- 25 Ağustos 2019
- 61.012
- 113.520
- 30
YAricakk iradene guveniyorummmBiliyorum kız seni söylemene ne gerek var alla allaa ama yedim yani djshshsh bakalım inşallah bu işe yarar vallah yaramazsa bende etliyim butluyum mutluyum derim yani:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YAricakk iradene guveniyorummmBiliyorum kız seni söylemene ne gerek var alla allaa ama yedim yani djshshsh bakalım inşallah bu işe yarar vallah yaramazsa bende etliyim butluyum mutluyum derim yani:)))
Ağlamak yohhh haftaya gidecek gelenlerbende veremedim gel ağlayalım köşede
Amaaan aynen canım bide üstüne regl şişkinliği ondan yoksa diyete devam sagolasin kuzumPörpılım sen o uykusuzlukla ödem tutmussundur hic merak etme şor şor gider sular. Menulerin gördüğüm kadari ile iyi gidiyordu. Ben bebek bakma döneminde duygusal yemelere baslamistim. Masallah diyim sana iyisin
Ağlamak yohhh haftaya gidecek gelenler
Amaaan aynen canım bide üstüne regl şişkinliği ondan yoksa diyete devam sagolasin kuzum
Sonraki tartını da gördümEki Görüntüle 3527840 Günaydın kızlar -350 gram aslında o bi tık daha eksilmistir de, bekleyecek pek bir fırsatım yok. Çocuklar ve eşim uyaninca maraton başlayacak. O yüzden erkenden halletmek durumunda kaldım. İddialı boza, elden geldi bukaa
Jasminium84
Boncuk2307
@LenaG
Ellssa
@Cicekbocekkaktus
En azından eksi ablam tebrik ederimKilo bildirimi
Gecen hafta 67.55
Bu hafta 67.4
Fark-150gr
Oran%0.222
Eki Görüntüle 3527843
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307
Başlangıcın hayırlı olsun
Regl geçtikten sonra gidecektir hepsi çok güzel ilerliyorsun sen azmine hayranımGünaydın kızlar tartildim ve sonuç beklediğim gibi neyseki artı 1 ile kurtulmusum baya sisim çünkü
Gecen hafta 105.5
Bu hafta 106.5
Fark +1 regl den dolayı üzgünüm kaptanim
Ellssa Boncuk2307 Jou
Her gün sporun vardı şekerparem ödemdir o yoksa dikkat ve sporla böyle olmaz eminim salıya gidecektir.Geçen hafta: 63,05
Bugün: 63,30
Fark: +300
Yüzde: -0,40
Sevgili kırmızı çiçeklerimmm çok çok üzgünüm reglime çok az kaldı bir de 2 gündür epey hastalandım antibiyotik başlamak zorunda kaldım ikisinden birinin ya da belki her ikisinin yüzünden artı geldiğini düşünüyorum
Çünkü elimden geldiğince dikkat edip hareket etmiştim aslında
Eki Görüntüle 3527850
Ellssa Boncuk2307 Jou
Hahaha mavi don aklınızı aldı tebrik ederim kaptanımEki Görüntüle 3527849
Wc ye çıkmadan tartıldım. Ona rağmen
70.9 u görmek nasıl mutluluk verici
Geçem Cumartesi 71.1
Fark 200 gram
Gram da olsa mavi don giymemek ayrı güzel
Jou Boncuk2307 @Mthn83
İşin içinde spor olmayınca kilo vermek zora giriyor.kötü bir haftaydı toparlayacagim inşallah nu hafta
76.1dü
Bugün 76.6
+500 gr
Jasminium84 . Ellssa
