• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım toplam kalori olarak az ama çok fazla hurma var. Sana şöyle söyleyeyim totalde 1 ekmek yemişsin bugün. 9 dilim ekmeğe eşit karb değeri. Eki Görüntüle 3517072
Bak yukarıdaki yerde günlük tükettiğin makrolar var. Karbonhidrat ve protein tam tersi olsa çayır cayır yağ yakar vücut hem de çok çok doyarsın. Yani evet kaçamak yok, kalori açığı var ama yeterli değil vücudun için.

Canimmm teşekkür ederim öncelikle. 21 gündür protein ağırlıklı besleniyorum. 1 haftalık bir deneme yapıyorum (dayanabilirsem) detox gibi . Vücudum direniyor belki şaşırtma olur diye düşündüm. Günlük d , k, b12, magnezyum, demir haplarım ile destekliyorum . 💞🌺

Bir d benden sana tavsiye. Yemeden iki üç saat önce suda beklet şekeri suya geçsin. Çok baymiyor o zaman.

Evet canim bende nette okudum hatta dün akşamdan koydum bugün tükettim . Koymasam hiç yiyemezmişim. 🌺.

Canım toplam kalori olarak az ama çok fazla hurma var. Sana şöyle söyleyeyim totalde 1 ekmek yemişsin bugün. 9 dilim ekmeğe eşit karb değeri. Eki Görüntüle 3517072
Bak yukarıdaki yerde günlük tükettiğin makrolar var. Karbonhidrat ve protein tam tersi olsa çayır cayır yağ yakar vücut hem de çok çok doyarsın. Yani evet kaçamak yok, kalori açığı var ama yeterli değil vücudun için.

Bu arada bu programın adı ne 😅

Canım kız çok huysuz ve gece gündüz yakamdan düşmüyor. Rabbım acısını göstermesin elbet ama kendime ait alanım hiç kalmadı. Evde 4 oda var 3 tv 2 labtop 1 tablet ama sabah 5.3 akşam 20.00 çizgi film izliyorum. Wc ye gidince bile kapıda bekliyor. Yemek yaparken yanıma sandalye üzerine çıkıyor. Gece saçımı tutarak uyuyor. Gündüz koltukta boynuma sarılarak tv izliyor eli sürekli saçımda. Sabah arabaya bakmaya indim 5dakika sonra geldim yerlere yatmış ağlıyor annemi kaybettim ben şimdi napıcam diye. .Çok gerildim çok fazla gerildim. Tekrar atak geçirmekten korkuyorum
Canım kızın kaç yaşındaydı. Tek çocuk mu, senden başkasını görme imkanı var mı. Sana karşı aşırı bağımlılık geliştirmiş gibi duruyor. Bu tabiki seni çok yorar. Başka birilerinin arada ona bakması ve senin kendi başına vakit gecirmen lazım. Seni neden kaybetmekten korkuyor bunu anlamanız lazım, onu da üzmeden arada küçük zamanlarda biraz uzaklasmalisiniz, bunu onunla konuşabilecek ve anlayabilecek yaşta mı.

Konuştum hatta beraber yapalım dedim evden çıkalım neresi olursa bir cafeye en azından oturalım bi saat havadan sudan konuşalım biraz kafamız dağılsın beraber vakit geçirmiş olalım ihtiyacımız var buna diye tamam dedi haftalardır her gün ayyy yorgunum diye yığılıp kalıyor ben çıkmak isteyince durağız yüzü değişiyor

Keşke canım keşkeee ama kendini bitiriyor farkında değil, benim ondan ne kadar uzaklaştığımı keşke anlayabilse
Anlamasını bekleme canım, açıkça senden uzaklaşıyorum soğuyorum haberin olsun de. O kulakları bu sözleri duysun, belki o zaman farkına varır.

Harika balım böyle devam💕💕

Canım bugünkü menün daha güzel ama ara öğünde 2 adet meyve değil, birini seçip yemen lazım. Ya portakal ya cennet meyvesi. Ayrıca çiçekli ekmeğin iki yaprağı da çok. Haberin olsun.

Mükemmel menü çok beğendim 💕💕
Çok teşekkür ederim canım 💕 ben seninkine henüz bakmadım ama mükemmel olduğunu tahmin edebiliyorum.

Canım kızın kaç yaşındaydı. Tek çocuk mu, senden başkasını görme imkanı var mı. Sana karşı aşırı bağımlılık geliştirmiş gibi duruyor. Bu tabiki seni çok yorar. Başka birilerinin arada ona bakması ve senin kendi başına vakit gecirmen lazım. Seni neden kaybetmekten korkuyor bunu anlamanız lazım, onu da üzmeden arada küçük zamanlarda biraz uzaklasmalisiniz, bunu onunla konuşabilecek ve anlayabilecek yaşta mı.

Canimm 3.5 yaşında. Malesef birakabilecegim kimse yok. Aslinda park evimin önünde ama arkadaşlık yapabileceği kimse yok hep ondan büyük çocuklar. Dışarıda çıksak birlikte çıkıyoruz. Geçen yıl hastanede yattim 1 hafta esım yanımda kaldı annem baktı ondan sonra oldu sanırım kaybetme duygusu. Eşim oyun okulu gibi birsey bakalım dedi .En azindan haftada 3 gün 3 4 saat bile olsa faydası olur sende kendine zaman ayirirsin dedi. Diğer türlü kafayı yemeye başladım.

