• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar bugünkü menüm

Sabah 09.30 kolajen + hindiba kahvesi +6 hurma

Öğle 14.00 5 kaşık ev yoğurdu 5 hurma

Ara 15.00 yesilçay

Akşam 18.00 1 bardak süt 6 hurma

7200 adım

2litre su LenaG LenaG noram noram Boncuk2307 Boncuk2307
Hurmaları tek tüketmeye çalış canım. Tek sayı olsun. Afiyet olsun.

1 haftadır tek bir lokma kaçamak yapmadım ama şu an kendimi çok zor tutuyorum. Önümde waffle yiyorlar ve deli gibi canım çekiyor. Size yazayım da beni durdurun 🤣
Ben çok canım çekerse kesin yiyorum ya😂 kısıtlamanın sonu iyi olmuyor bende çünkü bilemedim kuzum ya iki üç çatal bence

Bende menümü yazayım
Kahvaltı
3 dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek 🫣
1 tatlı kaşığı bal+tereyağı
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+hurma
Ara öğün
1 küçük boy ayva
Akşam
5 adetz zeytin
2 dilim peynir
Domates+salatalık
1 bardak çay
Suyu ölçmedim ama iki olmuştur
Spor da akşama kadar ev işleri. Pilin bitti artık. Uzandım dinleniyorum artık.
LenaG LenaG arke arke Boncuk2307 Boncuk2307

LenaG LenaG arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
İyi Akşamlar

11:30 2 kase sebze çorbası

13:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

18:00 fırında yağlı kağıtta az zeytinyağlı 500 gr. hamsi, salata, 2tk.fındık kreması, 2lokma kek, 1muz
(Dün akşam yemeğinde 1muz yemiştim yazmayı unutmuşum)

Gece 13 teki aynı kahveden içebilirim
Su 3 litre
Spor yok günlük ev işi

Ayy ne güzell istee keske benimde olsada yapsamm bos zamanım oluyo sıkılıyorum evde koca buzdolabım var yetmiyo hersey dogalina kaçıyorum bide çocuklarım için
Canım öyle bir merakın varsa araştır bence. Boş zamanın da çökmüş, çok iyi olur senin için. Buzdolaplarindaki buzluk kısmı yeterli olmuyor. Farklı bir sürü seçenek var, benimki istersen buzdolabına da dönüyor tamemen.
Kesinlikle katılıyorum derin dondurucum varken yazin koyduklarimi yemekten kış sebzelerine zaman kalmıyordu.Bozuldu almadim hiç de yokluğunu hissetmiyorum 🙄
Ben yaz sebzelerini kış için stoklamiyorum hiç canım. Sebzelerin buzluk ya da konserve halini sevmiyorum. Mevsimde ne bulursam onu yiyorum. Buzluğa mantı, içli köfte, kiymadan köfte, börek, pizza tarzı hızlı yemek olacak şeyler atıyorum. Oğlum artık büyüdü, ben evde yokken çıkarıp yesin diye yapıyorum.
Değiştirmek için çok çabam var ama ne yazık ki olmuyor, yaşım sebebiyle mümkün de görünmüyor ne yazık ki

Yardımcı arada geliyor ama iki kızım ve eşim çok dağınıklar günlük toparlamazsam ev darmaduman oluyor o dağınıklıkta beni inanılmaz rahatsız ediyor resmen içim kararıyor o dağınıklığı gördükçe

Doktora da yakın zamanda gittim değerlerimdeki eksikliklere göre vitamin başladım ama enerji verecek birşeylere ihtiyacım var sanırım

Ya da bilmiyorum psikolojik destek alıp ona göre bi takviye almam gerekiyor ama ona ne zamanım yeter ne de maddi durumum, çok pahalı tedaviler

Yüzyıllardır burada yazıyorum herkes artık aşina sanırım 🙈 ama en büyük problemim işim, ve benim her anımı her günümü herşeyimi etkiliyor, kendimi cenderede hissediyorum kurtulamıyorum

Bak yazarken yine bi gerildim, offf neyse, ben bi vitamin takviyesi soruşturayım kendime en azından enerjim yükselsin 😅
Evdeki dağınıklık için diyecek hiçbir şeyim yok, ne kadar söylesen de yapmıyorlar. Kafayı takmamayı öğrenmek de bir seçenek olabilir.

