- 31 Ekim 2013
- 21.123
- 70.416
- 40
6000 canımAnca evde adım saymaya basladim.
Ev işi ve spor var ama adım sayısı günde kaç şart kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6000 canımAnca evde adım saymaya basladim.
Ev işi ve spor var ama adım sayısı günde kaç şart kızlar?
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
21 Aralık cumartesi
Gün kapanış
LenaG Jasminium84 Boncuk2307
10.30 Kahvaltı
1 yumurta
1.dilim.peynir
1 dilim.ekmek
Öğle yemek yok
18.30 akşam
1 kase kısır
1 kornişon turşu
3 dilim marul
2lt su
1000 adım
Evet gelmedi kaptanım henüzJou hala gelmedi sanırım
Teşekkürler. Yandımdiğer günler çok zor değil ama bugün 19:00 gibi basladim da yetistirmem lazım.6000 canım
Teşekkür ederiz. Hep birlikte başaralım.Eveeetttt yeni bir haftaya başlıyoruz kızlar, bomba gibi başlıyoruz inşallah
Cumartesi menülerinde biraz daha rahatlık olması sebebiyle bugünden sonraki menülerinizde bol protein, bol sebze ve yeterli miktarda karbonhidrat görmek istiyorum
Ve tabii ki hareket de bereket vardır, bol bol hareket ediyoruz, güne gülümseyerek başlayıp aktif geçirip, kendimize iyi davranıp yorgun ama mutlu bir şekilde uykuya geçiyoruz
Hadi bakalımmmm güzel bir hafta olsun hepimiz için
arke
Boncuk2307
bnnu
bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
malahit
-Murphy-
P Pembepilates
Lotus1234
Etiket yapmayı unutmuşumBugünkü menüm
14:30
2 haşlanmış patates
1 tandır ekmeği
5 yeşil zeytin
yarım bardak ayran
1 kase tarhana çorbası dövmeli
15:30
1 dilim ev yapımı kek
1 tane turunç reçeli
sade kahve
200 ip
Bence başarırsın canımTeşekkürler. Yandımdiğer günler çok zor değil ama bugün 19:00 gibi basladim da yetistirmem lazım.
Yazım demi kaptanim tamam az sonraaaNe yedin yaz biz de görelim
Hiç birşey yapmamaktan iyidir bence
Yaparsın sen yaparsın inanıyorumTeşekkürler. Yandımdiğer günler çok zor değil ama bugün 19:00 gibi basladim da yetistirmem lazım.
Sağ olasın. Eşim evde de. Onlar sonraDevamkeBence başarırsın canım
Bir de ufaktan yoga, pilates tarzı birşeyler de yapabilirsin, 15 dklık programlar bile iyidir
Haha çok thanksYazım demi kaptanim tamam az sonraaa
Yaparsın sen yaparsın inanıyorum
Hazırlığa neden girdim cnm ben tartimi attım zamaninda
Masterfit 146.Etap
KIRMIZI TAKIM Jasminium84 Kırmızı Takım Kaptanı arke bluegreeneyes bnnu Boncuk2307 malahit -Murphy- P Pembepilates
MAVİ TAKIM Jou Mavi Takım Kaptanı Ellssa @Goklerce @Cicekbocekkaktus P Purple58 @Makaron23 @rockandroll @Sem2024 @Tutku44 HAZIRLIK @Beklenen2 @Deltavealfa Efenin_Annesi @Hallederiz @Lavinia_98 @Mthn83 @s i d e l y a @tomrs
Ellerine sağlık kaptanım
Masterfit 146.Etap
KIRMIZI TAKIM Jasminium84 Kırmızı Takım Kaptanı arke bluegreeneyes bnnu Boncuk2307 malahit -Murphy- P Pembepilates
MAVİ TAKIM Jou Mavi Takım Kaptanı Ellssa @Goklerce @Cicekbocekkaktus P Purple58 @Makaron23 @rockandroll @Sem2024 @Tutku44 HAZIRLIK @Beklenen2 @Deltavealfa Efenin_Annesi @Hallederiz @Lavinia_98 @Mthn83 @s i d e l y a @tomrs
