Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi akşamlar kızlar çok kötü hissediyorum ne enerjim var ne yaşama hevesim o kadar kötüyüm ki canı çekilmiş gibi hissediyorum . Bebeğin biri hasta idi cok ağlıyor ya uyuyacak ya ağlayacak bu defa diğerini uyandırıyor uyanınca da huysuzlaniyor ister istemez ne gecem kaldı ne gündüzüm. Resmen bir haftadır dışarı çıkmıyorum çıkmak da istemiyorum en son ne zaman duş aldığımı unutuyorum mesela ne yapacam böyle hiç bilmiyorum hayırlısı diyorum geçecek. Neyse biraz ic döktüm kusuruma bakmayın

Menü yazayım

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Peynir
Yeşillik
Valla regl olduğum için bal ve kaymak da yedim biraz çokça malesef canım çok istedi

Akşam
Yesil fasulye ve salata

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Eklentiler

• 20241227_161521.jpg
    20241227_161521.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 5
Iyi akşamlar kızlar çok kötü hissediyorum ne enerjim var ne yaşama hevesim o kadar kötüyüm ki canı çekilmiş gibi hissediyorum . Bebeğin biri hasta idi cok ağlıyor ya uyuyacak ya ağlayacak bu defa diğerini uyandırıyor uyanınca da huysuzlaniyor ister istemez ne gecem kaldı ne gündüzüm. Resmen bir haftadır dışarı çıkmıyorum çıkmak da istemiyorum en son ne zaman duş aldığımı unutuyorum mesela ne yapacam böyle hiç bilmiyorum hayırlısı diyorum geçecek. Neyse biraz ic döktüm kusuruma bakmayın

Menü yazayım

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Peynir
Yeşillik
Valla regl olduğum için bal ve kaymak da yedim biraz çokça malesef canım çok istedi

Akşam
Yesil fasulye ve salata

Su 3 lt

Regliken benimde öyle oluyorr hala olmadım ve aşırı canım istiyorr bide üşüme var bende yavaş yavaş geliyorum diyo yarın tartıda benide korkutmasa eeiii😃😃😃 menünü beğendim😘

Regliken benimde öyle oluyorr hala olmadım ve aşırı canım istiyorr bide üşüme var bende yavaş yavaş geliyorum diyo yarın tartıda benide korkutmasa eeiii😃😃😃 menünü beğendim😘
Bide regl im diye eksi cikamayacagimi bildigim için mutsuzum sanırım

Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307

Cuma

Yesil cay

Sabah 9
2 yumurta
20 g kasar, 30g tulum peyniri
1 hindi fume,5 zeytin
1 yk basmati pilav :)
Salatalık, marul

12.30 kahve 1 kucuk muz, 2 form biskuvi , 1 tatlı kasigi fıstık

15.30
1 tabak sutlu karnabahar corbasi
3 izgara kofte
65 kslorilik cikolata
Az sut ile kahve

18.30-19
Salata
30 g kızarmış yer fistigi

Spor 6000 adim
📚 kitap : 50 syf uzeri okumaya çalışıyorum 🥰 dun 77 syf , bugun henuz olmadi

Screenshot_20241227-190443_WhatsApp.jpg

Menü yazayım

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Peynir
Yeşillik

Akşam
Yesil fasulye ve salata

Su 3 lt

Ya seni o kadar iyi anliyorum ki...
Buyuk oglum 10.5 aylik olana kadar çalışmadım ama ikizlerde evde kafayi yiyecegim diye 3.5 ayliklarken yarim gun calismaya başlamıştım.

Tam gune gecince, abdest almam gerektiginde öğlen arasında eve banyo yapmaya geliyordum😔
Başka zamanim olmuyordu çünkü.
O zaman için en buyuk pismanligim bakiciyi eve almamis olmak , düzenli bir temikcimin olmayisi. Yani eve 2. Bir yardimciya ihtiyacim vardi.
O donem ev taksidi öduyorduk. Ödedik bitti o evin parasinin basina da gelmeyen kalmadı, cok para kaybetyik :KK43: keske diyorum 2 kurus para biriktirecegime cocuklarla ben rahat etseydim.