İş konusunda inşallah beklemediğin şekilde her şey düzelir canım.

Menumu de yazayım girmişken

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
2 dilim peynir
5 zeytin
2 3 tane kuru armut

Ogle
Elmalı tarçınlı yoğurt

Akşam
Kıymalı patlıcan kavurma

Su 2.5 lt

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram
Harika balım böyle devam💕💕
Menüm

Sabah
Kabuklu ceviz ıslatılmış su

12:30
Az sucuklu yumurta
Az peynir
Az yeşil zeytin
Az kaymak
Çiçeli ekmeğin iki yaprağı

Ara
1 cennet meyvesi
1 portakal

Ara
1 avuç yer fıstığı

16:30
1 tabak bulgur pilavı üzeri bol yoğurt

Spor
400 ip :spor:

LenaG LenaG noram noram @Jou
Canım bugünkü menün daha güzel ama ara öğünde 2 adet meyve değil, birini seçip yemen lazım. Ya portakal ya cennet meyvesi. Ayrıca çiçekli ekmeğin iki yaprağı da çok. Haberin olsun.
8 Aralık pazar menüsü
13.00 kahvaltı
Lorlu fit pizza (100 gr lor, 2 yumurta, domates sos ve 40 gr kaşar) ve limonlu marul roka domates, şekersiz çay.

16.00 ara
1 küçük muz

19.00 akşam
Yarım kefal (büyük boydu, oğlumla paylaştık), salata.

Şimdi çay içeceğim

Su 2.5 litre olacak yatana kadar
Spor için ilerleyen saatlerde yazacağım. Sabah yaptığım sporlara ek olarak birazdan yürüyüşe çıkacağım.

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram
Mükemmel menü çok beğendim 💕💕

Harika balım böyle devam💕💕

Canım bugünkü menün daha güzel ama ara öğünde 2 adet meyve değil, birini seçip yemen lazım. Ya portakal ya cennet meyvesi. Ayrıca çiçekli ekmeğin iki yaprağı da çok. Haberin olsun.

Mükemmel menü çok beğendim 💕💕
Bana öğlen yiyebilecegim ara ogun vari önerilerin var mı canım hani yemek de değil ama doyurucu

1 haftadır tek bir lokma kaçamak yapmadım ama şu an kendimi çok zor tutuyorum. Önümde waffle yiyorlar ve deli gibi canım çekiyor. Size yazayım da beni durdurun 🤣
Kelin ilacı olsa misali olduk bugün eşimde biraz önce halka tatlısı yedi. Çok severim.

Pazar menüm;

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
Yeşillik
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tbe
1 tatlı kaşığı bal

Ara
1 kase yoğurt çeyrek muz

Öğle
Izgara balık
Salata
4 ızgara mantar

Akşam
Kahve 1 dilim kek
(Bu listede yoktu tabi olaylar böyle gelişti :// )

Ama bol su içtim , içmeye devam ediyorum

noram noram LenaG LenaG

Kızlar bugünkü menüm

Sabah 09.30 kolajen + hindiba kahvesi +6 hurma

Öğle 14.00 5 kaşık ev yoğurdu 5 hurma

Ara 15.00 yesilçay

Akşam 18.00 1 bardak süt 6 hurma

7200 adım

2litre su LenaG LenaG noram noram Boncuk2307 Boncuk2307
Canım toplam kalori olarak az ama çok fazla hurma var. Sana şöyle söyleyeyim totalde 1 ekmek yemişsin bugün. 9 dilim ekmeğe eşit karb değeri.
IMG_8280.png

Bak yukarıdaki yerde günlük tükettiğin makrolar var. Karbonhidrat ve protein tam tersi olsa çayır cayır yağ yakar vücut hem de çok çok doyarsın. Yani evet kaçamak yok, kalori açığı var ama yeterli değil vücudun için.

