Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen naaptın böyle canım benim. Ödül öğünü vardı, sen tüm gün yemişsin 🤣 hem de her bulduğundan yemişsin, yarın çok hafif geçir ki tüm hafta uğraşmak zorunda kalma 🥰

bu hafta hafif geçiririm gözüm birsey de kalmadı en azından 🤣🤣

21 aralık menüsü

Saçmasapan bir gün oldu. Evde değildim kütüphaneye gideyim dedim kahvaltı etmeden çıktım.
11:00
Kefir, elma, 2 tane hurma 7-8 badem

15:00
Sulu köfte 1 kase
1 dilim ekmek

Akşam da yemek yemedim
4-5 hurma 10 12 badem

9 gibi de yaş pasta çatalladım ama 1 dilim yoktur 🥹
Her yediğimi kızlara nasıl söylicem diye yiyorum, bence doğru yoldayım olacak olacak 😄
Su 1 litre
😒 aaaaAa içemiyoooruuuuum aaa 🥹🥹

Ama o mavi donu da isyemiyorum😒😒👖

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_2169.jpeg
    IMG_2169.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 3
21 aralık menüsü

Saçmasapan bir gün oldu. Evde değildim kütüphaneye gideyim dedim kahvaltı etmeden çıktım.

Sulu köfte 1 kase
1 dilim ekmek

Akşam da yemek yemedim
4-5 hurma 10 12 badem

Her yediğimi kızlara nasıl söylicem diye yiyorum, bence doğru yoldayım olacak olacak 😄
Su 1 litre

Ay sonunuda güldürdünnn cumartesi gelsinn karar verilecek o mavi donmu yoksa kırmızı bikinimi 🤪🤪🤪😃😃😃😃 çok birşey yok aslında azar azar dengelemissin biraz ama verdimmi dersen 100 kalori gitmiştir 🙃

Evet canımm 😅

Benim yediklerim bi tık daha yenilebilir olanlardan sanırım, ben de çok farklısını deneyemedim henüz
Benim yediklerimde yengeç, somon, avokado, salatalık falan var

Gerçi bazı yerlerde pişmiş olanları da yapıyorlar ama onları da denemedim
Iyimiş kızzz yiyen yiyor vallahii denemeden karar vermemeliyizz😃😃😃😃

Afiyet olsun tatlım 🥰

Oyyyy oyyyyyyy 🙈🙈 afiyet olsun tatlımm 😍

Afiyet olsun canımm 🥰

Afiyet olsun canımm 😍

Afiyet olsun kuzum 🥰

Adımlar yine müthiş tebrikler canım, afiyet olsun 😍

Ben de teşekkür ediyorum çok güzel eşlik ediyorsunuz bana 🥰😍

Afiyet olsun canımm ☺️🥰😍

Afiyet olsun kuzum 🥰

Şahanesin sen, iyiki varsın ❤️🌸🥰🥰
Teşekkür ederim canım❤️💝💓
@arke
Boncuk2307 Boncuk2307
@malahit
-Murphy- -Murphy-
D Diyettenvzgctm-olmuyo
@bluegreeneyes
@bnnu
@Pembepilates
@Lotus1234

Canımmm kırmızı çiçeklerimmm, cumartesi menülerinde serbestliğe önem veriyorum çünkü haftanın kalan günlerinde daha keyifle devam edebildiğimize inanıyorum 😇🥳

Amaaaaaa bugün itibariyle daha düzenli, daha sağlıklı menüler, daha hareketli günler bekliyorum 🥳💪🏼🌸❤️

Sizi çoooookkkkkk seviyorum 😍🥰🌸❤️❤️
Teşekkür ederiz. Daha iyi olacak inşallah. Biz de seni çok seviyoruz 💌♀️👯‍♀️👯‍♀️

Günaydın kızlar . Ve sonunda benide hasta ettiler. Her yerim ağrıyor ,ağzımın icide yara olmuş çok acıyor. Sanırım grip oldum. Bir yandanda regli. Kafamda davul çalıyor 1 duş alıp kemik suyuna tarhana pişireyim.
Yaaa çok geçmiş olsun kuzuu çok zor hele bide tüm ev sana bakıyorken dinlenmeyince geçmiyor bu meret inşallah çabuk toparlarsin canim benim

Bugün itibarıyla 107 kilo olarak geri döndüm artık menülerimi yazıp su ve spor bildirimi yaparım bir iki hafta takımlara girmek istemiyorum biraz diyete adapte olmayı istiyorum.
Aslında artık diyet değilde sağlıklı beslenmek istiyorum diğer türlü diyet yapıp kilo verip sonra geri kilo alıyorum ve bu döngüden çok sıkıldım o yüzden porsiyon kontrolü yapıp sağlıklı beslenip günde 2.5 - 3 litre su içip sporda eklersem kısa vadede değil ama uzun vadede hedefime ulaşacağıma inanıyorum.

Eveeet nerede kalmıştık yine yeni yeniden başlıyoruz hepimize hayırlı olsun :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

21 aralık menüsü

Sulu köfte 1 kase
1 dilim ekmek

Akşam da yemek yemedim
4-5 hurma 10 12 badem

Su 1 litre

Ah ahh 😂 hiç bişey bu kadar korkutamazdı 😂 mavi don fecii oldu 😂😂
Ay sonunuda güldürdünnn cumartesi gelsinn karar verilecek o mavi donmu yoksa kırmızı bikinimi 🤪🤪🤪😃😃😃😃 çok birşey yok aslında azar azar dengelemissin biraz ama verdimmi dersen 100 kalori gitmiştir 🙃
Mavi don yüzünden akşam bişey yemedim ama çok zorladı çok acıktım zorla uyudum
Evet canımm 😅

Benim yediklerim bi tık daha yenilebilir olanlardan sanırım, ben de çok farklısını deneyemedim henüz
Benim yediklerimde yengeç, somon, avokado, salatalık falan var

Gerçi bazı yerlerde pişmiş olanları da yapıyorlar ama onları da denemedim
Büyük konuşmimde ben asla çiğ et balık yiyemem. Bikere parazit olur. Bikeresinde video seyrettim adamın karaciğerine kadar sarmıştı çok korkunçtu. Hiç yemeyin Allah korusun

X