Maddi durumun el veriyorsa eve yardimci birini bulmani tavsiye edetim. Temizlikci olur, ne bileyim her gun alamiyorsan da arada yarim gun gelip yemek vs yapan biri muhakkak bulunur.
Sen iyi ol ki cocuklarin da iyi olsun. Kendine bakman lazim

Ve bu gecici bir sure , 1 yasta yürüyünce biz cok rahatladık yeme düzenleri de anca oturdu. 2 yas uzeri daha rahat 3 yas uzeri balayi 😅

Ya seni o kadar iyi anliyorum ki...
Buyuk oglum 10.5 aylik olana kadar çalışmadım ama ikizlerde evde kafayi yiyecegim diye 3.5 ayliklarken yarim gun calismaya başlamıştım.

Tam gune gecince, abdest almam gerektiginde öğlen arasında eve banyo yapmaya geliyordum😔
Başka zamanim olmuyordu çünkü.
O zaman için en buyuk pismanligim bakiciyi eve almamis olmak , düzenli bir temikcimin olmayisi. Yani eve 2. Bir yardimciya ihtiyacim vardi.
O donem ev taksidi öduyorduk. Ödedik bitti o evin parasinin basina da gelmeyen kalmadı, cok para kaybetyik :KK43: keske diyorum 2 kurus para biriktirecegime cocuklarla ben rahat etseydim.

Maddi durumun el veriyorsa eve yardimci birini bulmani tavsiye edetim. Temizlikci olur, ne bileyim her gun alamiyorsan da arada yarim gun gelip yemek vs yapan biri muhakkak bulunur.
Sen iyi ol ki cocuklarin da iyi olsun. Kendine bakman lazim

Ve bu gecici bir sure , 1 yasta yürüyünce biz cok rahatladık yeme düzenleri de anca oturdu. 2 yas uzeri daha rahat 3 yas uzeri balayi 😅
Ya beni en iyi sen anlarsın seninde ikizlerin olduğu için şimdi 10 aylık olacaklar çok bunaldım artık bıktım diyebilirim yanımda yardımcım yok kaynanam desen yaşlı annem başka şehir de bi esim eşim var işte ne kadar olabilirse . Yürüyünce rahat edersin diyorsun öyle mi hadi inşallah canım yaa bekliyorum o zamanı 🙏

kahvaltı yok
Öğlen mercimek çorbası 1 dilim ekmek
İşten çıkmadan yeşilçay 2 tane karabuğday patlağı
Akşam sütlü yulaf lapası içinde 2 kaşık orman meyvesi 5 fındık chia tohumu
3 litre su

Bu hafta her anlamda çok düzensiz geçti
Spor yapamadım
Cesur yeni dünya 10 sayfa okudum
Ellssa Ellssa Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3527491
Merhaba aramıza hoşgeldin. Kaptanlarımız iletti mi bilmiyorum ama ilk sayfadaki formu doldur muşmuydun? Yarın sabah kullanıcı adı ve tarihli tartı fotosu da paylaşabilir misin?

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarım kusura bakmayın siz olmayınca yazayım dedim. Belki benim gözümden kaçmıştır siz yazdıysanız.
Merhabalar tekrardan, insallah bu seferki denememde başarılı olurum. Aralıklı oruc yapmaya çalışacağım.
Merhabalar hoşgeldin, umarım istediğin gibi olur. Burası motive etme konusunda harika.

Kızlar ben baya kötüyüm pek online olamıyorum. Geceden beri kemiklerim ağrıyor çok halsizim, elim ayağım buz gibi. Dün gece ve bu sabah eşimin zoru ile pekmezli su içtim umarım artı çıkmam tartıda. Salı gününe randevu aldım ama tahlillerde çok iyi şeyler beklemiyorum.
Geçmiş olsun canım, tartıyı kafana takma bence. Önce sağlık. Tahliller konusunda kendini de kötüye odaklama lütfen.
Teşekkür ederim kaptanım gece bilekliği sarja takmak için kordonu çıkarırken kırdım, 😥 artık yenisini alıncaya kadar telefon elimdeyken sayılanlar olacak ☹️☹️☹️
Belki yılbaşı hediyesi olarak alır birileri ne dersin :KK60:

X