Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldinnn canımmm

Büyük konuşmimde ben asla çiğ et balık yiyemem. Bikere parazit olur. Bikeresinde video seyrettim adamın karaciğerine kadar sarmıştı çok korkunçtu. Hiç yemeyin Allah korusun
Ayyy aman Allah korusun ürktüm şu an

Bugün itibariyle menü ile kitsp da eklenecek.
Dün akşam kurallara ekledim.
Öpüyorum hepinizi
Ayyyy en sevdiğim kural olabilir yuppiiii

Çekirdeği gün içine çeksen iyi olur ertesi gün ödemli uyanmazsın en azından
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bana polisiye roman önerisi verin o zaman kızlar, böyle sonuna kadar aslaaaaa katil kim anlayamayacağım tarzda olsun

Ya da modern romantik kitap da olabilir

Agatha christie, nora roberts, tesis gerritsen, mary higgings clark tüm kitapları okudum onlar dışında birşeyler pleaseee

Hosgeldinn o zaman kendi ligim de biri gelmiş olduğunu görünce nasılsın sevindim kapışırız artikkk
Bugün itibariyle menü ile kitsp da eklenecek.
Dün akşam kurallara ekledim.
Öpüyorum hepinizi
Kaptanimm kitap okumayı çok isterim fakat ben orgu örsem onun yerine

Mavi don iyi oldu nedicem kuzumm cok acıktıysan metabolizman yavaşlarr yoğurt küru yeseydin keşke sen bana sor bu işlerii

Ben de sabah Leslie 20 dk ve 15 dk yoga yaptım, banyoya girdim çıktım şimdi keyif kahvemi içeceğim
Ne güzel başlamışsın güne. Daim olsun
Günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar diliyorum
Günaydın Canım hoşgeldin güzel günümüzü daha güzelleştirdin
Güzel kararlar bunlar
Dün bişey okudum izninle onu aktarıcam. Sağlıklı beslenme Peygamber efendimiz (s.a.v) gibi beslen diye.
Beni uzun uzun düşündürdü. Belki de Paygamberimizi tanımadıpımızdan dolayı böylesine bocalıyorız boşuna kürek çekiyoruz bazen.
O yüzden Peygamber efendimiz nasıl besleniyor diye araştırıcam. Öğrenmek istiyorum sizlerle de paylaşırım

İngiliz yazar vardı ünlü dilimin ucunda aklıma gelmedi gelirse yazarım. Hatta ilk yazdığı zaman Abdülhamid e gönderirmiş yorumunu alöak için

Yaaa çok geçmiş olsun kuzuu çok zor hele bide tüm ev sana bakıyorken dinlenmeyince geçmiyor bu meret inşallah çabuk toparlarsin canim benim

İnşallah canım aynen herkes gözümün içine bakıyor eşim evi süpürdü sildi ama yemek işi bende. Allahtan yemek seçmiyor çocuklar. Banada duş almak ve sıcak çorba iyi geldi. Zaten evde herkes hasta olur iyileşir en son bana bulastirirlar . Aman onlar iyi olsunlarda

Teşekkür ederim kaptanım dün günün çoğu vaktinde bileklik takılı olmadığı halde 12.000 bakalım bu gün nasıl olacak gün yine tempolu başladı

Hoşgeldinnn canımmm

Ayyy aman Allah korusun ürktüm şu an

Ayyyy en sevdiğim kural olabilir yuppiiii
İnanki çok korkunçtu. Yabancı videoydu. Şükrettim müslüman olduğuma.
Zaten bizim suşhi yabancı kültüre ait. Bizim kültürümüzde yok böyle çiğ yemek. Pişmişi de var onu tüketebilirsin seviyorsan
Bir de alıntı yapmışım nasıl heyecan yaptı isem
Hosgeldinn o zaman kendi ligim de biri gelmiş olduğunu görünce nasılsın sevindim kapışırız artikkk

Kaptanimm kitap okumayı çok isterim fakat ben orgu örsem onun yerine
Örgü örmene sevindim ör tabiki ama kitqp da oku tek sayfa da olsa
Şimdi ne örüyorsun
Mavi don iyi oldu nedicem kuzumm cok acıktıysan metabolizman yavaşlarr yoğurt küru yeseydin keşke sen bana sor bu işlerii
Kıız mavi don tüm hayallerimi kapladı hiç yiyecek girmiyor o hayallere

Kafamı dağıtıyorum bebekler uyuyunca iyi geliyor bana hani öyle çok büyük şeyler ormuyorum mesela supla ordum şimdi bitti onun runner ini oruyorum öyle şeyler.

Hahahahahah işe yariyorrr baakk cumartesi vermeyeen mavi don yapıştırıcam suratlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…