Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hurmaları tek tüketmeye çalış canım. Tek sayı olsun. Afiyet olsun.

1 haftadır tek bir lokma kaçamak yapmadım ama şu an kendimi çok zor tutuyorum. Önümde waffle yiyorlar ve deli gibi canım çekiyor. Size yazayım da beni durdurun
Ben çok canım çekerse kesin yiyorum ya kısıtlamanın sonu iyi olmuyor bende çünkü bilemedim kuzum ya iki üç çatal bence

Bende menümü yazayım
Kahvaltı
3 dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal+tereyağı
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+hurma
Ara öğün
1 küçük boy ayva
Akşam
5 adetz zeytin
2 dilim peynir
Domates+salatalık
1 bardak çay
Suyu ölçmedim ama iki olmuştur
Spor da akşama kadar ev işleri. Pilin bitti artık. Uzandım dinleniyorum artık.
LenaG arke Boncuk2307

LenaG arke Boncuk2307
İyi Akşamlar

11:30 2 kase sebze çorbası

13:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

18:00 fırında yağlı kağıtta az zeytinyağlı 500 gr. hamsi, salata, 2tk.fındık kreması, 2lokma kek, 1muz
(Dün akşam yemeğinde 1muz yemiştim yazmayı unutmuşum)

Gece 13 teki aynı kahveden içebilirim
Su 3 litre
Spor yok günlük ev işi

Ayy ne güzell istee keske benimde olsada yapsamm bos zamanım oluyo sıkılıyorum evde koca buzdolabım var yetmiyo hersey dogalina kaçıyorum bide çocuklarım için
Canım öyle bir merakın varsa araştır bence. Boş zamanın da çökmüş, çok iyi olur senin için. Buzdolaplarindaki buzluk kısmı yeterli olmuyor. Farklı bir sürü seçenek var, benimki istersen buzdolabına da dönüyor tamemen.
Kesinlikle katılıyorum derin dondurucum varken yazin koyduklarimi yemekten kış sebzelerine zaman kalmıyordu.Bozuldu almadim hiç de yokluğunu hissetmiyorum
Ben yaz sebzelerini kış için stoklamiyorum hiç canım. Sebzelerin buzluk ya da konserve halini sevmiyorum. Mevsimde ne bulursam onu yiyorum. Buzluğa mantı, içli köfte, kiymadan köfte, börek, pizza tarzı hızlı yemek olacak şeyler atıyorum. Oğlum artık büyüdü, ben evde yokken çıkarıp yesin diye yapıyorum.
Evdeki dağınıklık için diyecek hiçbir şeyim yok, ne kadar söylesen de yapmıyorlar. Kafayı takmamayı öğrenmek de bir seçenek olabilir.

İş konusunda inşallah beklemediğin şekilde her şey düzelir canım.

Harika balım böyle devam
Canım bugünkü menün daha güzel ama ara öğünde 2 adet meyve değil, birini seçip yemen lazım. Ya portakal ya cennet meyvesi. Ayrıca çiçekli ekmeğin iki yaprağı da çok. Haberin olsun.
Mükemmel menü çok beğendim

Bana öğlen yiyebilecegim ara ogun vari önerilerin var mı canım hani yemek de değil ama doyurucu

1 haftadır tek bir lokma kaçamak yapmadım ama şu an kendimi çok zor tutuyorum. Önümde waffle yiyorlar ve deli gibi canım çekiyor. Size yazayım da beni durdurun
Kelin ilacı olsa misali olduk bugün eşimde biraz önce halka tatlısı yedi. Çok severim.

Pazar menüm;

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
Yeşillik
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tbe
1 tatlı kaşığı bal

Ara
1 kase yoğurt çeyrek muz

Öğle
Izgara balık
Salata
4 ızgara mantar

Akşam
Kahve 1 dilim kek
(Bu listede yoktu tabi olaylar böyle gelişti :// )

Ama bol su içtim , içmeye devam ediyorum

noram LenaG

Canım toplam kalori olarak az ama çok fazla hurma var. Sana şöyle söyleyeyim totalde 1 ekmek yemişsin bugün. 9 dilim ekmeğe eşit karb değeri.
Bak yukarıdaki yerde günlük tükettiğin makrolar var. Karbonhidrat ve protein tam tersi olsa çayır cayır yağ yakar vücut hem de çok çok doyarsın. Yani evet kaçamak yok, kalori açığı var ama yeterli değil vücudun için.

Güzel protein alımı, kek olmasa iyiymiş ama olabilir böyle şeyler. Ben listelerde en çok protein miktarına dikkat ediyorum. Çünkü kilo vermenin en önemli adımı protein ağırlıklı beslenmek.

Hakkın bitti ona göre. Sonra gelip vayyy benim bir trip hakkım vardı, yok efendim ben yorgundum diyemezsin
Valla çok yoruldum. Daha utulerim de duruyor. Eşim ıspanak almış. Onlar temizlenecek. Haftaya yerli malı var. Sergi açılacak. Kafam da deli sorular var. Strese girdim bak yine.

Güzel protein alımı, kek olmasa iyiymiş ama olabilir böyle şeyler. Ben listelerde en çok protein miktarına dikkat ediyorum. Çünkü kilo vermenin en önemli adımı protein ağırlıklı beslenmek.
Evet katılıyorum ki bende inanılmaz bir yağ oranı var %35 yağlıyım ğgügügğ protein fazla olacak şekilde yemem gerekiyor bazen kaçıyor biraz yavaşım diyet konusunda ama çok ani kilo almıyorum o da bir şey

Valla canım tutma kendini, kavgadan anlıyorsa gerekirse kavga et. Bağıra çağıra duyur sesini, çünkü sustukça kendisini haklı görecek. Eğer bundan anlamıyorsa sakin bir zamanda al karşına tüm hissettiklerini, ne kadar bunaldigini ve nelere ihtiyacın olduğunu anlat. Yaptıklarını görmüyorsa gözüne sok, seni anlamak istemezse bundan sonra senin de, davranışlarının ve duygularının da ona karşı değişeceğini söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…