Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

26.12.2024

12.30
6 yk zeytinyağlı pırasa
4 yk şehriye güveç

19.30
Yarım ayva
1 portakal

Su: 2 lt
Spor: 10.865 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

IMG_8970.jpeg

Sağolun kizlar. Topluca mesaj yazıp kaçayım. İki gecedir yine uykusuzluk hat safhada. Toparlandım mi gelecegim inşallah.
Elhan hocam dün yazmış bluegreeneyes bluegreeneyes viyanaya geçmiş canım. Ben de daha detaylı konuşamadım.
Anladım canm inş tez vakitte toplarlar da gelir

İzin almaktan da korkuyorum zaten, bir kere motivasyonum koparsa toplamak zor olur diye. Ama takıma zarar vermek de istemiyorum. Aslında dediğin gibi sadece o akşam serbest öğün olacak. Zaten ben protein diyetine devam ediyorum. O akşama kadar da devam edicem. Bakalım yaa ekşi gelmenin bir çaresini bulurum yine.
Ben de bi düşündüm izin alsam mı diye ama zaten gr gr verip kiloyla geri alıyorum, hepi topu bi gün o da salı gününe denk geliyor kalan 3 günde dengeleriz canım

Bilmiyorum kuzum resmen heryerim dökülüyor ceset gibiyim. Kendime çok kızıyorum neden böyleyim diye. Hastane sürecinden sonra vücudum kan değerlerim bir türlü düzelmiyor. Hastalıklı kaldım resmen🙄. Eskiden böyle değildim .. Ciğeri bende ekmeksiz yiyemem normalde. yedim ama midem dönüyor resmen . Uzun sürede yemeyi düşünmüyorum 😅
çok geçmiş olsun canım :KK43:

Hayırlı akşamlar🌺

09.30
1 avuç kuru yemiş
2 yk yoğurt

13.00
2 dilim ekmek
Çökelekli menemen 4 yk

15.00
1 mandalina
1 dilim elma

16.00
2 parça h tavuk
Salata

18.00
2kurabiye

Bugun hiç durmadı ağzım🙁
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
2.5 lt su
çok sık aralıklarla yemişsin canım şekerin çok dalgalanmıştır, bugün daha sakin bir beslenme planın olsun olur mu :KK60:

afiyet olsun

En son yediğini biraz erkene çeksen süper olur :KK36:
kaptanım zatenn kuruyemiş bir süre yemeyeceğim sanırım tansiyonum çıkma sebebi o çünkü :KK23:

İyi akşamlar kızlarr ❤️❤️
Okumam gereken 19 sayfa var :KK43:
Dünkü adımlarımı da ekleyeyim. Sonra mesaj okumaya …
Ellssa Ellssa
Jasminium84 Jasminium84
Boncuk2307 Boncuk2307
tebrkler canım, adımlarına sağlık :KK68:

bu hafta sizi üzdüm sevgili kaptanlarim bi kere İslam kek yedim gerisi geldi resmen iştahımı açtı noldu anlamadim neyse bugünün menusune gelirsek

12 de büüyüük bir sandviç yedim
aksam 17.30da da çorba içtim

3 turk kahvesi 2 lt de su

Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84
bu seni çok acıktıracak bir menü canım, bugün daha sebze ağırlıklı olsun olur mu :KK68: afiyet olsun

26 Aralık menü
09.00 1 poğaça
10.30 2 yumurta ile yeşillikli omlet, 10 zeytin, 1 dilim peynir, yarım avakado, domates
15.00 6 kaşıl nohutlu salata
18.00 2 kepçe tarhana, 8 kaşık kapuska, 3 kaşık yoğurt salata
20.30 2 küçük top az şekerli un helvası
3 litre su 22.000 adım maalesef bu gün okuyamadım gözlerimi açamıyorum çok yoruldum uykum var 😴😴😴
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
Eki Görüntüle 3527311
afiyet olsun canım adımlarına sağlık :KK60:

