• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hahahahah ay çatlayacağım gülmekten bakalım ses seda çıkmazsa senden rica ederiz:KK36:
Tamam kuzum yazarsınız bana. Ben şimdi çıkıyorum eşim çağırıyor biraz işimiz var. Eğer bana kalacak olursa siz seçimi yapın ben takımı gelince devralirim. Nasilsa herkes artı geldi, demek ki herkes kilo verecek 🤣🤣

Hahahahah ay çatlayacağım gülmekten bakalım ses seda çıkmazsa senden rica ederiz:KK36:
Kimse olmazsa ben de olabilirim canm arke arke kaptanım da bu hafta dinlenmiş olur ona üst üste çok yüklendik 🌼 ama benim yerime seçimleri biri yaparsa memnun olurum misafir gelecekmiş hazırlığa giriştim

Kimse olmazsa ben de olabilirim canm arke arke kaptanım da bu hafta dinlenmiş olur ona üst üste çok yüklendik 🌼 ama benim yerime seçimleri biri yaparsa memnun olurum misafir gelecekmiş hazırlığa giriştim
Harikasın valla hızır gibi yetiştin arke ablayı çok yorduk kaç haftadır zaten sn de yüksek orana sahipsin, hakkındır kaptanlık. Ben seçerim senin yerine :KK200: :KK36:

Ay heyecanlandım şimdi kuzum seçmeye baslayacaz fakat biz kayinvalidem deyiz birazdan kalkıyoruz eve geçince yapsak olur mu şimdi yazamıyorum cok
Tamam bekleriiz , hem belki bluegreeneyes kaptanım da o zamana bir müsaitlik bulur, bulamazsa ben ya da ellssa kaptanım seçeriz önemli değil.

İşte bu yaa 👏

Evet canım yaşayınca her şeyin ustası oluyorsun.

Sen bal mısın 🍯

Nerdeydin sen kaç gündür önce onu açıkla 🤣🤣

Hadi öpüşüp sarılın 🥰 yaa ikinizi de çok seviyorum💕 bana dert oldu valla.

P Purple58 ve bluegreeneyes bluegreeneyes varken mi 🤣🤣 onları geçmek pek mümkün görünmüyor boncuğum 😍

Herkesin sıkıntılı bir anına denk geldi canım bence. Gel ben de öpeyim seni 😘

Bu iş yine bana kalmaz dimi boncuğum 🤣🤣
5Gün kaynanamda 3 gün evimde ama iş vardı camaşır vardı csrt curk vardı🤣🤣🤣🤣🤣

Harikasın bu hafta spor birinciliği gelir mi :KK19:

O an modum zaten düşüktü iyice bozuldu. Ben de kimse hakkında kötü düşünmedim düşünmem de sadece kırıldım işte söylenen şeylerden dolayı :21:
Vallahii oanki manyaklığıma geldii halbuki hazırlıkta birsey yok🤣🤣🤣

Back