Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar mutlu pazarlar herkesee

geldim canım son günlerde girip arada size bakıp çıkıyorum, düzenli buralarda olmam lazım fazlasıyla rotadan çıktım nasıl toparlarım bilemiyorum …..
hoşgeldin canım. bırakma buraları özledik sen. hem de motive olursun

Canım bence git önce bir degerlerine baktır. Sonra ona göre takviyeleri başlarsın. Sevmediğin bir ortam seni anlayabiliyorum öyle bir ortamda çalışmak işkence. İki yıl bende aynı duyguları yaşadım. Ağlaya ağlaya okula gittigimi bilirim. Ama hayatın olumsuz değil de olumlu taraflarına odaklan. Onları görmeye çalış. Sonra bakıyorsun gerçekten gözünün içine soka soka yapilan şeyleri bile görmüyorsun.

Gerçekten bu adam bi gün elimde kalacak gerçekten ya

Ya hiç mi nefes almaya hakkım yok ya bi insan nasıl bu kadar bencil olabiliyor ve ben nasıl bu kadar bencil bi adamı sevebilmişim aklım almıyor artık ya

Hava alacağım, yürüyüş yapacağım dedim diye bi ton laf işittim yok neymiş bi de bunu çıkarmışım ne aşkıysaymış bu akşam akşam dışarı mı çıkılırmış adam ol da sen çıkar o zaman diyemiyorum işte, bağırdım çağırdım hiç umursamayıp dönüp sırtını oturmaya devam ediyor

Nasıl olur da bu kadar anlayışsız olabiliyor, istiyor ki evde oturayım yemeğimi yapayım evi derleyip toparlayayım dinleneyim ama evde olayım bu nedir ya bu kadar nasıl görmüyor benim nasıl bunaldığımı nasıl daraldığımı anlamıyorum ya

Valla canımm Allahın gücüne gitmesin, bugünümü aratmasın ama bu ara olumlu birşey görmekte o kadar zorlanıyorum ki

Evde de işte de herkes herşey üstüme üstüme geliyor sanki imdaaatttt deyip kaçasım var

Evi hali yoluna sokamıyorum, işle ilgili değişiklik olmuyor olamıyor yıldım galiba ya son noktayı az önce o adam koydu tam oldu

Valla canım iki hafta kadar öncesinde bende aynı idim. İçim sıkıldıkça sıkıldı. En sonunda oturdum bir güzel ağladım. Rahatladım. Sebebi ne bilmiyorum ama sıkıntıları görme. Görmezden gel cozemiyorsan eğer senin elinde olmayan sebepler var ise şayet. Evin halini de takma. Çocuklu ev inan hepimizde aynı. Evi sil süpür yapıyorum toparliyorum. Arkamı dönüyorum yine aynı. Ne diyorum sağlık olsun toparlanır yine diyorum.

Görmezden gele gele bence bu hale geldim canım, görmezden gelemediğim için
Kimse için zerre kıymetim yok sanki
Birşeyleri yapıyorsam onlar için önemliyim o kadar işte
Neyse çok çok öfkeliyim sizi de sıkmayayım

O zaman silkelenme zamanı gelmiş canım. Yapmayiver bir hafta. Çekil kenara herkes gibi. Sende hayatının tadını çıkar. Ev batmış şöyle olmuş böyle olmuş diye düşünme. İsterse batsın. Yemek mi yapılacak yapma. Sen kendine değer ver. Yoruldum de kenara cekil. İzle ...

Sağol kuzum valla bilmiyorum sanki ruhum cekildi

Canım kız çok huysuz ve gece gündüz yakamdan düşmüyor. Rabbım acısını göstermesin elbet ama kendime ait alanım hiç kalmadı. Evde 4 oda var 3 tv 2 labtop 1 tablet ama sabah 5.3 akşam 20.00 çizgi film izliyorum. Wc ye gidince bile kapıda bekliyor. Yemek yaparken yanıma sandalye üzerine çıkıyor. Gece saçımı tutarak uyuyor. Gündüz koltukta boynuma sarılarak tv izliyor eli sürekli saçımda. Sabah arabaya bakmaya indim 5dakika sonra geldim yerlere yatmış ağlıyor annemi kaybettim ben şimdi napıcam diye. .Çok gerildim çok fazla gerildim. Tekrar atak geçirmekten korkuyorum

Ay sinir krizi geçirdim okurken kendileri dışarı çıksın ise gitsin gezsin biz evde yemek yapalım cocuk bakalım gönüllerini hoş edelim başka bi islevimiz yokmuş gibi davransinlar valla eşim böyle yapsa ne tepki verirdim bilmiyorum ama ortalığı kırardım orası kesin kafasını da bu arada

Valla ne desen haklısın canım bende aynı durumdayım benimkiler bebek hadi seninki büyümüş biraz aslinda ama geçecek emin ol bunu duymak çok sinir bozucu oluyor farkındayım büyük oğlum çok zor bir bebekti ve çocuktu hiç geçmeyecek gibi gelirdi şimdi de o durumdayım ne zaman buyuyecek bunlar diyorum ama gözümün önünde de örneği var susuyorum sonra . Kaç gecedir uykusuzuz bilmiyorum biri iyiyse öbürü kötü hatta o ağlayınca diğerini de uyandırıyor bide onla uğraşıyorum sonra . Sıkma kendini sevdiğin şeyleri yapmaya çalış kafanı başka şeylerle dağıt orgu or mesela evde yapılacak en güzel aktivite bence

Bugünün menüsü
Kahvaltı öncesi kahve(Hergun içiyorum ama unutuyorum yazmayı)

12.oo kahvaltı
2 yumurtadan omlet
Yarım avakado
6 zeytin
Domates yeşillik
1parca cecil 1 parça beyaz peynir
Bı iki dilim portakal kivi
2 ceviz 1 TK bal

16.oo
Filtre kahve 3,4 ince dilim sucuk ceviz

18.oo akşam yemeği
1tabak ıspanak sarımsaklı yoğurtll
Salata
4dilim pancar turşusu

2,5lt su 1lt Dukan suyu form çayı
Spor yok maalesef
LenaG Boncuk2307 N nora

Çıkaramıyorum ki baksana bi temiz hava alayım dedim diye burnumdan geldi sinirim o kadar tepemdeki anlatamam
Böyle birşey olabilir mi umurunda bile değil şu an sinirim, eminim bir şekilde kendini haklı çıkaracak
Ama yoruldum ya artık öyle bi hafta iki hafta değil artık birşeyleri temelli değiştirmek istiyorum

İşin kötüsü ondan daha stresli daha yoğun bi işte çalışıyorum eve geliyorum ayrı didiniyorum ama bi hava almak istemek olay oluyor ve işin kötüsü ben oturduğum kendi kendimi yerken o yayıldı oturuyor umrunda bile değil, Allahım aklıma mukayyet ol gerçekten çıldıracağım az kaldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…