Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ben aslında 20 dk falan egzersiz yapıyorum bir program var ama şimdi nasıl atayım nasıl yapayım 20 dk yaptım demek yetiyor mu bilemedim
Akıllı saat kullaniyorsan egzersiz seceneklerinden uygun olanı açıp öyle yap canım. Sonra da onun görüntüsünü paylaşacaksın.
cezam yok Allaha sükür bu haftaki hedefim spor birincisi olmakk :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

bu cezalar unutulmasın:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ilk sayfaya alın bence bu listeyi:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Benim varmış gördüm, hemen bugün yapayım bari Boncuk2307 Boncuk2307
Eveeetttt yeni bir haftaya başlıyoruz kızlar, bomba gibi başlıyoruz inşallah 🙏🏻🥰❤️

Cumartesi menülerinde biraz daha rahatlık olması sebebiyle bugünden sonraki menülerinizde bol protein, bol sebze ve yeterli miktarda karbonhidrat görmek istiyorum 🥰😍

Ve tabii ki hareket de bereket vardır, bol bol hareket ediyoruz, güne gülümseyerek başlayıp aktif geçirip, kendimize iyi davranıp yorgun ama mutlu bir şekilde uykuya geçiyoruz 🎉💪🏼❤️🥰

Hadi bakalımmmm güzel bir hafta olsun hepimiz için 💃🏼😘🥳😇❤️

arke arke
Boncuk2307 Boncuk2307
@bnnu
@bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
@malahit
-Murphy- -Murphy-
@Pembepilates
@Lotus1234
Aminnn canım çok güzel bir hafta olsun inşallah🤩

Bacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummm😘😘😘😘 benii hafife almağğıınnn heeemmiii 🫡🫡 erim erim eriyeceğuuuzzzz 🩱 suna bakın şu güzel mayo veya 👙 şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii 🥺 yoksaa ensenizden tutaaarrr şu 🩳 mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz 🤓

@Sem2024
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Tutku44 Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa Ellssa
rockandroll rockandroll

Ahhh canım ya umarım çabuk iyileşirler. Kaç yaşında çocuklar.

Kuşum eklemeleri ben yapmıyorum. Kaptanlar bu kararları veriyorlar. Ben sadece tablo için yardımcı oldum. Zaten seni almışlar ve sanırım aynı takimdayiz 🥰

İlk sayfadaki kuralları okumamız lazım canım, değişiklikler oldu ❤

🤣🤣

Hahahahh kıyamam ya bi de eklemeye mi çalıştın 🥰

Bakalım ne zaman öğrenecek 🤣🤣 belki de öğrenmiştir.

Kuşum ben salı günü yapmayıp çarşamba tamamlamıştım. Listeyi geri dönüp kontrol etmedim cezam var mı bilmiyorum ama bu hafta her gün yapacağım zaten. Gerekirse birini ekstra yaparım.

Canım ilk sayfadaki kuralları da oku mutlaka. Bu kadar istekliyken ceza yiyip takım dışı kalma tatlım 🥰
Ahahaha tamam canım😁😁 genelde baktigimda güncellenmemis oluyor da bakayim☺️☺️ (yani ondan bakmadim anlaminda) 😉😉

Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummm😘😘😘😘 benii hafife almağğıınnn heeemmiii 🫡🫡 erim erim eriyeceğuuuzzzz 🩱 suna bakın şu güzel mayo veya 👙 şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii 🥺 yoksaa ensenizden tutaaarrr şu 🩳 mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz 🤓

@Sem2024
Tutku44 Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa Ellssa
rockandroll rockandroll
eriyeceeguzzzzzzz :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK55: :KK49: :KK49: :KK49: :KK49: :KK49: :KK49:
sen ne dersen o kaptanımmm❤️🎉🎊

Bence başarırsın canım 💪🏼🥳

Bir de ufaktan yoga, pilates tarzı birşeyler de yapabilirsin, 15 dklık programlar bile iyidir 🥰
Günlük 6000 adım veya 20 dk Leslie degil mi sart olan :KK53: eger zaman problrmi varsa 20 dk Leslie daha çabuk biter

@Sem2024
Tutku44 Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Makaron23
Ellssa Ellssa
rockandroll rockandroll
Haha süpersin kaptaniiimmm 😂😂💃💃

Hemmen mükemmel menümu yazayım 😂😂

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber yeşillik
Biraz lor biraz tulum peyniri
5 zeytin
1 tk bal
Avuç içi kasar lavaş

Valla dedim sabah iyi yedim ödül oldu daha yemem cenaze miz vardı cenaze yemeği geldi sıcak sicakkk etli pideeeeee nasi da güzelll kokuyor neyse bir dilim yiyim tabi irademe tukureyim bir dilim yiyince dururmuyum 3 4 dilim.yedim valla

Bide üstüne akşam Arnavut ciğeri yedimmi ayran ile işte bu kadar 😂😂 karnım davul gibi sis e alışkın değil bu kadar yemeye napsin yazık bayram etti bugün

Ama bugün temizlik de yaptım hiç de oturmadım iste fakir tesellisi belki bi kısmı yanmistir 😂😂

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Eklentiler

• 20241221_201414.jpg
    20241221_201414.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 3
Hemmen mükemmel menümu yazayım 😂😂

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber yeşillik
Biraz lor biraz tulum peyniri
5 zeytin
1 tk bal
Avuç içi kasar lavaş

Valla dedim sabah iyi yedim ödül oldu daha yemem cenaze miz vardı cenaze yemeği geldi sıcak sicakkk etli pideeeeee nasi da güzelll kokuyor neyse bir dilim yiyim tabi irademe tukureyim bir dilim yiyince dururmuyum 3 4 dilim.yedim valla

Bide üstüne akşam Arnavut ciğeri yedimmi ayran ile işte bu kadar 😂😂 karnım davul gibi sis e alışkın değil bu kadar yemeye napsin yazık bayram etti bugün

Ama bugün temizlik de yaptım hiç de oturmadım iste fakir tesellisi belki bi kısmı yanmistir 😂😂

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Kahvaltı iyiydii oo aferim derken sonraki yorumu allahımmm🥲🥲🥲🥲 cenaze kimin bilmiyorum amaa rabbim mekanı cennet eylesin inşallahhh

Bunun üstüne yürüyüş adımlar olduysa işi kurtardık
Nese ki çözümümüz vaaarrr gece yatmadan 2 saat önce maden suyu 1 ç.k zencefil 1.ç.k sumak bi limon sık dilediğin kadar sabaha kadar kaloriler getsinn ödem de gider 🔥🔥🔥

Kahvaltı iyiydii oo aferim derken sonraki yorumu allahımmm🥲🥲🥲🥲 cenaze kimin bilmiyorum amaa rabbim mekanı cennet eylesin inşallahhh

Nese ki çözümümüz vaaarrr gece yatmadan 2 saat önce maden suyu 1 ç.k zencefil 1.ç.k sumak bi limon sık dilediğin kadar sabaha kadar kaloriler getsinn ödem de gider 🔥🔥🔥
Valla mi kiz kaptanim yaparim valla tamammmm ay süpersin ya

X