Hoşgeldinnn canımmmBugün itibarıyla 107 kilo olarak geri döndüm artık menülerimi yazıp su ve spor bildirimi yaparım bir iki hafta takımlara girmek istemiyorum biraz diyete adapte olmayı istiyorum.
Aslında artık diyet değilde sağlıklı beslenmek istiyorum diğer türlü diyet yapıp kilo verip sonra geri kilo alıyorum ve bu döngüden çok sıkıldım o yüzden porsiyon kontrolü yapıp sağlıklı beslenip günde 2.5 - 3 litre su içip sporda eklersem kısa vadede değil ama uzun vadede hedefime ulaşacağıma inanıyorum.
Eveeet nerede kalmıştık yine yeni yeniden başlıyoruz hepimize hayırlı olsun
Ayyy aman Allah korusun ürktüm şu anBüyük konuşmimde ben asla çiğ et balık yiyemem. Bikere parazit olur. Bikeresinde video seyrettim adamın karaciğerine kadar sarmıştı çok korkunçtu. Hiç yemeyin Allah korusun
Ayyyy en sevdiğim kural olabilir yuppiiiiBugün itibariyle menü ile kitsp da eklenecek.
Dün akşam kurallara ekledim.
Öpüyorum hepinizi
Çekirdeği gün içine çeksen iyi olur ertesi gün ödemli uyanmazsın en azından21.12.2024 Cumartesi
10.00
3 pişi
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
2 tane salatalık
Yarım domates
14.30
8 parça sushi
1 portakal
19.00
1 kase kabak çekirdeği
Su: 1,5 lt
Spor: 11.078 adım
Eki Görüntüle 3524492
Jou Ellssa @Boncuk2307
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydın kızlar . Ve sonunda benide hasta ettiler. Her yerim ağrıyor ,ağzımın icide yara olmuş çok acıyor. Sanırım grip oldum. Bir yandanda regli. Kafamda davul çalıyor 1 duş alıp kemik suyuna tarhana pişireyim.
Tamamdır kaptanımmmÇekirdeği gün içine çeksen iyi olur ertesi gün ödemli uyanmazsın en azından
Hosgeldinn o zamanBugün itibarıyla 107 kilo olarak geri döndüm artık menülerimi yazıp su ve spor bildirimi yaparım bir iki hafta takımlara girmek istemiyorum biraz diyete adapte olmayı istiyorum.
Aslında artık diyet değilde sağlıklı beslenmek istiyorum diğer türlü diyet yapıp kilo verip sonra geri kilo alıyorum ve bu döngüden çok sıkıldım o yüzden porsiyon kontrolü yapıp sağlıklı beslenip günde 2.5 - 3 litre su içip sporda eklersem kısa vadede değil ama uzun vadede hedefime ulaşacağıma inanıyorum.
Kaptanimm kitap okumayı çok isterim fakat ben orgu örsem onun yerineBugün itibariyle menü ile kitsp da eklenecek.
Dün akşam kurallara ekledim.
Öpüyorum hepinizi
En güzeliiiBenimde oglum oyle 3 dis birden geliyor baya zorluyor bizi
corba dahil herseyi kendi yemek istiyor bide
Sagol kaptanım cumartesi falan dinlemedik tam tempo basladık
Mavi don iyi olduAh ahhhiç bişey bu kadar korkutamazdı mavi don fecii oldu
Mavi don yüzünden akşam bişey yemedim ama çok zorladı çok acıktım zorla uyudum
Büyük konuşmimde ben asla çiğ et balık yiyemem. Bikere parazit olur. Bikeresinde video seyrettim adamın karaciğerine kadar sarmıştı çok korkunçtu. Hiç yemeyin Allah korusun
Çok iyi demekki güzelEvet hele benim bazı arkadaşlarım herşeyini yiyorlar ki o beni aşıyor azıcık
Ne güzel başlamışsın güne. Daim olsunBen de sabah Leslie 20 dk ve 15 dk yoga yaptım, banyoya girdim çıktım şimdi keyif kahvemi içeceğim
Günaydın Canım hoşgeldin güzel günümüzü daha güzelleştirdinGünaydın kızlar herkese mutlu pazarlar diliyorum
Güzel kararlar bunlarBugün itibarıyla 107 kilo olarak geri döndüm artık menülerimi yazıp su ve spor bildirimi yaparım bir iki hafta takımlara girmek istemiyorum biraz diyete adapte olmayı istiyorum.