Pazar menüm;

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
Yeşillik
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tbe
1 tatlı kaşığı bal

Ara
1 kase yoğurt çeyrek muz

Öğle
Izgara balık
Salata
4 ızgara mantar

Akşam
Kahve 1 dilim kek
(Bu listede yoktu tabi olaylar böyle gelişti :// )

Ama bol su içtim , içmeye devam ediyorum

noram noram LenaG LenaG
Güzel protein alımı, kek olmasa iyiymiş ama olabilir böyle şeyler. Ben listelerde en çok protein miktarına dikkat ediyorum. Çünkü kilo vermenin en önemli adımı protein ağırlıklı beslenmek.💕

Hakkın bitti ona göre. Sonra gelip vayyy benim bir trip hakkım vardı, yok efendim ben yorgundum diyemezsin 🤣🤣
Valla çok yoruldum. Daha utulerim de duruyor. Eşim ıspanak almış. Onlar temizlenecek. Haftaya yerli malı var. Sergi açılacak. Kafam da deli sorular var. Strese girdim bak yine.

Güzel protein alımı, kek olmasa iyiymiş ama olabilir böyle şeyler. Ben listelerde en çok protein miktarına dikkat ediyorum. Çünkü kilo vermenin en önemli adımı protein ağırlıklı beslenmek.💕
Evet katılıyorum ki bende inanılmaz bir yağ oranı var 🥲🥲 %35 yağlıyım ğgügügğ protein fazla olacak şekilde yemem gerekiyor bazen kaçıyor biraz yavaşım diyet konusunda 🙈 ama çok ani kilo almıyorum o da bir şey 😅

Gerçekten bu adam bi gün elimde kalacak gerçekten ya 😡

Ya hiç mi nefes almaya hakkım yok ya bi insan nasıl bu kadar bencil olabiliyor ve ben nasıl bu kadar bencil bi adamı sevebilmişim aklım almıyor artık ya

Hava alacağım, yürüyüş yapacağım dedim diye bi ton laf işittim yok neymiş bi de bunu çıkarmışım ne aşkıysaymış bu akşam akşam dışarı mı çıkılırmış adam ol da sen çıkar o zaman diyemiyorum işte, bağırdım çağırdım hiç umursamayıp dönüp sırtını oturmaya devam ediyor

Nasıl olur da bu kadar anlayışsız olabiliyor, istiyor ki evde oturayım yemeğimi yapayım evi derleyip toparlayayım dinleneyim ama evde olayım bu nedir ya bu kadar nasıl görmüyor benim nasıl bunaldığımı nasıl daraldığımı anlamıyorum ya

Valla canımm Allahın gücüne gitmesin, bugünümü aratmasın ama bu ara olumlu birşey görmekte o kadar zorlanıyorum ki

Evde de işte de herkes herşey üstüme üstüme geliyor sanki imdaaatttt deyip kaçasım var

Evi hali yoluna sokamıyorum, işle ilgili değişiklik olmuyor olamıyor yıldım galiba ya son noktayı az önce o adam koydu tam oldu

Görmezden gele gele bence bu hale geldim canım, görmezden gelemediğim için
Kimse için zerre kıymetim yok sanki
Birşeyleri yapıyorsam onlar için önemliyim o kadar işte
Neyse çok çok öfkeliyim sizi de sıkmayayım

Çıkaramıyorum ki baksana bi temiz hava alayım dedim diye burnumdan geldi sinirim o kadar tepemdeki anlatamam
Böyle birşey olabilir mi umurunda bile değil şu an sinirim, eminim bir şekilde kendini haklı çıkaracak
Ama yoruldum ya artık öyle bi hafta iki hafta değil artık birşeyleri temelli değiştirmek istiyorum

İşin kötüsü ondan daha stresli daha yoğun bi işte çalışıyorum eve geliyorum ayrı didiniyorum ama bi hava almak istemek olay oluyor ve işin kötüsü ben oturduğum kendi kendimi yerken o yayıldı oturuyor umrunda bile değil, Allahım aklıma mukayyet ol gerçekten çıldıracağım az kaldı ya
Valla canım tutma kendini, kavgadan anlıyorsa gerekirse kavga et. Bağıra çağıra duyur sesini, çünkü sustukça kendisini haklı görecek. Eğer bundan anlamıyorsa sakin bir zamanda al karşına tüm hissettiklerini, ne kadar bunaldigini ve nelere ihtiyacın olduğunu anlat. Yaptıklarını görmüyorsa gözüne sok, seni anlamak istemezse bundan sonra senin de, davranışlarının ve duygularının da ona karşı değişeceğini söyle.

Back