Eki Görüntüle 3527851
Harika eksi tebrik ediyorum
Maşallah kaptanımEllssa Boncuk2307 @LenaG Jasminium84
Mavi dondan kurtuldummm
Ellssa merakın giderdimi hheeeehhhh
Eki Görüntüle 3527879
Harika eksi süpersinGünaydınnn kızlarrr bol eksilerrr
Kızlar ben bu hafta hazırlığa geçmek istiyorum. Hem yılbaşı hem de bu hafta koruma yapabiliyor muyum kilo alıyor muyum bakmak istiyorum.Her gün menü paylaşırım yine. Herkese teşekkür ederimm. Valla bugün itibariyle 19kg verdim çok mutluyum
Geçen Cts: 51:00 kg
Bugün :50.1 kg
Fark:-900gr
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3527882
Çok güzel eksi olmuş beklemek daha iyi oluyor tebrik ederimKızlar biraz daha beklemiş oldum.Eki Görüntüle 3527884
Ellssa @Cicekbocekkaktus @LenaG Jasminium84 Boncuk2307
İnşallah tekrar toparlarsın bu hafta eksiksiz menü paylaştığın için takımlara girebilirsin. Belki daha çok motive olursunGeçen cumartesi 67.70
Bu hafta 68.50
Nasıl bu kadar fark etti anlamadım oysa dikkatli bir haftsmdı
+0.800
Sen harikasın bak düzenli sporla destekleyince ne güzel gitmiş, maşallah sanaGunaydin
Jou Ellssa Boncuk2307 D Diyettenvzgctm-olmuyo
Gecen hf : 78.0
Bugun : 76.0
Fark -2.0 kg
Eki Görüntüle 3527886
Harikasın tebrik ederim
Ufff süpersin maşallahKilo bildirimi
Geçen hafta 85.3
Bugün 83.9
Fark -1.4 kg
Oran %1.64
84ü es geçtim çok mutluyum
Ellssa Boncuk2307 Jou
Çok eksi değil be ablam hemen moralini bozma. İzin için kararlıysan öyle not edeyim.Gunaydın
Gecen ctesi 66.4
Bugum 66.6
Fark+200
Yani böyle olmaması gerekiyordu anlamadım + gelmekte ne ya. Tamam kilo kilo vermek gibi Bi beklentim yok ama eksilmede mi olmaz Bi vücud da.
Moralim bozuluyor. Ben izin almak istiyorum. Strese giriyorum.
Ellssa Boncuk2307
Jasminium84 kusuruma bakma canım eksi gelmedi üzgünüm.
Tebrikler
Oo süper tebrikler canımGunaydin
Fark -2.0 kg
Eki Görüntüle 3527886
Çok sağ ol canımSonraki tartını da gördüm
En azından eksi ablam tebrik ederim
Başlangıcın hayırlı olsun
Regl geçtikten sonra gidecektir hepsi çok güzel ilerliyorsun sen azmine hayranım
Her gün sporun vardı şekerparem ödemdir o yoksa dikkat ve sporla böyle olmaz eminim salıya gidecektir.
Hahaha mavi don aklınızı aldı tebrik ederim kaptanım
İşin içinde spor olmayınca kilo vermek zora giriyor.
Harika eksi tebrik ediyorum
Maşallah kaptanım
Harika eksi süpersin
Çok güzel eksi olmuş beklemek daha iyi oluyor tebrik ederim
İnşallah tekrar toparlarsın bu hafta eksiksiz menü paylaştığın için takımlara girebilirsin. Belki daha çok motive olursun
Sen harikasın bak düzenli sporla destekleyince ne güzel gitmiş, maşallah sana
Harikasın tebrik ederim
Ufff süpersin maşallah
Çok eksi değil be ablam hemen moralini bozma. İzin için kararlıysan öyle not edeyim.