Bugünkü Menüm
Sabah 9:30
Sade Türk kahvesi( ben sade diye belirtmiyorum şekersiz oluyor hep)
1 kuru kayısı
1 avuç beyaz leblebi

Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara
1 kase cacık

Ara 15:00
Tarhana cips sadece bi ısırık tadına baktım
2 ceviz

Akşam 18:30
3.5 yk taze fasulye
2 yk süzme yoğurt
4-5 parça parmak kadar tavuk eti

Su 2lt
1 kupa yeşil çay
9060 adım

Ellssa Ellssa
Jasminium84 Jasminium84
Boncuk2307 Boncuk2307
afiyet olsun canım :KK68:

Günaydın kızlar 2 3 gündür geçmeyen baş ağrılarım var. Yaşam enerjimi alıyor bu durum. Regl ile ilişkili oluyor genelde. Dünkü menüm:

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim tam buğday
1 dilim peynir
6 zeytin

Aralarda tahin pekmez kaşıkladım toplam 3 çay kaşığıdır
1 dilim baklava yidim

Akşam
Kremalı tavuk 2 yemek kaşığı
3 yemek kaşığı da makarna yedim

1.5 litre su

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_2361.jpeg
    IMG_2361.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 6
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): arc-en-ciel
Yaşınız : 39
Boyunuz : 160cm
Kilonuz : 78
Mesleğiniz : öğretmen
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : genetik, duygusal yeme, gece yeme, tatlı alışkanlığı
Hedef Kilonuz : 55

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : sağlıklı olmak ve görüntümü düzeltmek için, kıyafetlerim olmuyor, aynada kendimi beğenmiyorum.

Kızlar ben baya kötüyüm pek online olamıyorum. Geceden beri kemiklerim ağrıyor çok halsizim, elim ayağım buz gibi. Dün gece ve bu sabah eşimin zoru ile pekmezli su içtim umarım artı çıkmam tartıda. Salı gününe randevu aldım ama tahlillerde çok iyi şeyler beklemiyorum.

Ben de bi düşündüm izin alsam mı diye ama zaten gr gr verip kiloyla geri alıyorum, hepi topu bi gün o da salı gününe denk geliyor kalan 3 günde dengeleriz canım

çok sık aralıklarla yemişsin canım şekerin çok dalgalanmıştır, bugün daha sakin bir beslenme planın olsun olur mu :KK60:

afiyet olsun

kaptanım zatenn kuruyemiş bir süre yemeyeceğim sanırım tansiyonum çıkma sebebi o çünkü :KK23:

bu seni çok acıktıracak bir menü canım, bugün daha sebze ağırlıklı olsun olur mu :KK68: afiyet olsun

afiyet olsun

Teşekkür ederim kaptanım gece bilekliği sarja takmak için kordonu çıkarırken kırdım, 😥 artık yenisini alıncaya kadar telefon elimdeyken sayılanlar olacak ☹️☹️☹️

Kızlar ben baya kötüyüm pek online olamıyorum. Geceden beri kemiklerim ağrıyor çok halsizim, elim ayağım buz gibi. Dün gece ve bu sabah eşimin zoru ile pekmezli su içtim umarım artı çıkmam tartıda. Salı gününe randevu aldım ama tahlillerde çok iyi şeyler beklemiyorum.
ahhh canımm neyin var ki, çok geçmiş olsun :KK43:

Teşekkür ederim kaptanım gece bilekliği sarja takmak için kordonu çıkarırken kırdım, 😥 artık yenisini alıncaya kadar telefon elimdeyken sayılanlar olacak ☹️☹️☹️
tühhh kuzumm kötü olmuş ama cana geleceğine mala gelsin üzme kendini :KK60:

Hahahaha bugün sıkıdayim merak etmaaaaa
Sana güvenim sonsuz kaptanım :KK200:
Aynen öyle canım, hiç bırakmayalım. Ara vermek bize iyi gelmeyecek.

X