Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben mavi don giymem valla :KK53::KK53:

Öncelikle başınız sağolsun.
Menün tamda Cumartesi menüsü. Afşyet olsun.
Mavi don giymek istemiyorsan kolla kendini :KK53::KK53:
He valla kaptanim yok yok yarın dan itibaren normale dönerim. Ya aslında diyorum ki cumartesi de ödül yapmayim dayanamiyorummm

Eveeetttt yeni bir haftaya başlıyoruz kızlar, bomba gibi başlıyoruz inşallah 🙏🏻🥰❤️

Cumartesi menülerinde biraz daha rahatlık olması sebebiyle bugünden sonraki menülerinizde bol protein, bol sebze ve yeterli miktarda karbonhidrat görmek istiyorum 🥰😍

Ve tabii ki hareket de bereket vardır, bol bol hareket ediyoruz, güne gülümseyerek başlayıp aktif geçirip, kendimize iyi davranıp yorgun ama mutlu bir şekilde uykuya geçiyoruz 🎉💪🏼❤️🥰

Hadi bakalımmmm güzel bir hafta olsun hepimiz için 💃🏼😘🥳😇❤️

arke arke
Boncuk2307 Boncuk2307
bnnu bnnu
@bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
@malahit
-Murphy- -Murphy-
@Pembepilates
@Lotus1234
Kaptanım seni yeniden gördüğüme çooook mutlu oldum :rolleyes: :KK200:

Selam kızçelerr
Bugünkü menüm
Sabah 11 civarı
1 h yumurta
1 kaşarlı tost
Salatalık, domates
3 zeytin
1 ince lifli wasa üzerine az kaymak az bal

Ara 15 civarı
2 dilim kaşar 1 tortilla
(Ev işlerindenmidir bilmem ellerim titredi attım hızlıca ağzıma bişeyler)

Akşam 18
3 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
3 yemek kaşığı basmati pilavı

Su:2 lt
Spor: tüm gün ev işi (çok şükür bitti yarın boşum) 4800 adım
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84

Selam kızçelerr
Bugünkü menüm
Sabah 11 civarı
1 h yumurta
1 kaşarlı tost
Salatalık, domates
3 zeytin
1 ince lifli wasa üzerine az kaymak az bal

Ara 15 civarı
2 dilim kaşar 1 tortilla
(Ev işlerindenmidir bilmem ellerim titredi attım hızlıca ağzıma bişeyler)

Akşam 18
3 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
3 yemek kaşığı basmati pilavı

Su:2 lt
Spor: tüm gün ev işi (çok şükür bitti yarın boşum) 4800 adım
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Menu yine kotuydu ama aksam 17"den once bitti.

Spor : 7200 adim + 8 dk zumba ( dunku videonun 8 dk sini yaptim )
Screenshot_20241221-214218_Opera.jpg

Benim de kötüye yakındı ve 17:00 e 2-3 dak kala bitti neyseki😬😬
Sen de bu hafta yeniden basladim brn de toparlamaya calisiyorum. Bu hafta birbirimize destek olslim :KK19:en azindan erken bitirirsem , if mantığında olursan en cok abur cubur yediğim saatleri atlatmış olurum diye düşünüyorum :olamaz:

Bacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummm😘😘😘😘 benii hafife almağğıınnn heeemmiii 🫡🫡 erim erim eriyeceğuuuzzzz 🩱 suna bakın şu güzel mayo veya 👙 şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii 🥺 yoksaa ensenizden tutaaarrr şu 🩳 mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz 🤓

Sem2024 Sem2024
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa Ellssa
rockandroll rockandroll
Aşırı motive eden bir gacısınız siz kaptanım ama biz kendi kaptanicemiz için canımızı dişimize takip kazaniciiizz 🤣🤣

Sen de bu hafta yeniden basladim brn de toparlamaya calisiyorum. Bu hafta birbirimize destek olslim :KK19:en azindan erken bitirirsem , if mantığında olursan en cok abur cubur yediğim saatleri atlatmış olurum diye düşünüyorum :olamaz:
Tamamdır, tam destek👍👍aynı kafadanız. Telafi amaçlı ben de IF düşünmüştüm. Eriyordur bence de. O sekilde inaniyorum👯‍♀️👯‍♀️

