Konuştun mu canım. Farkında mı bazı şeylerin. Erkekler çünkü görmüyorlar. Gözlerine sokman lazım bazı şeyleri ki farkına varsinlar. Farkında değilse al karşına ciddi bir şekilde konuş . Kendine ayıracak vakit bul. Asla ihmal etme kendini.Çıkaramıyorum ki baksana bi temiz hava alayım dedim diye burnumdan geldi sinirim o kadar tepemdeki anlatamam
Böyle birşey olabilir mi umurunda bile değil şu an sinirim, eminim bir şekilde kendini haklı çıkaracak
Ama yoruldum ya artık öyle bi hafta iki hafta değil artık birşeyleri temelli değiştirmek istiyorum
İşin kötüsü ondan daha stresli daha yoğun bi işte çalışıyorum eve geliyorum ayrı didiniyorum ama bi hava almak istemek olay oluyor ve işin kötüsü ben oturduğum kendi kendimi yerken o yayıldı oturuyor umrunda bile değil, Allahım aklıma mukayyet ol gerçekten çıldıracağım az kaldı ya
Ay varya bu adamların umursamazligi öldürüyor zaten bizi bende öyleyim yerim bitiririm kendimi ama o hiccc fosur fosur uyur gece keske bizde öyle olsakÇıkaramıyorum ki baksana bi temiz hava alayım dedim diye burnumdan geldi sinirim o kadar tepemdeki anlatamam
Böyle birşey olabilir mi umurunda bile değil şu an sinirim, eminim bir şekilde kendini haklı çıkaracak
Ama yoruldum ya artık öyle bi hafta iki hafta değil artık birşeyleri temelli değiştirmek istiyorum
İşin kötüsü ondan daha stresli daha yoğun bi işte çalışıyorum eve geliyorum ayrı didiniyorum ama bi hava almak istemek olay oluyor ve işin kötüsü ben oturduğum kendi kendimi yerken o yayıldı oturuyor umrunda bile değil, Allahım aklıma mukayyet ol gerçekten çıldıracağım az kaldı ya
Konuştum hatta beraber yapalım dedim evden çıkalım neresi olursa bir cafeye en azından oturalım bi saat havadan sudan konuşalım biraz kafamız dağılsın beraber vakit geçirmiş olalım ihtiyacımız var buna diye tamam dedi haftalardır her gün ayyy yorgunum diye yığılıp kalıyor ben çıkmak isteyince durağız yüzü değişiyorKonuştun mu canım. Farkında mı bazı şeylerin. Erkekler çünkü görmüyorlar. Gözlerine sokman lazım bazı şeyleri ki farkına varsinlar. Farkında değilse al karşına ciddi bir şekilde konuş . Kendine ayıracak vakit bul. Asla ihmal etme kendini.
Keşke canım keşkeee ama kendini bitiriyor farkında değil, benim ondan ne kadar uzaklaştığımı keşke anlayabilseAy varya bu adamların umursamazligi öldürüyor zaten bizi bende öyleyim yerim bitiririm kendimi ama o hiccc fosur fosur uyur gece keske bizde öyle olsak
AaağğmiiinnnMidemizle birlikte bedenimiz de küçülsün. Çok amin
Bencede bide 50 ml içilecekmiş mlsini güzel ayarlarsak tamamdır bu işAslında yapılır evde ya boşa para vermeye değmez
Menumu de yazayım girmişken
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
2 dilim peynir
5 zeytin
2 3 tane kuru armut
Ogle
Elmalı tarçınlı yoğurt
Akşam
Kıymalı patlıcan kavurma
Su 2.5 lt
LenaG Boncuk2307 noram
Sence karataya uygun mu canımMasallah canım
Sence karataya uygun mu canım
Hurma diyeti mi yapıyorsun canımKızlar bugünkü menüm
Sabah 09.30 kolajen + hindiba kahvesi +6 hurma
Öğle 14.00 5 kaşık ev yoğurdu 5 hurma
Ara 15.00 yesilçay
Akşam 18.00 1 bardak süt 6 hurma
7200 adım
2litre suLenaG noram Boncuk2307
Evet 4 saat oluyor öğünler arasında mesela sabah 9 öğlen 1 akşam da 5 gibiEvet bence uygun canim. Birde saatler önemli yani öğünler arası 4 saat olsunki leptin hormonu devreye girsin
Hurma diyeti mi yapıyorsun canım
Evet 4 saat oluyor öğünler arasında mesela sabah 9 öğlen 1 akşam da 5 gibi
kaç yaşında canım kızın?Canım kız çok huysuz ve gece gündüz yakamdan düşmüyor. Rabbım acısını göstermesin elbet ama kendime ait alanım hiç kalmadı. Evde 4 oda var 3 tv 2 labtop 1 tablet ama sabah 5.3 akşam 20.00 çizgi film izliyorum. Wc ye gidince bile kapıda bekliyor. Yemek yaparken yanıma sandalye üzerine çıkıyor. Gece saçımı tutarak uyuyor. Gündüz koltukta boynuma sarılarak tv izliyor eli sürekli saçımda. Sabah arabaya bakmaya indim 5dakika sonra geldim yerlere yatmış ağlıyor annemi kaybettim ben şimdi napıcam diye. .Çok gerildim çok fazla gerildim. Tekrar atak geçirmekten korkuyorum
dur1 haftadır tek bir lokma kaçamak yapmadım ama şu an kendimi çok zor tutuyorum. Önümde waffle yiyorlar ve deli gibi canım çekiyor. Size yazayım da beni durdurun
Bir zamanlar eşim öyle idi canım. Bir kere çıktık. Kendi dedi unutmuşuz beraber takılmayı. Sonraları de denk geldikçe çocukları bırakıp çıkıyoruz. Her zaman mi oluyor her zaman olmuyor. Müsait olduğumuz zamanları değerlendiriyoruz artık. Bir kere ciksaniz eminim eşinde farkına varacak.Konuştum hatta beraber yapalım dedim evden çıkalım neresi olursa bir cafeye en azından oturalım bi saat havadan sudan konuşalım biraz kafamız dağılsın beraber vakit geçirmiş olalım ihtiyacımız var buna diye tamam dedi haftalardır her gün ayyy yorgunum diye yığılıp kalıyor ben çıkmak isteyince durağız yüzü değişiyor
Keşke canım keşkeee ama kendini bitiriyor farkında değil, benim ondan ne kadar uzaklaştığımı keşke anlayabilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?