Canimmm teşekkür ederim öncelikle. 21 gündür protein ağırlıklı besleniyorum. 1 haftalık bir deneme yapıyorum (dayanabilirsem) detox gibi . Vücudum direniyor belki şaşırtma olur diye düşündüm. Günlük d , k, b12, magnezyum, demir haplarım ile destekliyorum . 💞🌺
Yazarken çekindim aslında dedim “amma eleştirmiş” dersin diye. Anlayışın için çok teşekkür ederim. Anladım umarım harika güzel sonuçlar alırsın🌸🌸

Desene nefsimizi gıdıklıyorlar bugün. Halka tatlısını ben de severim. Şükürler olsun ben yemeden atlattım umarım sen de yemezsin canım.

Yok kuzum yemedim ama ciddi bir sınavdı benim için. 1.simit 2.halka tatlısı 3.ciğ köfte bunlar kırmızı çizgilerim🙄

Yazarken çekindim aslında dedim “amma eleştirmiş” dersin diye. Anlayışın için çok teşekkür ederim. Anladım umarım harika güzel sonuçlar alırsın🌸🌸

Yok kuzum ben alınmam sen yaz hertürlü fikre açığım. İnsan zamanla öğreniyor .

Bana öğlen yiyebilecegim ara ogun vari önerilerin var mı canım hani yemek de değil ama doyurucu
Elma (üzerine tarçın edebilirsin)+ 3-4 adet ceviz
Sütlü kahve + 3-4 kuru kayısı veya 3 hurma
Kefir+ muz veya elma
2 adet Karabuğday patlağına tuzlu fıstık ezmesi ve üzerine hafif bal.

Bunların hepsi hem sağlıklı hem de bayağı doyurucu canım. Tatlı isteğine de birebir

Elma (üzerine tarçın edebilirsin)+ 3-4 adet ceviz
Sütlü kahve + 3-4 kuru kayısı veya 3 hurma
Kefir+ muz veya elma
2 adet Karabağ’dan patlağına tuzlu fıstık ezmesi ve üzerine hafif bal.

Bunların hepsi hem sağlıklı hem de bayağı doyurucu canım. Tatlı isteğine de birebir
Teşekkürler canım ❤️

LenaG LenaG noram noram
Bu günkü menüm

9:00
2 sütlü kahve

11:40(ilk öğün en sonki öğünüm dün 15:40)
2 haşlanmış yumurta
4/5 çatal peynir
2 yk yoğurt
Salata

14:00
1 avuç karışık kuru yemiş
2/3 kuru incir (WC için iyi olur diye)
3/4 ısırık cevizli sucuk

Akşam 17:00 bitti
Haşlanmış karnıbahar
2/3 yk tavuk göğsü
Domates salatalık

Su 2 litre

IMG_7502.jpeg

Selamlar
Saat 8:00’den beri dışarlardayım geçmiş okuyamadım menümü yazıp yatmak istiyorum sabah mesai var
Sabah 08.00 civarı
İki haşlanmış yumurta
Bir kaşarlı tost

Öğle 12 civarı
Bir tantuni ince lavaşa dürüm

Akşam 19 civarı
İki adet airfryer şinitzel

Su 1,5 litre
7628 adım
LenaG LenaG noram noram Boncuk2307 Boncuk2307

Bir zamanlar eşim öyle idi canım. Bir kere çıktık. Kendi dedi unutmuşuz beraber takılmayı. Sonraları de denk geldikçe çocukları bırakıp çıkıyoruz. Her zaman mi oluyor her zaman olmuyor. Müsait olduğumuz zamanları değerlendiriyoruz artık. Bir kere ciksaniz eminim eşinde farkına varacak.
Bilmiyorum canım o kadar ümidimi kaybettim ki bu adama karşı, yani belki bu içime atmalarımdan sebep bu kadar doldum ve taştım. Benim bu evlilikten de bu adamdan da hiçbir beklentim kalmadı, burada anlatamadığım o kadar çok şey var ki aslında bu akşam sadece buzdağının görünen kısmıydı ve çatırdadım ben de
Kendimi her yönden sıkışmış hissediyorum, sanki işime de eşime de hapsoldum ve bi daha asla mutlu olamayacakmışım gibi sanki aslında böyle yaşamayı hakediyorum daha iyisi benim neyimeymiş gibi

İş konusunda inşallah beklemediğin şekilde her şey düzelir canım.
İnşallah bitanem, keşke

Valla canım tutma kendini, kavgadan anlıyorsa gerekirse kavga et. Bağıra çağıra duyur sesini, çünkü sustukça kendisini haklı görecek. Eğer bundan anlamıyorsa sakin bir zamanda al karşına tüm hissettiklerini, ne kadar bunaldigini ve nelere ihtiyacın olduğunu anlat. Yaptıklarını görmüyorsa gözüne sok, seni anlamak istemezse bundan sonra senin de, davranışlarının ve duygularının da ona karşı değişeceğini söyle.
Şaka gibi ama hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor gelip tek bi laf etse ne surat asıyorsun diye koparacağım yaygarayı ama adam gayet normal gündelik hayatında şu an
Ben mi anormalim ben mi büyütüyorum anlamadım

Anlamasını bekleme canım, açıkça senden uzaklaşıyorum soğuyorum haberin olsun de. O kulakları bu sözleri duysun, belki o zaman farkına varır.
İşe yarayacağını bilsem söyleyeceğim ama öyle bi adamki öyle manipülatif ki ben bunu söylesem ondan özür dileyene kadar bi daha benim yüzüme dahi bakmaz sen bana bunu dedin nasıl dersin diye

Menüm

Sabah
Kabuklu ceviz ıslatılmış su

12:30
Az sucuklu yumurta
Az peynir
Az yeşil zeytin
Az kaymak
Çiçeli ekmeğin iki yaprağı

Ara
1 cennet meyvesi
1 portakal