Evet hazır mıyız benim hunharca yedigim menuyeee:) yarin tartilip bakcam merak ettim bunca yemeye:)

Sabah 10da sahanda yumurta, domates , bal,tereyağ 2 dilim ekmek

ara öğün kakaolu kurabiye 2 tane, kahve

öğlen 2de kısır, patates salatası, 3 tane pişi, 2 tane kurabiye

Aksam 6da 1 tabak kiymali makarna, 1 küçük dilim kaşarlı tost , 1 küçük paket cips, 1 dilim ekmeğe Nutella sürdüm yedim bir kaşıkta sade yedim çikolatayi

9da bitirdim yemek işini şimdi kahve içeceğim

2 lt de su

Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa 🙈🙈🙈

Evet hazır mıyız benim hunharca yedigim menuyeee:) yarin tartilip bakcam merak ettim bunca yemeye:)

Sabah 10da sahanda yumurta, domates , bal,tereyağ 2 dilim ekmek

ara öğün kakaolu kurabiye 2 tane, kahve

öğlen 2de kısır, patates salatası, 3 tane pişi, 2 tane kurabiye

Aksam 6da 1 tabak kiymali makarna, 1 küçük dilim kaşarlı tost , 1 küçük paket cips, 1 dilim ekmeğe Nutella sürdüm yedim bir kaşıkta sade yedim çikolatayi

9da bitirdim yemek işini şimdi kahve içeceğim

2 lt de su

Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa 🙈🙈🙈

Abooo ne yaptın :confused:

Bacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummm😘😘😘😘 benii hafife almağğıınnn heeemmiii 🫡🫡 erim erim eriyeceğuuuzzzz 🩱 suna bakın şu güzel mayo veya 👙 şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii 🥺 yoksaa ensenizden tutaaarrr şu 🩳 mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz 🤓

Sem2024 Sem2024
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa Ellssa
rockandroll rockandroll
Şimdi ben mavi takımdayım, günlük menü paylaşırken seni mi etiketleyeceğim kaptan? Bi de takımlar kilo vermede mi sporda mı her ikisinde mi yarışıyor :KK70: teşekkürler sevgiler 🤍

Kızlar benim bebeler uyudu , ben uykuya kaçıyorum. Zombi gibiyim valla.

Screenshot_2024-12-21-22-21-47-07_e3c9b3b2f1312fb6287cff465e1c4bd0.jpg

21ARALIK CUMARTESİ

BAŞLANGIÇ
Tarçınlı su

KAHVALTI
Sucuk
26 gr kaşar peyniri
30 gr tam yağlı Ezine peyniri
1 haşlanmış yumurta

ARA
Sade Türk kahvesi

Bundan sonrası kötü gibi maalesef
İkram olan dereotlu poğaça (2 veya 3 tü ama kesinlikle, standart boyuttan küçüktü)
Yine aynı şekilde 2-3 susamlı bir şey ama kesinlikle lokmalıktı onlar.
Pasta ama kürdana takılmış vaziyetteydi (normal dilim pastanın 3 te 1 idir) 1 tane yedim, bi de bir tanesinin çeyreği falan. Çocuklardan kalan. Meyve suyunun tadına baktım.
Burayı toparlarsam, hesabıma göre: 1 standart dilim pastanın 4 te 3 ünü geçemez/dereotlu poğaça da standart boyutla, 1 buçuğu geçemez/susamlı lokmalıklardan, standart 1 adet eder . Aslında o kadar da kötü değil.

AKŞAM
Evde muzlar kararıyordu. Acil krem şantiyle değerlendirdim. Yedim 1 buçuk kase tahmini. Krem şantiyle değil, daha sağlikli tarifler var ama krem şanti son kalmisti, onu da aradan cikarmak istedim.

SU
2,5 LİTRE

SPOR
6.014 ADIM
26 DK BÖLGESEL
99 DAKİKA EV İŞİ

LenaG LenaG

Boncuk2307 Boncuk2307

Jasminium84 Jasminium84

Akşam 17:00 gibi kapadım, hindistancevizi yağlı, filtre kahvemle.

X