İngiliz yazar vardı ünlü dilimin ucunda aklıma gelmedi gelirse yazarım. Hatta ilk yazdığı zaman Abdülhamid e gönderirmiş yorumunu alöak içinBana polisiye roman önerisi verin o zaman kızlar, böyle sonuna kadar aslaaaaa katil kim anlayamayacağım tarzda olsun
Ya da modern romantik kitap da olabilir
Agatha christie, nora roberts, tesis gerritsen, mary higgings clark tüm kitapları okudum onlar dışında birşeyler pleaseee
Yaaa çok geçmiş olsun kuzuu çok zor hele bide tüm ev sana bakıyorken dinlenmeyince geçmiyor bu meret inşallah çabuk toparlarsin canim benim
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun tatlım
Oyyyy oyyyyyyyafiyet olsun tatlımm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun kuzum
Adımlar yine müthiş tebrikler canım, afiyet olsun
Ben de teşekkür ediyorum çok güzel eşlik ediyorsunuz bana
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun kuzum
Şahanesin sen, iyiki varsın
İnanki çok korkunçtu. Yabancı videoydu. Şükrettim müslüman olduğuma.Hoşgeldinnn canımmm
Ayyy aman Allah korusun ürktüm şu an
Ayyyy en sevdiğim kural olabilir yuppiiii
Bir de alıntı yapmışım nasıl heyecan yaptı isemBana polisiye roman önerisi verin o zaman kızlar, böyle sonuna kadar aslaaaaa katil kim anlayamayacağım tarzda olsun
Ya da modern romantik kitap da olabilir
Agatha christie, nora roberts, tesis gerritsen, mary higgings clark tüm kitapları okudum onlar dışında birşeyler pleaseee
Örgü örmene sevindim ör tabiki ama kitqp da oku tek sayfa da olsaHosgeldinn o zamankendi ligim de biri gelmiş olduğunu görünce nasılsın sevindim kapışırız artikkk
Kaptanimm kitap okumayı çok isterim fakat ben orgu örsem onun yerine
Kıız mavi don tüm hayallerimi kapladı hiç yiyecek girmiyor o hayallereMavi don iyi oldunedicem kuzumm cok acıktıysan metabolizman yavaşlarr yoğurt küru yeseydin keşke sen bana sor bu işlerii
Kafamı dağıtıyorum bebekler uyuyunca iyi geliyor bana hani öyle çok büyük şeyler ormuyorum mesela supla ordum şimdi bitti onun runner ini oruyorum öyle şeyler.İnanki çok korkunçtu. Yabancı videoydu. Şükrettim müslüman olduğuma.
Zaten bizim suşhi yabancı kültüre ait. Bizim kültürümüzde yok böyle çiğ yemek. Pişmişi de var onu tüketebilirsin seviyorsan
Bir de alıntı yapmışım nasıl heyecan yaptı isem
Örgü örmene sevindim ör tabiki ama kitqp da oku tek sayfa da olsa
Şimdi ne örüyorsun
Kıız mavi don tüm hayallerimi kapladı hiç yiyecek girmiyor o hayallere
İyi yapmışsın valla..Afiyet olsunBen de sabah Leslie 20 dk ve 15 dk yoga yaptım, banyoya girdim çıktım şimdi keyif kahvemi içeceğim
Hahahahahah işe yariyorrr baakkİnanki çok korkunçtu. Yabancı videoydu. Şükrettim müslüman olduğuma.
Zaten bizim suşhi yabancı kültüre ait. Bizim kültürümüzde yok böyle çiğ yemek. Pişmişi de var onu tüketebilirsin seviyorsan
Bir de alıntı yapmışım nasıl heyecan yaptı isem
Örgü örmene sevindim ör tabiki ama kitqp da oku tek sayfa da olsa
Şimdi ne örüyorsun
Kıız mavi don tüm hayallerimi kapladı hiç yiyecek girmiyor o hayallere
Çok güzelKafamı dağıtıyorum bebekler uyuyunca iyi geliyor bana hani öyle çok büyük şeyler ormuyorum mesela supla ordum şimdi bitti onun runner ini oruyorum öyle şeyler.
Hoşgeldin60 sayfa var okunacak
Bitermi ki