Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eveeetttt yeni bir haftaya başlıyoruz kızlar, bomba gibi başlıyoruz inşallah 🙏🏻🥰❤️

Cumartesi menülerinde biraz daha rahatlık olması sebebiyle bugünden sonraki menülerinizde bol protein, bol sebze ve yeterli miktarda karbonhidrat görmek istiyorum 🥰😍

Ve tabii ki hareket de bereket vardır, bol bol hareket ediyoruz, güne gülümseyerek başlayıp aktif geçirip, kendimize iyi davranıp yorgun ama mutlu bir şekilde uykuya geçiyoruz 🎉💪🏼❤️🥰

Hadi bakalımmmm güzel bir hafta olsun hepimiz için 💃🏼😘🥳😇❤️

arke arke
Boncuk2307 Boncuk2307
bnnu bnnu
bluegreeneyes bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
malahit malahit
-Murphy- -Murphy-
P Pembepilates
Lotus1234 Lotus1234

Eveeetttt yeni bir haftaya başlıyoruz kızlar, bomba gibi başlıyoruz inşallah 🙏🏻🥰❤️

Cumartesi menülerinde biraz daha rahatlık olması sebebiyle bugünden sonraki menülerinizde bol protein, bol sebze ve yeterli miktarda karbonhidrat görmek istiyorum 🥰😍

Ve tabii ki hareket de bereket vardır, bol bol hareket ediyoruz, güne gülümseyerek başlayıp aktif geçirip, kendimize iyi davranıp yorgun ama mutlu bir şekilde uykuya geçiyoruz 🎉💪🏼❤️🥰

Hadi bakalımmmm güzel bir hafta olsun hepimiz için 💃🏼😘🥳😇❤️

arke arke
Boncuk2307 Boncuk2307
bnnu bnnu
bluegreeneyes bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
malahit malahit
-Murphy- -Murphy-
P Pembepilates
Lotus1234 Lotus1234
Teşekkür ederiz. Hep birlikte başaralım.👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️

Tamam kaptanım, Jou Jou kabul edersen seninle yarışmak isterim 🥰
Aaaaaaaa ben şoookkkk genemi sen kırmızı oldun ayy ben secildimm gözyaşım pııtt
Jou Jou nerdesin canım takımlar kurulsun
Jasminium84 Jasminium84 burdasın dimi
Canımm busaatlerde çok yoğun oluyorumm efenin annesi deyince bakayim dedim
Jasminium84 Jasminium84 istersen birlikte seçelim Jou Jou gelene kadar
Iyi yapmışsınnn
Kaptanım Jou Jou hazırlıkta ben listeyi tekrar atayım hazırlayıp hemen
Hazırda olan Efenin_Annesi Efenin_Annesi o tartı atmıstı kuzumm neden hazıra geçtiki
Jou Jou nur topu gibi mavi takım kaptanlığın oldu hayırlı olsun :KK200:
Canımm teşekkür ederiimmm
Allddiimmm giiitttiiii
❤️
Hayırlı akşamlar
12.00
Yumurtalı mantar 3kasık
1 üçgen peynir
3 dilim peynir
2 dilim ekmek

16.ü0

1 dilim pasta

18.30
evde yaptım 1 lahmacun, Marul
2lt su

Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
❤️
Jou Jou hala gelmedi sanırım
❤️❤️

Sağol kuzum valla delirmek üzereyim oğlan büyük hasta yatıyorum diyor ses yok ama kız delirtiyor . Durmadan mizmız ağlıyor neden ağlıyorsun diyorum cevap yok saçma sapan nedenlerle ağlıyor . Normalde hiç ağlak değil ama bugün resmen susmadan ağlıyor cani ağlamak istiyor ağlıyor
Ahhh canım ya umarım çabuk iyileşirler. Kaç yaşında çocuklar.
Benide ekler misin canim
Kuşum eklemeleri ben yapmıyorum. Kaptanlar bu kararları veriyorlar. Ben sadece tablo için yardımcı oldum. Zaten seni almışlar ve sanırım aynı takimdayiz 🥰
Normalde 14.30da bitiyordu bu tür aksakliklar olduğunda ekleme yapılabiliyordu ilk kez geç atmisimdir kilo bildirimini sürekli olan birşey değil.Yazmisim paylaşa bastım sanmisim asılı kalmis sayfada
İlk sayfadaki kuralları okumamız lazım canım, değişiklikler oldu ❤
Pembe plates kaldı
aaa bir de ben kalmışım :KK57:
🤣🤣
Kendimi eklemeyi denedim 😁😁😁 kopyala yapınca kolayca tablo ekleniyor sanirim
Hahahahh kıyamam ya bi de eklemeye mi çalıştın 🥰
Jou Jou nur topu gibi mavi takım kaptanlığın oldu hayırlı olsun :KK200:
Bakalım ne zaman öğrenecek 🤣🤣 belki de öğrenmiştir.
Canımlar geçen haftaki performansınız güzeldi ama hazırlığa alınan çok kişi oldu. Bu hafta daha da iyisini yapabiliriz. Beş dakikamızı almıyor belki de girip menü yazmak 20 dk yürüyüş ya da 20 dk leslie yapabiliriz bence. :KK19: Aslında kurallar adı altında herkes kendi için çabalayacak. Menü Tablosunu incelediyseniz eğer ceza günlerini görmüşsünüzdür. Bu hafta onları da yapacağız hep birlikte biz kaptanlar olarak Ellssa kaptanımla birlikte 2-3 gün cezamız var hepimiz cezalarımızı tamamlayalım. Ben aslında ertesi günlerde yapmıştım ama yine yaparım. Sizler de yapabilirsiniz. Seviyorum sizi, burayı :KK200:
Kuşum ben salı günü yapmayıp çarşamba tamamlamıştım. Listeyi geri dönüp kontrol etmedim cezam var mı bilmiyorum ama bu hafta her gün yapacağım zaten. Gerekirse birini ekstra yaparım.
5 teb beri ev isi yapiyom. Bakicam🤓🤓
Canım ilk sayfadaki kuralları da oku mutlaka. Bu kadar istekliyken ceza yiyip takım dışı kalma tatlım 🥰

X