Tebrikler
Akşam 20 deki meyve ve çerezi daha erkene çeker misin canım bilyorum emziriyosun ama su ile telafi edersin hem de hafiflersin27 Aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 1 yumurta keten tohumu ve biberli omlet, 10 zeytin, 2 kaşık lor, 2 wasa, dereotu
15.00 8 kaşık kıymalı karnabahar, 1 bardak ayran
18.00 6 kaşık kıymalı ıspanak, 4 kaşık körili makarna, turp
20.00 1 küçük cennet hurması kurusu, 6 fındık
3 litre su adım maalesef sayamadım
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
TebriklerEki Görüntüle 3527840 Günaydın kızlar -350 gram aslında o bi tık daha eksilmistir de, bekleyecek pek bir fırsatım yok. Çocuklar ve eşim uyaninca maraton başlayacak. O yüzden erkenden halletmek durumunda kaldım. İddialı boza, elden geldi bukaa
Jasminium84
Boncuk2307
@LenaG
Ellssa
@Cicekbocekkaktus
TebriklerKilo bildirimi
Gecen hafta 67.55
Bu hafta 67.4
Fark-150gr
Oran%0.222
Eki Görüntüle 3527843
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307
Geçmiş olsunGünaydınlar herkese, müthiş bir baş ağrısıyla uyandım. Dün hastanedeydim, alerji ilaclariyla döndüm. Kilom 78 ama hemen tartı fotoğrafı alıyorum
Başlangıç kilosu sanırım
Canım önce sağlık haftaya asılırsın güzel kilo verirsin sıkıntı yapmaGünaydın kızlar tartildim ve sonuç beklediğim gibi neyseki artı 1 ile kurtulmusum baya sisim çünkü
Gecen hafta 105.5
Bu hafta 106.5
Fark +1 regl den dolayı üzgünüm kaptanim
Ellssa Boncuk2307 Jou
Günaydın kızlaarrrr
Antibiyotik bayaa ödem yapıyor. Sen iyileş çok güzel kilolar vericez senle. Kilona baktım vazgeçtim yada sen bekle ben sana yetişeyimGeçen hafta: 63,05
Bugün: 63,30
Fark: +300
Yüzde: -0,40
Sevgili kırmızı çiçeklerimmm çok çok üzgünüm reglime çok az kaldı bir de 2 gündür epey hastalandım antibiyotik başlamak zorunda kaldım ikisinden birinin ya da belki her ikisinin yüzünden artı geldiğini düşünüyorum
Çünkü elimden geldiğince dikkat edip hareket etmiştim aslında
Eki Görüntüle 3527850
Ellssa Boncuk2307 Jou
Canım kendim tebrik ediyorum. Aksiliklere rağmen o mavi donu giymediğim için ayrıca tebrik ediyorumEki Görüntüle 3527849
Wc ye çıkmadan tartıldım. Ona rağmen
70.9 u görmek nasıl mutluluk verici
Geçem Cumartesi 71.1
Fark 200 gram
Gram da olsa mavi don giymemek ayrı güzel
Jou Boncuk2307 @Mthn83
Güzel gidiyordun noldu böyle canımkötü bir haftaydı toparlayacagim inşallah nu hafta
76.1dü
Bugün 76.6
+500 gr
Jasminium84 . Ellssa
Eki Görüntüle 3527851
İyi en hafifinden atlatmışsın yemeğiGünaydın kızlar herkes hasta şu sıra, belli yine salgın var benim de öksürüğüm durmuyor
Dünkü memümü yazayım , yılbaşı yemeği vardı şirketin
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase ezohelin
1 p et haşlama(patateslerini yemedimm)
1 kase yeşillik
Akşam 19.30
(Yılbaşı yemeği-istediğim elbiseme girdim burası sayesinde )
2 minik(parmak kadar) içli köfte
1 p et haşlama
3 kadeh
Su:2 l
Adım bilemiyorum saatimi çıkardım
Sabah da güzel bi eksiyle uyandım
Jasminium84
Ellssa
Çok tebrikler canım
Waovvv sen naptınn süpersin tebrikler canım çok feci hırslandım şimdi yaa Bu hafta 71 den kurtuldum haftaya 70 den kurtulcamEllssa Boncuk2307 @LenaG Jasminium84
Mavi dondan kurtuldummm
Ellssa merakın giderdimi hheeeehhhh
Eki Görüntüle 3527879
Normalde aralıklı yapıyorum ben zaten canım, ama tek öğün olması mecburiyetten oldu, işyerinde yemek uygun değildi, eve kadar da dayanamayıp dışarda yedim. Tartı günü öncesi diye de evde geç vakitte tekrar yemedim kaptanım.Ooo tek öğün. Aralıklıya mı başladın
HarikaKilo bildirimi yapmadan önce menümü yazmamışım
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma
Ara Öğün 16.00
1 elma
Ara Öğün 18.00
1 çok küçük olmamış muz, 2 mandalina
Akşam yemeği 19.00
Az yağlı hamsi ve çupra, koca kase salata, 2 dilim karabuğday çavdar ekmeği
Spor yok ama balık bulaşıkları yüzünden tam 2 saat mutfak temizledim.
