Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Konuştun mu canım. Farkında mı bazı şeylerin. Erkekler çünkü görmüyorlar. Gözlerine sokman lazım bazı şeyleri ki farkına varsinlar. Farkında değilse al karşına ciddi bir şekilde konuş . Kendine ayıracak vakit bul. Asla ihmal etme kendini.

Ay varya bu adamların umursamazligi öldürüyor zaten bizi bende öyleyim yerim bitiririm kendimi ama o hiccc fosur fosur uyur gece keske bizde öyle olsak

Konuştum hatta beraber yapalım dedim evden çıkalım neresi olursa bir cafeye en azından oturalım bi saat havadan sudan konuşalım biraz kafamız dağılsın beraber vakit geçirmiş olalım ihtiyacımız var buna diye tamam dedi haftalardır her gün ayyy yorgunum diye yığılıp kalıyor ben çıkmak isteyince durağız yüzü değişiyor

Ay varya bu adamların umursamazligi öldürüyor zaten bizi bende öyleyim yerim bitiririm kendimi ama o hiccc fosur fosur uyur gece keske bizde öyle olsak
Keşke canım keşkeee ama kendini bitiriyor farkında değil, benim ondan ne kadar uzaklaştığımı keşke anlayabilse

İyi akşamlar hanımlar

Menüm
10.00
Sucuklu yumurta
Yarım simit
40 gr peynir

17.00
Fırında pırasa ve tatlı patates (3 yk ikisi toplamda)
4 köfte
2 kaşık süzme yoğurt

2 litre su, 1 maden suyu

Spor
20 dk ağırlık antremanı
180 sn plank
36 şınav

Adım sayısı 3700
LenaG Boncuk2307 arke

Hurma diyeti mi yapıyorsun canım
Evet bence uygun canim. Birde saatler önemli yani öğünler arası 4 saat olsunki leptin hormonu devreye girsin
Evet 4 saat oluyor öğünler arasında mesela sabah 9 öğlen 1 akşam da 5 gibi

Hurma diyeti mi yapıyorsun canım

Evet 4 saat oluyor öğünler arasında mesela sabah 9 öğlen 1 akşam da 5 gibi

Evet canim 2 3 gün deneyeceğim. Karataydan biraz sıkıldım. Ama sanırım bende ters tepti biraz önce tartıda 92kg gördüm . Benim saçma sapan bir yapım var her diyet bana yaramıyor. karatay iyi gelmişti aslinda ama sıkıldım. 3 gün hurma diyeti yapicam tartıda eksi göremezsem bırakır karataya dönerim

kaç yaşında canım kızın?

8 Aralık pazar menüsü
13.00 kahvaltı
Lorlu fit pizza (100 gr lor, 2 yumurta, domates sos ve 40 gr kaşar) ve limonlu marul roka domates, şekersiz çay.

16.00 ara
1 küçük muz

19.00 akşam
Yarım kefal (büyük boydu, oğlumla paylaştık), salata.

Şimdi çay içeceğim

Su 2.5 litre olacak yatana kadar
Spor için ilerleyen saatlerde yazacağım. Sabah yaptığım sporlara ek olarak birazdan yürüyüşe çıkacağım.

LenaG Boncuk2307 noram

Bir zamanlar eşim öyle idi canım. Bir kere çıktık. Kendi dedi unutmuşuz beraber takılmayı. Sonraları de denk geldikçe çocukları bırakıp çıkıyoruz. Her zaman mi oluyor her zaman olmuyor. Müsait olduğumuz zamanları değerlendiriyoruz artık. Bir kere ciksaniz eminim eşinde farkına varacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…