Vardır canım onunda anladığı bir dil. Bilmiyorum kaç yıllık evlisiniz ama sen net ol ki karşındaki ne kadar ciddi olduğunu anlasın. Eğer sevgi varsa ortak yolu bulursunuz şaşmaz değişmez kuraldır.Bilmiyorum canım o kadar ümidimi kaybettim ki bu adama karşı, yani belki bu içime atmalarımdan sebep bu kadar doldum ve taştım. Benim bu evlilikten de bu adamdan da hiçbir beklentim kalmadı, burada anlatamadığım o kadar çok şey var ki aslında bu akşam sadece buzdağının görünen kısmıydı ve çatırdadım ben de
Kendimi her yönden sıkışmış hissediyorum, sanki işime de eşime de hapsoldum ve bi daha asla mutlu olamayacakmışım gibi sanki aslında böyle yaşamayı hakediyorum daha iyisi benim neyimeymiş gibi
İnşallah bitanem, keşke
Şaka gibi ama hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor gelip tek bi laf etse ne surat asıyorsun diye koparacağım yaygarayı ama adam gayet normal gündelik hayatında şu an
Ben mi anormalim ben mi büyütüyorum anlamadım
İşe yarayacağını bilsem söyleyeceğim ama öyle bi adamki öyle manipülatif ki ben bunu söylesem ondan özür dileyene kadar bi daha benim yüzüme dahi bakmaz sen bana bunu dedin nasıl dersin diye
İnşaallah toparlarsin kendini canım. Üzme sıkma canını..