2 lt yi geçik su
Ellssa Jasminium84 Jou
Merhaba tesnim hoşgeldin tekrardan. Ne kadar kiloyla ayrılıp ne kadarla döndün merak ettim.
Kiloyu alan tıpış tıpış kürkçü dükkanına geri dönüyor
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.Günaydınlar herkese, müthiş bir baş ağrısıyla uyandım. Dün hastanedeydim, alerji ilaclariyla döndüm. Kilom 78 ama hemen tartı fotoğrafı alıyorum
Çok tebriklerGünaydınnn kızlarrr bol eksilerrr
Kızlar ben bu hafta hazırlığa geçmek istiyorum. Hem yılbaşı hem de bu hafta koruma yapabiliyor muyum kilo alıyor muyum bakmak istiyorum.Her gün menü paylaşırım yine. Herkese teşekkür ederimm. Valla bugün itibariyle 19kg verdim çok mutluyum
Geçen Cts: 51:00 kg
Bugün :50.1 kg
Fark:-900gr
Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3527882
Kızlar biraz daha beklemiş oldum.Eki Görüntüle 3527884
Ellssa @Cicekbocekkaktus @LenaG Jasminium84 Boncuk2307
İlaç kullanıyor muydun canımGeçen cumartesi 67.70
Bu hafta 68.50
Nasıl bu kadar fark etti anlamadım oysa dikkatli bir haftsmdı
+0.800
Harikasın sanırım kırmızı kaptanı olmaya adaysın tebriklerGunaydin
Fark -2.0 kg
Eki Görüntüle 3527886
Tebrikler Çok güzel eksi
Çok güzel eksiKilo bildirimi
Geçen hafta 85.3
Bugün 83.9
Fark -1.4 kg
Oran %1.64
84ü es geçtim çok mutluyum
Ellssa Boncuk2307 Jou
Dün düşük belli mavinin kotum vardı olmayan. Giydim cuk oldu. Yanları karnım sarkıyordu ne kadar çirkin kot böyle diyordum. Çirkin olan ben mişim Dünden hissettim azaldığımıEvetttt bide kotum belimden düşmeye başladı yeni kot alacammm
Hakettin canım afiyet olsunKaynanam sütlaç yapıyoorrrrr ooffffff 1 kase yiycem amaaa fırından yeni çıkıp 15 dk dinlendirip yiyiceemmmöyle seviyorruumm.
Mavi don korkusu ile verdik inankiiYaa benim dışımda herkes vermiss al iste bir mutsuzluk daha bana puff neyse tabiiki herkesi tebrik ederim
Ellerine sağlıkOff bende saray sarması yaptım valla kendime
Senin menüler bir türlü düzen tutmadı. bu hafta tutarsa güzel verirsinGunaydın
Gecen ctesi 66.4
Bugum 66.6
Fark+200
Yani böyle olmaması gerekiyordu anlamadım + gelmekte ne ya. Tamam kilo kilo vermek gibi Bi beklentim yok ama eksilmede mi olmaz Bi vücud da.
Moralim bozuluyor. Ben izin almak istiyorum. Strese giriyorum.
Ellssa Boncuk2307
Jasminium84 kusuruma bakma canım eksi gelmedi üzgünüm.
Tebrikler
Ahaha yine mi noram Kiz nerdesin senSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı P Purple58 oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar Bu hafta menü paylaşımı daha güzel olmuş ama bu sefer de spor çok sıkıntılı. Spor cezalarının tamamlanmasını rica ediyoruz.
Eki Görüntüle 3527924
Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri de Ellssa kaptanıma ileteceğim.
Gel beraber olsun kaptanicemEllerine sağlık
Senin menüler bir türlü düzen tutmadı. bu hafta tutarsa güzel verirsin
Tebrikler
Nasıl mutlu oluyor insan. İnşallah ideal kilona gelip istediğin her şeyi giyersin canım.Teşekkürlerr aşkoommm nasıl mutlu oldumm yavv 8 kilo kaldi vermeme ayyyy evde sutyenim birtanesi olmuyodu cokta begeniyodum sirtima cok sıkıyodu bi oldu tam oldu ordan bile belli cidden