- 23 Haziran 2015
- 1.617
- 6.725
- 158
Kızlar ben bu haftada hazırlıkta kalsam olur mu? Öyle bi uyumuşum ki yeni uyandım. Boncuk2307 kaptanım geç olmadıysa alsan olur mu? Geç kaldıysan yarışayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam sen hazırlığa devam mı takımlara girecek misin
Hazırlığa geçmek mi istiyorsun
Haklısın canım ilk sefer için sevk gerekiyor. Kendin online alamıyorsun. İlk muayeneden sonra artık online randevu alabiliyorsun, takipli hasta olarak görünüyorsun.
Üzülme seninle alakası yok, dün arkadaşlar da dedi ihtimali, evet insan ister istemez korkuyor ama bakalım artık çok uzulmeyecegim eşim de üzüldü benim yüzümden...artık daha güzel şeylere odaklanacagim...evet yemek konusunda da dikkatli gideyim en iyisiAllah kalbine ferahlik versin . Endiselenme yaw. Sonra üzüldüm yazdığıma. Ben tam hatırlamıyorum 90-100.000 lerde miydi acaba oluyor mu oyle deger onu da bilmiyorum
Bilinmeyenden korkman endisrlenmen cok normal. Karamsar dusunceleri kovala gebeliginin ve sagliginin keyfini cikar. Paketli gida ve hamur isinden uzak dur; sebze ,et baklagil kuruyemiş sut urunleri tuket. Meyve ve tahıllari ölçülü tüket yürüyüslerine abartmadan devam et...yeter
Amin canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Allah sağlımla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkürler kaptanımm
Teşekkürler kaptanım
Tebrikler kaptanımm
Tebrikler canımm çok iyi
Teşekkürler kaptanımm
Oh çok şükür sevindimGüncelleme süresi bitmemiş Allahtan güncelledim şimdi.
Yok daha seçme yapmadık güncel listeyi paylaşıp öyle seçeriz. Geç kalmadın yaniKızlar ben bu haftada hazırlıkta kalsam olur mu? Öyle bi uyumuşum ki yeni uyandım. Boncuk2307 kaptanım geç olmadıysa alsan olur mu? Geç kaldıysan yarışayım
Aslında evet hazırlıkta bir şey yok hazırlıktakiler de menü spor tartı paylaşıyor sadecee kendine yarışıyor takım etkilenmiyor. Amaaan neyse üç aylara girdik uzatmayalımVallahii oanki manyaklığıma geldii halbuki hazırlıkta birsey yok
Tamamdır güncel listede hazırlığa eklerim.evet bu hafta hazırlıkta olmak istiyorum
Estağfurullah canım, siz daha çok yoruluyorsunuz. Her zaman elimden geleni yaparım, hangi takımda olduğuma bir bakayım şimdiHarikasın valla hızır gibi yetiştin arke ablayı çok yorduk kaç haftadır zaten sn de yüksek orana sahipsin, hakkındır kaptanlık. Ben seçerim senin yerine
Akşamı kılıp geliyorum hemenAslında evet hazırlıkta bir şey yok hazırlıktakiler de menü spor tartı paylaşıyor sadecee kendine yarışıyor takım etkilenmiyor. Amaaan neyse üç aylara girdik uzatmayalım
Tamamdır güncel listede hazırlığa eklerim.
Bahaneler tükenmez diyorsun5Gün kaynanamda 3 gün evimde ama iş vardı camaşır vardı csrt curk vardı
Hoşbulduk canım. Bismillah dedik yeniden başladıkOlleeeyyyy hoşgeldin canımm
Sağlık olsun dediğin gibi kuzum, yeni bir hafta yeni bir başlangıç bizi bekliyor, no panic
GeldiM kaptanim
Olur kaptanim şimdi onun yerine sec bi tane de sonra ben devam edim
Bazı şehirlerde hastane işleri daha da zor maalesef. Direkt hastaneye sabah erkenden giderek randevu alamıyor musunuz canım.Evet canim bende o yüzden o hastanenin içhastaliklari veya ortopedi bölümüne randevu almaya çalışıyorum, sonrasında ramoyolojite sevk etsin diye ama imkansız randevu almak sürekli dolu.