- 25 Ağustos 2019
- 60.812
- 112.765
- 30
Ne var içinedu hepsi çiğmiHem nasılll çok severim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne var içinedu hepsi çiğmiHem nasılll çok severim ben
Sen naaptın böyle canım benim. Ödül öğünü vardı, sen tüm gün yemişsin hem de her bulduğundan yemişsin, yarın çok hafif geçir ki tüm hafta uğraşmak zorunda kalma
Günaydın kızlar . Ve sonunda benide hasta ettiler. Her yerim ağrıyor ,ağzımın icide yara olmuş çok acıyor. Sanırım grip oldum. Bir yandanda regli. Kafamda davul çalıyor 1 duş alıp kemik suyuna tarhana pişireyim.
Ay sonunuda güldürdünnn cumartesi gelsinn karar verilecek o mavi donmu yoksa kırmızı bikinimi çok birşey yok aslında azar azar dengelemissin biraz ama verdimmi dersen 100 kalori gitmiştir21 aralık menüsü
Saçmasapan bir gün oldu. Evde değildim kütüphaneye gideyim dedim kahvaltı etmeden çıktım.
11:00
Kefir, elma, 2 tane hurma 7-8 badem
15:00
Sulu köfte 1 kase
1 dilim ekmek
Akşam da yemek yemedim
4-5 hurma 10 12 badem
9 gibi de yaş pasta çatalladım ama 1 dilim yoktur
Her yediğimi kızlara nasıl söylicem diye yiyorum, bence doğru yoldayım olacak olacak
Su 1 litre
aaaaAa içemiyoooruuuuum aaa
Ama o mavi donu da isyemiyorum
Jou Ellssa Boncuk2307
Evet canımmNe var içinedu hepsi çiğmi
Iyimiş kızzz yiyen yiyor vallahii denemeden karar vermemeliyizzEvet canımm
Benim yediklerim bi tık daha yenilebilir olanlardan sanırım, ben de çok farklısını deneyemedim henüz
Benim yediklerimde yengeç, somon, avokado, salatalık falan var
Gerçi bazı yerlerde pişmiş olanları da yapıyorlar ama onları da denemedim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun tatlım
Oyyyy oyyyyyyy afiyet olsun tatlımm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun kuzum
Adımlar yine müthiş tebrikler canım, afiyet olsun
Ben de teşekkür ediyorum çok güzel eşlik ediyorsunuz bana
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun kuzum
Şahanesin sen, iyiki varsın
Teşekkür ederiz. Daha iyi olacak inşallah. Biz de seni çok seviyoruz@arke
Boncuk2307
@malahit
-Murphy-
D Diyettenvzgctm-olmuyo
@bluegreeneyes
@bnnu
@Pembepilates
@Lotus1234
Canımmm kırmızı çiçeklerimmm, cumartesi menülerinde serbestliğe önem veriyorum çünkü haftanın kalan günlerinde daha keyifle devam edebildiğimize inanıyorum
Amaaaaaa bugün itibariyle daha düzenli, daha sağlıklı menüler, daha hareketli günler bekliyorum
Sizi çoooookkkkkk seviyorum
Evet hele benim bazı arkadaşlarım herşeyini yiyorlar ki o beni aşıyor azıcıkIyimiş kızzz yiyen yiyor vallahii denemeden karar vermemeliyizz
Benimde oglum oyle 3 dis birden geliyor baya zorluyor biziCanim tabi her çocuk aynı olmuyor ama benim kız bu aralar çok mizmiz oldu.
Sagol kaptanım cumartesi falan dinlemedik tam tempo basladıkAaaa maşaallahhh sanaaa
Benimde oglum oyle 3 dis birden geliyor baya zorluyor bizi
corba dahil herseyi kendi yemek istiyor bide
Sagol kaptanım cumartesi falan dinlemedik tam tempo basladık
Ben de sabah Leslie 20 dk ve 15 dk yoga yaptım, banyoya girdim çıktım şimdi keyif kahvemi içeceğimNaaptınız kızlar. Ben kahvaltı anca yaptım. Öncesinde kahvem ve sütüm vardı. Suyu geç saate bırakmamaya calisicam. Wc çok oluyor.
Yaaa çok geçmiş olsun kuzuu çok zor hele bide tüm ev sana bakıyorken dinlenmeyince geçmiyor bu meret inşallah çabuk toparlarsin canim benimGünaydın kızlar . Ve sonunda benide hasta ettiler. Her yerim ağrıyor ,ağzımın icide yara olmuş çok acıyor. Sanırım grip oldum. Bir yandanda regli. Kafamda davul çalıyor 1 duş alıp kemik suyuna tarhana pişireyim.
Ah ahh hiç bişey bu kadar korkutamazdı mavi don fecii oldu21 aralık menüsü
Saçmasapan bir gün oldu. Evde değildim kütüphaneye gideyim dedim kahvaltı etmeden çıktım.
11:00
Kefir, elma, 2 tane hurma 7-8 badem
15:00
Sulu köfte 1 kase
1 dilim ekmek
Akşam da yemek yemedim
4-5 hurma 10 12 badem
9 gibi de yaş pasta çatalladım ama 1 dilim yoktur
Her yediğimi kızlara nasıl söylicem diye yiyorum, bence doğru yoldayım olacak olacak
Su 1 litre
aaaaAa içemiyoooruuuuum aaa
Ama o mavi donu da isyemiyorum
Jou Ellssa Boncuk2307
Mavi don yüzünden akşam bişey yemedim ama çok zorladı çok acıktım zorla uyudumAy sonunuda güldürdünnn cumartesi gelsinn karar verilecek o mavi donmu yoksa kırmızı bikinimi çok birşey yok aslında azar azar dengelemissin biraz ama verdimmi dersen 100 kalori gitmiştir
Büyük konuşmimde ben asla çiğ et balık yiyemem. Bikere parazit olur. Bikeresinde video seyrettim adamın karaciğerine kadar sarmıştı çok korkunçtu. Hiç yemeyin Allah korusunEvet canımm
Benim yediklerim bi tık daha yenilebilir olanlardan sanırım, ben de çok farklısını deneyemedim henüz
Benim yediklerimde yengeç, somon, avokado, salatalık falan var
Gerçi bazı yerlerde pişmiş olanları da yapıyorlar ama onları da denemedim