Aaaaaaaa ben şoookkkk genemi sen kırmızı oldun ayy ben secildimm gözyaşım pııttTamam kaptanım, Jou kabul edersen seninle yarışmak isterim
Canımm busaatlerde çok yoğun oluyorumm efenin annesi deyince bakayim dedim
Iyi yapmışsınnn
Hazırda olan Efenin_Annesi o tartı atmıstı kuzumm neden hazıra geçtikiKaptanım Jou hazırlıkta ben listeyi tekrar atayım hazırlayıp hemen
Canımm teşekkür ederiimmmJou nur topu gibi mavi takım kaptanlığın oldu hayırlı olsun
Allddiimmm giiitttiiii
Masterfit 146.Etap
Hayırlı akşamlar
12.00
Yumurtalı mantar 3kasık
1 üçgen peynir
3 dilim peynir
2 dilim ekmek
16.ü0
1 dilim pasta
18.30
evde yaptım 1 lahmacun, Marul
2lt su
Ellssa Jou Boncuk2307
Jou hala gelmedi sanırım
Ahhh canım ya umarım çabuk iyileşirler. Kaç yaşında çocuklar.Sağol kuzum valla delirmek üzereyim oğlan büyük hasta yatıyorum diyor ses yok ama kız delirtiyor . Durmadan mizmız ağlıyor neden ağlıyorsun diyorum cevap yok saçma sapan nedenlerle ağlıyor . Normalde hiç ağlak değil ama bugün resmen susmadan ağlıyor cani ağlamak istiyor ağlıyor
Kuşum eklemeleri ben yapmıyorum. Kaptanlar bu kararları veriyorlar. Ben sadece tablo için yardımcı oldum. Zaten seni almışlar ve sanırım aynı takimdayizBenide ekler misin canim
İlk sayfadaki kuralları okumamız lazım canım, değişiklikler oldu ❤Normalde 14.30da bitiyordu bu tür aksakliklar olduğunda ekleme yapılabiliyordu ilk kez geç atmisimdir kilo bildirimini sürekli olan birşey değil.Yazmisim paylaşa bastım sanmisim asılı kalmis sayfada
Pembe plates kaldı
aaa bir de ben kalmışım
Hahahahh kıyamam ya bi de eklemeye mi çalıştınKendimi eklemeyi denedim kopyala yapınca kolayca tablo ekleniyor sanirim
Bakalım ne zaman öğrenecek belki de öğrenmiştir.Jou nur topu gibi mavi takım kaptanlığın oldu hayırlı olsun
Kuşum ben salı günü yapmayıp çarşamba tamamlamıştım. Listeyi geri dönüp kontrol etmedim cezam var mı bilmiyorum ama bu hafta her gün yapacağım zaten. Gerekirse birini ekstra yaparım.Canımlar geçen haftaki performansınız güzeldi ama hazırlığa alınan çok kişi oldu. Bu hafta daha da iyisini yapabiliriz. Beş dakikamızı almıyor belki de girip menü yazmak 20 dk yürüyüş ya da 20 dk leslie yapabiliriz bence. Aslında kurallar adı altında herkes kendi için çabalayacak. Menü Tablosunu incelediyseniz eğer ceza günlerini görmüşsünüzdür. Bu hafta onları da yapacağız hep birlikte biz kaptanlar olarak Ellssa kaptanımla birlikte 2-3 gün cezamız var hepimiz cezalarımızı tamamlayalım. Ben aslında ertesi günlerde yapmıştım ama yine yaparım. Sizler de yapabilirsiniz. Seviyorum sizi, burayı
Canım ilk sayfadaki kuralları da oku mutlaka. Bu kadar istekliyken ceza yiyip takım dışı kalma tatlım5 teb beri ev isi yapiyom. Bakicam
Yaaa severim seni, enerjine bayılıyorumm maşallah sanaAaaaaaaa ben şoookkkk genemi sen kırmızı oldun ayy ben secildimm gözyaşım pııtt