğin sonuçsa nasıl eksiye döneceğini de biliyorsun canm 😘 daha dikkatli oluruz bu hafta

Tebrik ederim canm😘😘

💙💙😘

Teşekkür ederim canm 😘

Bu hafta menü ve spora dikkat edersek toparlarız canm😘

Afiyet olsun kaptanım😘🥰 ben de kitabı yazmayı unuttum bu hafta çok fazla okuyamadım ☹️

Teşekkür ederim canm 😘

Kaptanım bu hafta daha dikkatli olmalıyız 🥰

Canm genel olarak vardı bi motivasyon eksikliği ama toparlanma zamanı bundan sonra dikkat etmeliyiz 😘

Canm menü paylaşabilirsen ayrılma yoksa artı daha da yukarıya çikiyor maalesef 🥰

Teşekkür ederim canm😘

Haftaya ekşi gelenler listesinde seni de görmek isterim 😘

Canm direnç kilo olabilir sen sakın bozma 🥰😘

Artık daha düzenli ilerleme zamanı canm artı üstüne eklemeyelim daha fazla 😘

Canm sen hamurişi yapmayı biraz azaltsan çok iyi olacak yoksa ibre yukarı çikiyor maalesef 😘

Kaptanım haftaya orda eksili haneler isteriz 😘

Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canm 😘

Tebrikler canm 😘

Destek gerçekten çok iyi oluyor sen değerlerine göre bak diyetisyen tavsiyesi istersen yazabilirim, 😘

Ellerine sağlık canm 😘🥰🥰
P Purple58 seni de ayrıca tebrik ederim canm😘

Çok fazla sayılmaz canm haftaya eksi gelir 😘

Grupça toparlama zamanı ilan ediyorum 😘bu hafta böyle geçmesin artıları gördükçe üzülüyorum 🌼☹️

Beklediğin sonuçsa nasıl eksiye döneceğini de biliyorsun canm 😘 daha dikkatli oluruz bu hafta

Tebrik ederim canm😘😘
Bozdum kaptanım morelim al üst oldu 😣

Menun güzelse uzulme bazen direnc bile olmasa odem , uykusuzluk, bagirsaklar gibi sebeplerle kilo az gidiyor sonra cok gidiyor. Ne güzel 9 ay onceki kilona gelmişsin💕
Sağol canım çok doğru söylüyor sun benimki aslında diyetten ziyade koruma gibi bişey oluyor duruyor belli vir süre sonra

Sevgili Masterfit ailesi :KK68:

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307 Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kazanacak. :KK37: :KK37:

Öpüyorum sizii :KK68::KK60:

Masterfit 145.Etap

KIRMIZI TAKIM28.12.202404.01.2025FARK
arke arke Kırmızı Takım Kaptanı83.90
Boncuk2307 Boncuk2307 62.90
bnnu bnnu 65.10
-Murphy- -Murphy- 76.60
@Jou68.30
@Pembepilates-
@Goklerce70.80
@Tutku44 (transfer)84.30
MAVİ TAKIM
bluegreeneyes bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı67.40
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 76.00
Jasminium84 Jasminium84 63.30
Ellssa Ellssa 70.90
@rockandroll67.80
P Purple58 (transfer)106.50
HAZIRLIK
@Arc-en-ciel78.15
@Octodayy-
@malahit50.10
Lavinia_98 Lavinia_98 64.90
@Lotus1234-
Tesnim1903 Tesnim1903 -
@Deltavealfa68.50
Takımlar nasıl oluşuyor peki? Herkes bu grupta ama kendi aranızda ikiye bölünüyor gibi mi?

Tema renkleri sayfanın een altından degisebiliyor fırça gibi olan yerde. Ben yine mavi yaptım. İştah kapatan renk 😂
Eskiden sarı da vardı onu kaldırmışlar artik
Vaaay neler varmis , firca cok minikmis ama bulup degistirdim teşekkürler 😁

Ve eveettt kırmızı takımın kırmızı gülleri 🌹🌹🌹 bu güller size . Güzel bir hafta olacağını umuyorum lütfen hafta içinde menülerinizi eksiksiz yazmaya özen gösterelim. Bir de su lariniza özellikle bakacağım güzel güzel 2.5 lt sularimizi icelimmm su gibi güzel olalimmmm
arke arke
Ellssa Ellssa
@Jou
@rockandroll
bnnu bnnu
@sibel_84
@Tutku44
Menüm

Saat 12:00
Klasik kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
Tahin pekmez
4 dilim ekmek

17:30
1 kase ıspanak çorbası
2 pişi
Az peynir

Sporumu eve geçince atıcam boncukum

P Purple58 Boncuk2307 Boncuk2307

04.01.2025
Kahvaltı 13.30
1 Buçuk dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı çikolata, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
Tuzlu kurabiye (2 adet), karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası, booolca marul salatası, 3-4 yk mantı yoğurtlu
2 lt su
Spor şimdilik yok dün geceden beri gribim, oğlum eşim hepimiz hasta olduk. :110:
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58

04.01.2025
Kahvaltı 13.30
1 Buçuk dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı çikolata, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
Tuzlu kurabiye (2 adet), karahindibalı kahve, 3 hurma
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası, booolca marul salatası, 3-4 yk mantı yoğurtlu
2 lt su
Spor şimdilik yok dün geceden beri gribim, oğlum eşim hepimiz hasta olduk. :110:
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58
geçmiş olsun canım Allah şifa versin :KK200:

Back