Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Günaydın 🌿🌿

Dünkü menümü yazmamıştım onu yazayım öncelikle;

Kahvaltı: 1 peynirli sandviç ve yarım kalem börek
Öğle: 1 kase salata
Akşam: Japon arkadaşıma davetliydim valla adını bile bilmediğim değişik şeyler yapmıştı somon pilav gibi ama diyete uygun görünüyorlardı.

Gelelim tartı gününe

Geçen haftaki kilom: 57.30
Bu haftaki kilom: 57.20

Kilo verme yüzdem: %0,17 😅

Adım atabilseydim bu oran çok daha artardı ama bileğim daha yeni iyileşiyor bu haftayı adımsız geçirdim. Hareket etmek gerçekten önemli 😔

IMG_3667.jpeg

Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

Biraz kızdım kendime bir geri 1ileri gidip geliyorum neden ya neden tutamıyorum kendimi cocuklar atistirirken bak yemek yaparken bak bunlari yaparken bile düzen gidiyor
Diyetisyen ara öğün haricinde hiç bir şey yeme gereksiz yere insülin hormonunu çalıştırıp bozuyorsun demisti 🙁

Biraz kızdım kendime bir geri 1ileri gidip geliyorum neden ya neden tutamıyorum kendimi cocuklar atistirirken bak yemek yaparken bak bunlari yaparken bile düzen gidiyor
Diyetisyen ara öğün haricinde hiç bir şey yeme gereksiz yere insülin hormonunu çalıştırıp bozuyorsun demisti 🙁
Bozma moralini ya

Dün akşam bakamadım

Sismaniye Sismaniye
Pembe Lotus Pembe Lotus
@ohbb

cuma menüleriniz yok

ekşileme turşu gibi bir şey mi ödem yapmazsa çok güzel 🧿

Dengelenmiş güzel menü

KAhvaltısız olduğun içib pilavın yanındaki ekmeği ona sayalım bu haftaki menülerde inşallah pilav makarna varsa ekmek yok ekmek varsa pilav makarna yok

Geç ve çok az kahvaltı yapmışsın swet 10 yaşındaki kızım bile daha çok zeytin yiyor dolu dolu yeseydin tek öğün idare ederdi seni.
Suyu içiyo musun yine yazmamışsın ama

Aslında miktar olarak çok değiller de 3 lü karbonhidrat kombinasyonu olmuş inş artı gelmezsin.
Hamur kızartması diyet dışına giriyor bugün 6000 adım cezanı yapmayı unutma

Günü atıştırma gibi geçirmişsin yemek arası olmuyor mu?

Maşallah aslı 🧿
Sabah
Tb tost
Az yumurta

Aksam
4-5 parca et
2 kasik nohut
4 kasik pilav
2 kasik yogurt

200 kalori civari yasakli gida 🥹

Dün akşam bakamadım

Sismaniye Sismaniye
Pembe Lotus Pembe Lotus
@ohbb

cuma menüleriniz yok

ekşileme turşu gibi bir şey mi ödem yapmazsa çok güzel 🧿

Dengelenmiş güzel menü

KAhvaltısız olduğun içib pilavın yanındaki ekmeği ona sayalım bu haftaki menülerde inşallah pilav makarna varsa ekmek yok ekmek varsa pilav makarna yok

Geç ve çok az kahvaltı yapmışsın swet 10 yaşındaki kızım bile daha çok zeytin yiyor dolu dolu yeseydin tek öğün idare ederdi seni.
Suyu içiyo musun yine yazmamışsın ama

Aslında miktar olarak çok değiller de 3 lü karbonhidrat kombinasyonu olmuş inş artı gelmezsin.
Hamur kızartması diyet dışına giriyor bugün 6000 adım cezanı yapmayı unutma

Günü atıştırma gibi geçirmişsin yemek arası olmuyor mu?

Maşallah aslı 🧿
Kurstaydım canım el sanatları kursuna gidiyorum arada o gün öyle geciyo aksam da kahvaltı yapmak istedik eşim tam bı kızartma aşığı sürekli olsa yer

X