- 18 Mart 2018
- 30.503
- 121.272
- 34
Şu son 1 hafta bunu o kadar iyi anladım kiAminn canım bazen bunalıyorum aslinda hergun aynı şeyi yapmaktan ama dediğin gibi rutinlerimiz aslinda cok değerli cok şükür yapabiliyoruz
Ay Allah korusun bir de veremiyomuşumHahahahahah işe yariyorrr baakkcumartesi vermeyeen mavi don yapıştırıcam suratlara
Hoşbuldum, galiba 5 ocağa kadar daha yokumÇok güzelben de atkı örüyorum fırsat buldukça daha çok film izlerken akşamları
Hoşgeldin
Yaa neden öyle olduuu hosgeldin bu aradaŞu son 1 hafta bunu o kadar iyi anladım ki
Gözlerim ödemden kurbağa gözü gibi dolanıyorum, bacak sızılarım arttı
Eski rutinimi özledim
Şu son 1 hafta bunu o kadar iyi anladım ki
Gözlerim ödemden kurbağa gözü gibi dolanıyorum, bacak sızılarım arttı
Eski rutinimi özledim
İnşallah kaptanım sağolNe güzel başlamışsın güne. Daim olsun
Aklına gelirse yazar mısınİngiliz yazar vardı ünlü dilimin ucunda aklıma gelmedi gelirse yazarım. Hatta ilk yazdığı zaman Abdülhamid e gönderirmiş yorumunu alöak için
Ürktüm zaten yiyemem heralde bi dahaİnanki çok korkunçtu. Yabancı videoydu. Şükrettim müslüman olduğuma.
Zaten bizim suşhi yabancı kültüre ait. Bizim kültürümüzde yok böyle çiğ yemek. Pişmişi de var onu tüketebilirsin seviyorsan
Allah kolaylık versin canımmTeşekkür ederim kaptanımdün günün çoğu vaktinde bileklik takılı olmadığı halde 12.000 bakalım bu gün nasıl olacak gün yine tempolu başladı
Bir de alıntı yapmışım nasıl heyecan yaptı isem
Teşekkürler canımmİyi yapmışsın valla..Afiyet olsun
ben evde pişmişini yaptım daha önce. suşiyi biz de çok seviyoruz. yapımı kolay. somonu ızgara olarak pişirip soğutup koydum. nori ve suşi pirinci almam lazım yeniden. çünkü uzun zaman yapmadığımdan evde olanlar bayatladı attım.Evet canımm
Benim yediklerim bi tık daha yenilebilir olanlardan sanırım, ben de çok farklısını deneyemedim henüz
Benim yediklerimde yengeç, somon, avokado, salatalık falan var
Gerçi bazı yerlerde pişmiş olanları da yapıyorlar ama onları da denemedim
peygamberimiz mizaca göre besleniyordu diye biliyorum. çünkü o dönemde bu konu çok iyi biliniyordu. zamanla müslümanlara bu unutturuldu. tabi o dönemde yokluk da varmış. çoğu zaman açlık yaşamışlar. ama onun bile faydası olmuş sağlıklarına.Ne güzel başlamışsın güne. Daim olsun
Günaydın Canım hoşgeldin güzel günümüzü daha güzelleştirdin
Güzel kararlar bunlar
Dün bişey okudum izninle onu aktarıcam. Sağlıklı beslenme Peygamber efendimiz (s.a.v) gibi beslen diye.
Beni uzun uzun düşündürdü. Belki de Paygamberimizi tanımadıpımızdan dolayı böylesine bocalıyorız boşuna kürek çekiyoruz bazen.
O yüzden Peygamber efendimiz nasıl besleniyor diye araştırıcam. Öğrenmek istiyorum sizlerle de paylaşırım
Güzell menü afiyet olsunKızlar bugünkü menüm
Saat 10.00 limonlu bitki çayı
Saat 11.00 tarhana çorbası 1 dilim k.ekmegi turşu
Saat 12.00 limonlu çay
Saat 14.00 Papatya çayı içiyorum
Saat 17.00 tarhana çorbası içerim 3 dilim palamut fırında ,salata yerim
Su 2litre
Ellssa Jou Boncuk2307
Bencedee güzel düşünnnAy Allah korusun bir de veremiyomuşum
Kış kış kış çık aklımdan o düşünce
Güzel düşünelim güzel olsun
Sherlock HolmesBana polisiye roman önerisi verin o zaman kızlar, böyle sonuna kadar aslaaaaa katil kim anlayamayacağım tarzda olsun
Ya da modern romantik kitap da olabilir
Agatha christie, nora roberts, tesis gerritsen, mary higgings clark tüm kitapları okudum onlar dışında birşeyler pleaseee
Teşekkür ederim canımNe güzel başlamışsın güne. Daim olsun
Günaydın Canım hoşgeldin güzel günümüzü daha güzelleştirdin
Güzel kararlar bunlar
Dün bişey okudum izninle onu aktarıcam. Sağlıklı beslenme Peygamber efendimiz (s.a.v) gibi beslen diye.
Beni uzun uzun düşündürdü. Belki de Paygamberimizi tanımadıpımızdan dolayı böylesine bocalıyorız boşuna kürek çekiyoruz bazen.
O yüzden Peygamber efendimiz nasıl besleniyor diye araştırıcam. Öğrenmek istiyorum sizlerle de paylaşırım
Hosbuldum canım birlikte istediğimiz kiloya gelecezHosgeldinn o zamankendi ligim de biri gelmiş olduğunu görünce nasılsın sevindim kapışırız artikkk
Kaptanimm kitap okumayı çok isterim fakat ben orgu örsem onun yerine
Hosbuldum canımHoşgeldinnn canımmm
Ayyy aman Allah korusun ürktüm şu an
Ayyyy en sevdiğim kural olabilir yuppiiii
nasılsın canım?Teşekkür ederim canım